🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 118 906
  • 2 325
  •   1
Отговори
🌹Добре дошли във втората тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а две! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. Обединени от една обща цел, Виктор и Мартин ще изминат един вълнуващ път, в който ще могат да се подкрепят, да споделят мисли и да се съветват, да бъдат приятели, понякога и конкуренти в едно незабравимо пътешествие към истинската любов.

Виктор, 26

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.
Одобрени от МАРТИН
Скрит текст:
Даниела Рупецова

Диана Кабакчиева

Елвира Йорданова

Адриана Велчева

Анна-Мария Граченова

Силвия Кирова

Ферай Наджиб

Мартина Петрова

Одобрени от ВИКТОР
Скрит текст:
Росица Костова

Клаудия Тодорова

Косара Тончева

Синтия Цицвидзе

Ивет Иванова

Яна Рашева

Пресиана Спасова

Любомира Христова

Бранимира Петкова

Ива Костова - първоначално не получава роза, но после е поканена в Шри Ланка

ОТПАДНАЛИ
Скрит текст:
Славена Гайдарска - отказала участие след одобрение от ВИКТОР

Николина Цветкова - отказала роза на МАРТИН

Габриела Петрова - неполучила роза от МАРТИН

Зодии на участниците
Скрит текст:
Мартин - Козирог
Виктор - Риби

Славена - Везни
Габриела - Близнаци
Николина - Стрелец
Даниела - Стрелец
Диана - Везни
Елвира - Рак
Адриана - Везни
Анна-Мария - Стрелец
Силвия - Скорпион
Ферай - Везни
Мартина - Овен
Росица - Риби
Клаудия - Телец
Косара - Овен
Синтия - Водолей
Ивет - Стрелец
Яна - Водолей
Пресиана - Везни
Любомира - Телец
Бранимира - Водолей
Ива - Водолей

Индивидуални срещи
Скрит текст:
Виктор и Бранимира

Мартин и Мартина
ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ на След церемонията

Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в скрит текст или в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 14:41 от AnMary

# 1
  • София
Благодаря за новата тема, чудничка е! 🙂

Гласувах и на трите въпроса с първата опция, положително един вид.
Сега, Николина дори и да ме съмнява все пак е миланистка, а и искам да вярвам в истината.

п.п. Габриела е в Надкаст при Неделчо

# 2
Аз съм “за” Ива да влезе, ама ако трябва да съм честна - не разбрах каква е драмата. Grinning Смисъл, втори шанс и т.н. звучи все едно има някакъв огромен проблем тая жена, пък тя просто ще се развежда. Grinning

# 3
  • София /Абсурдистан
Благодаря за новата тема!

# 4
Аз съм “за” Ива да влезе, ама ако трябва да съм честна - не разбрах каква е драмата. Grinning Смисъл, втори шанс и т.н. звучи все едно има някакъв огромен проблем тая жена, пък тя просто ще се развежда. Grinning
Аз я харесах чисто визуално доста, но според мен не е честно не спрямо момичетата, които са там, а спрямо тези, на които прецени, че няма да даде роза. По тази логика всички трябваше да ги пратят в Шри Ланка, защото пак си се е колебал при всяка от тях…

# 5
По принцип те разбирам, но за момента са ми малко скучни момичетата и на мен ми се искаше някой да побутне кошера, пък Ива май ще го направи. Иначе, аз съм 'За' да влезе и Шрековица. Grinning

# 6
Много хубава анкета.

Да - смятам, че новите правила разчупват предаването. След 3 класически сезона е хубаво да има един с редовни промени.

Да - защо да не е честно спрямо другите? Те не са там за любов така или иначе. А ако Виктор си държи на мнението, просто няма да ѝ даде роза. Няма драма.

Да - до някаква степен ѝ вярвам, след като изгледах подкаста с нея. Разочаровала се е от Мартин и иска да пробва с другия човек. Преди той да ѝ види всички магарии по телевизията. 😁

# 7
Clouded, благодаря за новата тема!
Аз гласувах против влизането на Ива, защото когато Виктор не ѝ даде роза ми се стори, че това с развода в процес е само повод да я отреже. Да не говорим, че той със самия себе си не е наясно, а камо ли да влиза в ролята на психотерапевт – обикновено новия във връзката трябва да изтърпи драмите по раздялата.

# 8
Благодарности за темата🌺
Колебах се по въпроса за Ива- липсва ми отговор: “ Не е справедливо спрямо решението на Виктор.”

Ако Продуцентите са търсели пресечна точка за конфликт между Мартин и Виктор, явно се подсигуряват и с втори “фронт” след Косара, а именно с Ива.

# 9
  • София
Нямам драма с влизането на Ива. Ергените са двама ,все пак. Ако Виктор не я иска, Мартин може и да  я вземе.
А и при положение, че едно от момичетата на Виктор се отказа да пътува до Шри Ланка изобщо, продукцията е трябвало да вкара още една участничка под някакъв предтекст. Да, хубаво би било кандидатките за слава да не са в брак и поне привидно да търсят любов, но ние пък нямаме илюзии и си знаем, че това предаване и без това се прави само за сеир, така че - какво че Ива не била съвсем разведена още, нали...

# 10
  • София
Момичетата в Шри Ланка са настанени в 4 стаи по 5.
4х5

# 11
Благодаря за новата темичка.

1. Да - Смятам, че новите правила не само разчупват предаването и внасят разнообразие, но го приемам и като едно малко отмъщение. След 3 сезона беше крайно време фокусът да е върху ергенът, в случая двамата ергени, вместо между жертвата и фаворитката, примерно.

2. Не - Ако вкарват само нея, не разбирам защо. Имаше много по и красиви, и подходящи за Виктор, пък и по-забавни образи, които не получиха втори шанс. Защо точно тая с поредните амбиции за шивачка с кринджавата ѝ среща. Да си ходи да си финализира развода.

3. Не - В никакъв случай не мога да повярвам, че някоя такава ще си зареже екскурзията в Шри Ланка заради някакъв, срещнат  преди 10 дена. В предните сезони девойките си имаха гаджета, че и годеници,  и пак стояха там за едната Турция/Гърция. Нещо друго има там, но няма да го разберем. А и да кажем, че може и да има нещо вярно, не ѝ вярвам там за копчето за късмет. Малко се оплете, не вярвам на хора, които ги хваща логореята и започват да се обясняват без да са били питани.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 13:34 от RoseofVersailles

# 12
Момичетата в Шри Ланка са настанени в 4 стаи по 5.
4х5
Доста по-добре от миналия сезон - по 8 в стая. Между другото, в Надкаст Николина каза, че много ѝ е харесала храната. Явно Николов влага повече старание, що се отнася до базовите нужди на участничките. Помня колко оплаквания имаше предишните години.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 13:35 от Lilly_85

# 13
На мен не ми хареса изобщо това с каненето на някакви момичета, дето видял някъде си. Не съм сигурна изобщо истина ли е, вижда някаква в дискотеката и я кани на другия край на света да се "бори" за него...съвсем друго е да си се записала сама да се излагаш.
С онази в развод нямам проблем, нито отношение. Там е трябвало изобщо да не я пускат на кастинг, след като не отговаря на правилата, и второ - след като той не й даде роза,  няма какво да я пробутват пак. Но нека видим сеир.
Влизането на още странични хора, вкл психолог, Туджаров и прочие, вече ми е прекалено. Наум би могъл да изиграе тези роли, новото му разчупено амплоа го предполага и би се вписало.

# 14
И аз благодаря за темата! Flowers Rose

С "Да" съм и на трите въпроса.

Приятно разнообразие е хем да има два ергена, хем момите да са общи. Предполага потенциални драми и сеири.

Не виждам проблем с влизането на Ива. Приветствам всякакви обрати, които биха довели до още по-интересни събития в шоуто. А и тя вече не е контингент на Виктор.

Николина ми се стори сериозна и умна жена, приемам, че доводът и е близо до истината.

Като цяло, до сега, новият сезон много ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт