🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 116 816
  • 2 587
  •   1
Отговори
🌹Добре дошли в единадесетата тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а три! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. По-късно към тях се присъедини и Васил Пенев и промени динамиката на романтичното предаване. Досега дамите разпределяха симпатиите си между Виктор Русинов и Мартин Николов, но сега балансът ще бъде променен. Изградените вече отношения и връзки ще бъдат поставени на проверка и изпитание, но ще се появи и нова възможност за още една красива любовна история.

Виктор, 26

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

Васил, 29

Васил Пенев е третият Eрген. Живее и работи в София в сферата на търговията и рекламата.„Аз съм безнадежден романтик, но тази страна от мен трудно излиза наяве. Трябва да е някой специален човек, който по естествен път да я разкрие“, споделя за себе си.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.
Одобрени от МАРТИН

Скрит текст:
Даниела Рупецова

Адриана Велчева

Анна-Мария Граченова

Силвия Кирова

Ферай Наджиб

Мартина Петрова

Одобрени от ВИКТОР
Скрит текст:
Росица Костова

Клаудия Тодорова

Косара Тончева

Синтия Цицвидзе

Ивет Иванова

Любомира Христова

Бранимира Петкова

Присъединили се по-късно
Скрит текст:
Александра Колакова - включила се по-късно в състезанието със сестра си Анна

ОТПАДНАЛИ
Скрит текст:
Славена Гайдарска - отказала участие след одобрение от Виктор

Николина Цветкова - отказала роза на Мартин

Габриела Петрова - не получава роза от Мартин

Пресиана Спасова - не получава роза на церемония

Яна Рашева - не получава роза на церемония

Eлвира Йорданова - отстранена без церемония по инициатива на Мартин

Анна Колакова - не получава роза на церемония

Йоана Илиева - бивша приятелка на Мартин, не получава роза на първата си церемония

Диана Кабакчиева - не получава роза на церемония

Анета Славова -  отказва роза на Мартин

Ива Костова -  не получава роза на церемония

Алекса Радкова - не получава роза на церемония

Зодии на участниците
Скрит текст:
Мартин - Козирог
Виктор - Риби
Васил - Овен

Славена - Везни
Габриела - Близнаци
Николина - Стрелец
Даниела - Стрелец
Диана - Везни
Елвира - Рак
Адриана - Везни
Анна-Мария - Стрелец
Силвия - Скорпион
Ферай - Везни
Мартина - Овен
Росица - Риби
Клаудия - Телец
Косара - Овен
Синтия - Водолей
Ивет - Стрелец
Яна - Водолей
Пресиана - Везни
Любомира - Телец
Бранимира - Водолей
Ива - Водолей
Анна - Водолей
Александра - Близнаци
Йоана - Стрелец
Алекса - Телец
Анета - Близнаци

ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ на След церемонията

Старите теми и анкети:
Скрит текст:
Тема 10, анкета: За кой Ерген бихте се борили / Допадат ли ви барманът и психологът
Тема 9, анкета: Допадна ли ви Анета / Кого подкрепяте в спора между Виктор и Васил / Фаворитки от сезони 1, 2 и 3
Тема 8, анкета: Мнението ви за основните участнички / Кои от останалите момичета искате да показват повече
Тема 7, анкета: Мнение за третия ерген / Харесва ли ви рядкото отпадане на участнички
Тема 6, анкета: Допадна ли ви Йоана / Вярвате ли, че Йоана казва истината за нея и Мартин / Кой формат на излъчване предпочитате / Кои от участничките намирате за най-подходящи за двамата ергени
Тема 5, анкета: Мнение за отхвърлените целувки / Интересен ли ви е сезонът / Следите ли подкасти за предаването
Тема 4, анкета: Изгонването на Елвира/ Най-неприятни участнички
Тема 3, анкета: Изгонването на Яна и Пресиана / Липсват ли ви игрите между момичетата / Смятате ли, че сезонът може да роди истинска любов
Тема 2, анкета: Харесва ли ви, че всяко момиче може да получи роза от всеки ерген / Връщането на Ива / Искрена ли беше Николина за причините за напускането си
Тема 1, анкета: Коя от одобрените участнички харесвате / Коя от неодобрените ви допадна / Кой ерген предпочитате
Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

# 1
  • Обран бостан ;)
Пу първи Wink

Тоест, да разбираме, че навън и към момента Даниела не е с Марто, така ли?

Изненадана ли си ? Аз не.

# 2
Oчаквам раздвижване в новите епизоди. Виктор, ако ще се целува някоя, предполагам, че ще е Клаудия.

# 3
  • София
Нито един от ергените няма да гоня - допълват се взаимно тримата. Smile

# 4
Благодаря за новата тема. 🌹

Виктор ми е най-скучният ерген, но като цяло и тримата не ми допадат. Мартин избра много бързо, а Васил… Не мога да обясня защо, но нещо не е наред с него. Това ми е усещането.

Наум не ми харесва, но е по-добре този сезон.

# 5
Аз много харесах "Последният ергенски запой" и като цяло видях много положителни коментари за този сегмент, затова го включих в анкетата.
Наум го харесвам като личност, но ми беше много сух и "чупеше филма" в предните сезони. Тук е супер на място.
А за третият въпрос ще перифразирам едно интернет лафче - Ако Васил няма нито един хейтър, значи нещо се е случило с мен! Бат Васко вън да си позьорства без камери.

# 6
  • München
И от мен 🌹 благодаря за новата тема!
И понеже имахме право на 3 отговора 🙈 аз си признавам веднага, че дадох и трите мои гласа за изгонването на ергените 🙈
Партито беше весело; педя човек лакът перчем в този сезон е ок, не е това дръвче което беше в предишните сезони.... но въпреки това ми е лееееко излишен 🙈
Да разбираме ли, че тази седмица Мартин се взима с писателната паразитка и отиват да мачкат чаршафи в някакво хотелче и АМ, С и М си тръгват?

# 7
И от мен 🌹 благодаря за новата тема!
И понеже имахме право на 3 отговора 🙈 аз си признавам веднага, че дадох и трите мои гласа за изгонването на ергените 🙈
Партито беше весело; педя човек лакът перчем в този сезон е ок, не е това дръвче което беше в предишните сезони.... но въпреки това ми е лееееко излишен 🙈
Да разбираме ли, че тази седмица Мартин се взима с писателната паразитка и отиват да мачкат чаршафи в някакво хотелче и АМ, С и М си тръгват?
Ми според мен няма какво друго да е.
Иначе явно Виктор целува Клаудия, да, аз продължавам да си вярвам, че Бранка ще си тръгне сама на следващата церемония.

# 8
  • ВАРНА
Тоест,Мартин ще"бодне в Хепи"?

# 9
  • София
Като цяло това може да е основната причина за интереса му - да бъде там, където по-успял от него е бил.

# 10
1. Хареса ли ви частта с Последният ергенски запой?
Кое да харесам,това,че се напиха като свине или кълченето им ..предпочитам да има ИГРИ ,бяха МНОГО по-интересни в миналите сезони-с въпроси ,с препятствия и т.н. Сега само партита,строене на пясъчни замъци и мятане на кокоси за малоумни.
2. Харесвате ли Наум Шопов като водещ на предаването?
Не,особено прическата му така ми избожда очите,много нелепо му стои.Да слагат едно AI да казва петте изречения и това е,не знам за какво изобщо има водещ.Трябва опция-без водещ в анкетата Simple Smile
3.Кой Ерген бихте изгонили от предаването, за да останат само двама?
Всички бих ги изгонила Grinning Но избрах Васил.Уж на всички щеше да дава шанс,уж много възпитан и нз си к'во и накрая се хвана с онова злобното главесто и другите кучета ги яли.Ми да я взима и да си ходи Grinning

# 11
Благодаря за темата🌸

Искам Мартин да си ходи. Предаването щеше да бъде по-свежо, ако бяха само Васил и Виктор от самото начало. Щеше да има повече съперничество, тъй като са по-близки по възраст, ако им бяха дали равен старт. Самото шоО би било по-динамично и интересно. Сега е твърде късно да се спаси предаването, който и ерген да махнат.

Моля вѐ! Вечерята отиде 🤮🤮🤮🤮

Като цяло това може да е основната причина за интереса му - да бъде там, където по-успял от него е бил.

# 12
Искам всички да се разотиват. Да вървят на Кочела ли..коАчела ли...зад нея най-добре...да не се връщат!

Никой не ми отговори на въпроса - Клаудия с кого е близка вътре, че тази близката да се разсърди ако Клаудия се целуне с Виторио?

# 13
1. Хареса ли ви частта с Последният ергенски запой?
Кое да харесам,това,че се напиха като свине или кълченето им ..предпочитам да има ИГРИ ,бяха МНОГО по-интересни в миналите сезони-с въпроси ,с препятствия и т.н. Сега само партита,строене на пясъчни замъци и мятане на кокоси за малоумни.
И на мен ми липсват. Риалити без въпроси за обща култура е голям пропуск, някои от игрите и задачите също бяха забавни.

Клаудия май с никой не съм виждала да си е кой знае колко близка. В ИГ следва групичката на АМ и Косара.

# 14
Благодаря за темата!

Искам всички ергени да си ходят и да влязат нови. Така и така е Аврамов дом там. Да си взимат избранниците и да идват новите. Барем за оставащия месец, да направят шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт