🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 628
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 580
АМ каза, че Силвия не била добра в анализите, че била наивна и ментално била тийн. Затова ги била виждала тяхната групичка като cool kids, с които не може да бъде, и затова виждала и АМ като тормозещата.
Силвия сигурно и така не вижда колко е глуповата. Не й харесва на нея да мисли.

АМ точно по повод на Силвия каза, че се налагало да работи с "наличния материал" в шоуто, за да стават схемите, но Силвия не ставала. Няколко пъти го повтори, била застинала с манталитет на ученичка. Поправи се, че го казвала с добро, но... понеже слушах и Силвия в надкаст как внимаваше да не каже нещо накриво за АМ, динамиката в групата е доста видима - тарторката и пешката, която се пази да не изпадне в немилост.

# 2 581
Някои епитети за семейството на Даниела са съчинение по картинка. От една снимка ли правите такива заключения?

# 2 582
# 2 583
Надкаст с Анна-Мария ми е неприятен и няма да го догледам. Не знам откъде тръгна и се поде колко е умна, но не виждам голям ум, нито даже среден и то отчитам на колко години е, както и че е образована. Съответно за разлика от Неделчо я разбирам защо се обижда, ако някой постави под въпрос ума й. Заложила е, че това й е номерът в живота и компенсира всичко друго с утехата за голям ум, вместо да работи по себе си и да се развива, вкл.ума си.
За евтините намеци или директни клевети към момичетата, които не я харесват и са го изразили, ще кажа само, че не работят така манипулациите, както тя и приятелките й в техния чат си мислят.

# 2 584
Въпреки че на Даниела донякъде ѝ прави чест, че не излага семейството си и не парадира със скромния си произход — но само донякъде, защото предполагам го прави от срам и манипулативно, а не от благородни подбуди за тяхното добруване — не е много хитра тактика. Точно на Мира Добрева би било добре да се прави.

След “Ергенът” има само три пътеки към успеха. Първата и най-желаната е да си намериш (много) богат мъж. Но това е само за най-вървежните бръмчалки като Валерия и Айлин. Втората е да развиеш успешен бизнес, но това е само за Капитонова. Третата е да си осигуриш абонамент за медийни изяви, проекти, назначения — като Виктор 1 и Елена. Не е луксозно, но ако си изиграеш картите добре, може да е доста приличен доход и ще плаща сметките години наред. В такъв случай именно на 62-годишните зрителки на БНТ и сутрешните блокове трябва да се харесаш, не на мъжете като цяло и на нас в БГ мама, които не гледаме такива неща.

Всички други потъват в забвение и общо взето се излагат за едното нищо.

# 2 585
Ана-Мария не ми е симпатична, но без нея сезонът нямаше да е толкова интересен. Интригантка като нея винаги раздвижва пластовете. По-скоро участието на хора като Ивет и Александра ми е безсмислено, с нищо не добавят към сезона, просто са си на почивка.

# 2 586
Според мен Даниела много завиждаше на Мартина в шоуто. Завиждаше й на лекотата, с която общуваше с другите момичета, на това, че е харесвана, жизнена, витална...Даниела е пълен гьон в това отношение. Завиждаше и, когато Мартин канеше Мартина на срещи, ехидничеше. Завиждаше й, че не й се налага да си измисля автобиография и да внимава какво говори, в подкрепа на измислиците,  завиждаше й, че не й се налага да проси и 50 хил. в национален ефир...Триумфът на Даниела всъщност беше триумф над Мартина. За Мартин й е все тая.  В откъс от книгата й
/някой беше качил страници от нея по-назад в темата/ нарича мъжа ''плячка''.
Даниела изобщо сбогува ли се с Мартина и АМ и Силвия? Не помня.

# 2 587
Не , те пожелаха ли и късмет или успех, също не помня

Общи условия

Активация на акаунт