🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 358
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 45
Мисля, ще дамата в развод каза, че са разделени от 10 месеца.

# 46
Благодаря за темичката,Кло!Гласувах и аз.
usmihni mi se,и на мен ми липсва лафа на *n_a*,но и миналата година ти казах,че е мъжко.Joy
Кой ще да влиза и да излиза все ми е тая купон да има...и малко дърпане на косите..еее и малко целувки.Най ще ми е интересно да се скарат за ергените. Simple Smile

# 47
Това с "градската легенда" сто процента ще се окаже някой малоумен маркетингов трик - като да вкарат на Бранимира слона.

# 48
Скрит текст:
Ха ха, Амбър, старост-нерадост, забравила съм.
Много поканени тази година, много нещо. И, като ги гледам, за нищо.

# 49
Бракът ѝ е от пет години, едва ли от години са разделени.
На мен всъщност Ива не ми е антипатична, но не мисля, че трябваше да влиза.
10 месеца са си достатъчно време да продължи напред след сравнително кратък брак, без деца.

Друго от тази вечер:
- Изглежда, че назрява първият конфликт между жените, заради това, че Яна отива на среща с Виктор.
- Виктор ще се опознава с момичетата на Мартин. Мартина изглежда хищна тук.

Скрит текст:

# 50
  • София
Clouded, благодаря и аз (за възможността да надничам през чуждите очи в добре оформено пространство - понеже преобладаващо ще чета; впрочем в първите страници на новата тема не са поставени изконните вопиющи 2 въпроса - за чалгарката и бреговете на Вик, та съм благодарен и за това).
Мнението ми за сценарните възможност на екип "Николов" (за разлика от екип "Тушев", пу-пу-пу!) са определено по-високи. Но в другото им дебютно реалити нЕкои участници им изиграха собствени извън-сценарни роли и сцени. Та има какво да се очаква и тук от "драмсъстава", разбит (засега само) в 2 лагера уж. Самият Мартин го намирам за напълно способен да влиза в две алтернативни роли (според случая, миналото - което тук ще е важно, явно, и времето на деня - заради изпития до момента алкохол). Новите моменти във формАта могат да бъдат оценени като изпълнение - заложени намерения - чак, когато видим резултати.
(И, разбира се, за всякакви нюанси си има аудитория; важно е Архитектите на екзотичния Кукушарник да улучат повече... Но шуробаджанащината май ще им се окаже запазен номер.)

# 51
Скрит текст:
Бракът ѝ е от пет години, едва ли от години са разделени.
На мен всъщност Ива не ми е антипатична, но не мисля, че трябваше да влиза.
10 месеца са си достатъчно време да продължи напред след сравнително кратък брак, без деца.

Друго от тази вечер:
- Изглежда, че назрява първият конфликт между жените, заради това, че Яна отива на среща с Виктор.
- Виктор ще се опознава с момичетата на Мартин. Мартина изглежда хищна тук.

Скрит текст:
Хищна ли? На мен ми изглежда като майка му, която пита: "Кажи сега, маме, как минава с каките?" И да спрат да го снимат толкова отзад, че вече и аз го виждам къде започва да оголва хълма.

# 52
Благодаря за новата тема!
Много се радвам, че и днес ще има извънреден епизод.❤

# 53
  • София
Благодаря за новата тема! Не смогвам да ви чета.
Харесва ми промяната на правилата, нека се поомешат.
Влизането на Ива засега ми е безразлично. Нека се разгърне образа и да видим какво, що.
Николина ми беше ясна с измислената си история, но добре направи, че навреме се изнесе.
Кога ще влезе бармана-душеприказчик?

# 54
  • софия
Привет в новата тема Hug

Харесвам новите правила.
И изобщо целия формат ми е с положително усещане по епизодите. Има вероятност да изгледам целия сезон.
Да за Ива. Останах с впечатлението, че Виктор я хареса и я  отряза само защото още не е разведена.  Не търся под вола теле, че я вкараха.  
За мен новата концепция дава известна да речем равнопоставеност между Ергените и Момите. Та и Ива я вкарват от продукцията по тая линия, нещо като "нов тип" мома, която търси любовта - хем свободна, но пък все още не разведена.
По-скоро вярвам на Николина.

Ако "Градски легенди" е заведение, да не би Барманът, който влиза довечера да е от там.

# 55
Реших да подгрея вечерта с Надкаст с Габриела. Не знам защо толкова я хвалите - разговорът е мъка. Направо усетих как ми умират мозъчните клетки… Била поканена, ама дори не разбрала от кой. Боже. 😁 Но едно нещо ми хареса - поне беше честна, че ѝ е станало неприятно, че е отпаднала първа и че е било удар по егото. Тези, които се преструват, че хич не им пука, са много досадни.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 17:36 от Lilly_85

# 56
Благодаря за новата тема 😊

Нямах време да прочета напълно предишната, сори, ако повтарям някого.
Но днес забелязах, че в ТикТок са качили клипчета с момичетата - възраст, зодия, любими неща.
Уоу, много Везни и Водолеи тази година, няколко Овенчета и Стрелци и май две Телчета и Раче, Скорпион. Хаха, за да компенсират водната и земна енергия на ергените изглежда са заложили на доста въздух и огън при момичетата.

Скрит текст:

# 57
Да се запиша и аз в новата тема.
Ния и Неделчо са качили снимка на бебчето Ая. Жива и здрава да им е. Ния изглежда прекрасно 🩷

# 58
Гледах началото на Надкаст с Николина. Горда била, че се върнала... Ей така си се четкат хората за няма нищо. Да се юрнеш на другия край на света да търсиш любов и там да установиш, че си влюбена вече... Ха ха, повярвах! И то не в кой да е, а след двудневна свалка със зъбарчето (дето не сваляло никога пациентки, ама за нея се престрашило!!) и накрая горда била. Някои даже и умна я произведоха... Вярно, че за Ергена важи: говори, даже ѝ се разбира какво казва = на умна, ама...

# 59
По-натам дава детайли. Казва, че до момента на заминаването си се колебаела и искала да даде шанс и на двамата, но в Шри Ланка видяла, че Мартин бил малко повърхностен и решила да се прибере и да задълбочи нещата със зъболекаря. В което има доста повече логика от това да се е влюбила на втория ден.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 18:20 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт