🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 364
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 15
На дявам се, че слухът за вкарването на бивша любовница на Мартин да е неверен, че предаването ще се превърне в ‘ Искрено и лично’ и “ Живот по действителен случай’. Знам, че се търси драмата и сеира, но все пак целта ебъдеща любов.

# 16
А защо има нова тема, защото аз не разбрах, извинявам се Sweat Smile

# 17
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! Flowers Rose

Много пишете и не смогвам да чета всичко, предаването също гледам със закъснение, но от време на време успявам да се включа в темата. Засега този сезон ми харесва много и ми е много интересен. На предишните хвърлях по едно око, но както вече казах, не бях чак такъв голям почитател.

По въпроса с влизането на Ива, нямам мнение все още, така и гласувах в анкетата. На другите два въпроса отговорих с "да".

Някой питаше как да гледа в чужбина - видях, че в Dailymotion има качени епизодите до момента.

# 18
А защо има нова тема, защото аз не разбрах, извинявам се Sweat Smile
Прави се нова всяка седмица по множество причини. По-лесно се следи, когато темата е за определени дати (епизоди), нова анкета, добавя се нова информация към първия пост и т.н.

# 19
Благодаря за темата Flowers Rose

Харесва ми промяната на правилата, то и без това е неизбежно да се "омешат капите".
Като зрител нямам проблем с връщането на Ива, пък и самия Виктор се е колебаел дълго, момите му оредяха... и сигурно още ще оредяват. То най-вероятно и Ива ще мине към баджанака, но нейсе Sunglasses Дано поне е интересен персонаж, но честно казано - не ми изглежда такава.
Ако Николина беше получила повече внимание, щеше да продължи. Според мен егото й се включи, а и правилно прецени, че няма особени шансове.

# 20
А някой има ли информация, която е относно това кой от миналото на Мартин ще влиза в крайна сметка? Негова бивша любовница докато е бил с жена му, последното му гадже Йоана или и двете заедно ще влезнат, или нито една?Joy

# 21
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Нямам против промяната на "правилата", ние много и не знаем за тях. Сега ми става още по-мъгливо. По колко рози ще имат и двамата? По пълна бройка на момичетата, минус 1 ли? Нали може да дават и двамата на една и съща - като получи две рози, какво означава това? Имунитет за следваща цемерония? Може никоя да не отпада, защото другият може да я "спаси"? Сигурно съм тъпа и не разбирам. А може и някъде да са писали/обяснили, пък да съм пропуснала.

# 22
Кога са казали, че ще влиза някой от миналото на Мартин?

# 23
В едно от промотата се каза, че миналото ги застига, нещо от сорта. Но не са уточнявали, че става въпрос конкретно за Мартин.

# 24

В първия епизод имаше "какво ще се случи напред в сезона" и там Наум каза, че ще се появи момиче от миналото на Мартин

# 25
Благодаря и аз за новата темата, прекрасно направена.
Относно вкарването на Ива, честно казано съм доста скептична и ми се струва просто пълнеж, защото отпаднаха повече отколкото трябваше. На мен тя ми изглежда обикновенна и никаква интригантка, че да разбуни малко кошера на момите. Поредната скучна физиономия вътре. Дано ме опровергае. Повече смисъл щеше да има, ако бяха вкарали Шрековица.
Незнам защо всички търсите конспирация във вкарването на Мартина в Ергенът? Явила се е на кастинг, продуцентите са я познали и просто потъркали доволно ръце, че още една кукувица дошла. Връзката Мартина-Мартин-Емануела, като гледам, нямат никакво намерение да я развият. Ако са искали да я развият тая сюжетна линия, щяха да вкарат Емануела, че да стане сеира. Тук някои хора ми опонираха, че тя нямало да си зареже ей така, работата, снимките и кариерата да брани Марто от Марта и вероятно са прави. Макар това да би било БОМБА. Пък и предвид ниския бюджет на предаването, вероятно нямат и пари да й платят. Емануела би могла направо да попилее момичетата, нооооо когато всички се надявахме да я вкарат, се появи Ива.
Аз мисля, че тази сюжетна линия Марта-Марто- Емануела, няма да я развият, за което ме е яд. Гледам предаването заради сеира, а сред момите нито една не се откроява.

# 26
На мен не ми хареса изобщо това с каненето на някакви момичета, дето видял някъде си. Не съм сигурна изобщо истина ли е, вижда някаква в дискотеката и я кани на другия край на света да се "бори" за него...съвсем друго е да си се записала сама да се излагаш.
С онази в развод нямам проблем, нито отношение. Там е трябвало изобщо да не я пускат на кастинг, след като не отговаря на правилата, и второ - след като той не й даде роза,  няма какво да я пробутват пак. Но нека видим сеир.
Влизането на още странични хора, вкл психолог, Туджаров и прочие, вече ми е прекалено. Наум би могъл да изиграе тези роли, новото му разчупено амплоа го предполага и би се вписало.

И аз не му разбирам на Виктор, ок харесал си е момиче, запознали са се, ами вземи й телефона, покани я на среща, той в ергена ги кани 😆

# 27
  • София
Благодаря за темата!

И на мен не ми е много ясно как ще става даването на рози и от двамата на всички, затова на първия въпрос гласувах "въздържал се". Grinning

Полуразведената нещо не ми допада и не одобрявам включването ѝ, аз по принцип не харесвам някой да каца в по-късен момент от всички останали.

И на третия въпрос писах Не, защото мисля, че ако беше с някоя от първите рози Николина, щеше да потрае още в предаването.

# 28
Ако вкарат всички бивши на Мартин, ще трябва да снимат до края на лятото

# 29
Clouded, благодаря за темата! Чудесно оформена е и е удоволствие за четене. Hug

Гласувах в анкетата, но исках да добавя, че в моите очи Ива има аурата на шкаф. Не виждам какво може да даде на шоуто или на някого от ергените. Предполагам, че малко преди да приеме поканата и да излети за Шри Ланка, се е чула и е съгласувала всичко с бившия си мъж. Trollface

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 18:21 от welcometoheaven

Общи условия

Активация на акаунт