🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 103 697
  • 2 165
  •   1
Отговори
🌹Добре дошли в шестата тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а две! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. Обединени от една обща цел, Виктор и Мартин ще изминат един вълнуващ път, в който ще могат да се подкрепят, да споделят мисли и да се съветват, да бъдат приятели, понякога и конкуренти в едно незабравимо пътешествие към истинската любов.

Виктор, 26

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.
Одобрени от МАРТИН

Скрит текст:
Даниела Рупецова

Диана Кабакчиева

Адриана Велчева

Анна-Мария Граченова

Силвия Кирова

Ферай Наджиб

Мартина Петрова

Одобрени от ВИКТОР
Скрит текст:
Росица Костова

Клаудия Тодорова

Косара Тончева

Синтия Цицвидзе

Ивет Иванова

Любомира Христова

Бранимира Петкова

Присъединили се по-късно

Скрит текст:
Ива Костова - първоначално не получава роза, но после е поканена в Шри Ланка

Александра Колакова - включила се по-късно в състезанието със сестра си Анна

ОТПАДНАЛИ
Скрит текст:
Славена Гайдарска - отказала участие след одобрение от ВИКТОР

Николина Цветкова - отказала роза на МАРТИН

Габриела Петрова - неполучила роза от МАРТИН

Пресиана Спасова - неполучила роза (първоначално избрана от ВИКТОР)

Яна Рашева - неполучила роза (първоначално избрана от ВИКТОР)

Eлвира Йорданова - отстранена без церемония по инициатива на МАРТИН

Анна Колакова - неполучила роза на церемония

Йоана Илиева - бивша приятелка на Мартин, не получава роза на първата си церемония

Зодии на участниците
Скрит текст:
Мартин - Козирог
Виктор - Риби

Славена - Везни
Габриела - Близнаци
Николина - Стрелец
Даниела - Стрелец
Диана - Везни
Елвира - Рак
Адриана - Везни
Анна-Мария - Стрелец
Силвия - Скорпион
Ферай - Везни
Мартина - Овен
Росица - Риби
Клаудия - Телец
Косара - Овен
Синтия - Водолей
Ивет - Стрелец
Яна - Водолей
Пресиана - Везни
Любомира - Телец
Бранимира - Водолей
Ива - Водолей
Анна - Водолей
Александра - ???
Йоана - Стрелец

ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ на След церемонията

Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

# 1
Запис!
Чакаме предаването да коментираме в реално време.

# 2
Е,хубава работа! Няма Ерген тази вечер....

# 3
Винаги правиш интересни анкети, Кло. 🌹

1. Допадна ли ви Йоана като персонаж? Не. Но поне ни даде нещо, за което да говорим.
2. Вярвате ли на Йоана, че Мартин не е спирал контакт с нея след като е избрал момичетата? Той дори си призна.
3. Кой формат ви допада повече? Три епизода по два часа.
4. Коя участничка е най-подходяща за Виктор? Никоя от къщата.
Коя участнича е най-подходяща за Мартин? Мартина като че ли, имат сходен начин на живот.

# 4
Не каза ли на Даниела, сега ще ме караш да чета книга, а после го дават да чете на английски. Звучеше точно като нейното "да работя?".

# 5
Благодаря за темата Клауди

Три дни Ергенът по тв ми идва в повече обаче

# 6
Не каза ли на Даниела, сега ще ме караш да чета книга, а после го дават да чете на английски. Звучеше точно като нейното "да работя?".
Чете той… Но очите му не мърдат по страниците. 😁

# 7
Току що адски се разочаровах, че днес няма е епизод. Хем се развали времето, хем няма какво да гледам.

Иначе виждам коментари за името Даниела - Айгюл. Някои хора май не знаят, та нека кажа - според българския закон не можеш току така да си смениш името както си искаш. Трябва да имаш доста основателна причина.
Иначе съм съгласна че не бива да се подиграваме на никого за името му.

# 8
. Проста, но за сметка на това грозна, а тук едни хвалебствия валят. Мартин не е цвете, ама тази изобщо не бяга в неговия коридор как я е взел?
Които си приличат - се привличат? HeartJoy
И обичат
И един след друг все тичат,
Нищо, че наужким публично се тричат

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 20:38 от ***n_a***

# 9
  • САЩ
Чете той… Но очите му не мърдат по страниците. 😁
Не, Марто каза на Даниела "не ми се чете твоята тъпня", ама за който има мозък да мисли...
Мартин владее перфектно английски, аз го чух как говори. А ако искаше да имитира как чете книга, можеше да не се изхвърля с книга на английски.
За Марто в анкетата писах "друга", и това е Косара.

# 10
Току що адски се разочаровах, че днес няма е епизод. Хем се развали времето, хем няма какво да гледам.

Иначе виждам коментари за името Даниела - Айгюл. Някои хора май не знаят, та нека кажа - според българския закон не можеш току така да си смениш името както си искаш. Трябва да имаш доста основателна причина.
Можеш, разбира се и изобщо не ти е нужна много основателна причина. Това от личен опит го твърдя.

# 11
Разрових се в покер статистиките за Мартин. Последният турнир, в който е участвал, е MPN Poker Tour в Слънчев Бряг. Класира се 7-ми от 35, победител е Ива Лазарова.

А най-елитният турнир, до който някога е стигал, е European Poker Tour 2016 - класира се на 101-во място от 231. Победител е един нидерландец, който си тръгва с над 600 хиляди евро.

Та, толкова за Марто. Добър е на местно ниво, не толкова на световно.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 21:00 от Lilly_85

# 12
  • here and now

Де юре е така, но дефакто не е. Не познавам някой, който е поискал и не го е направил. Била съм свидетел на такова дело. Казваш, че си познат в обществото с новото си име и с него се чувстваш ок и си готов.

За бизнеса на Мартин. Подозирам, че са го избрали за съдружник, заради родителите му и връзките им. Едва ли им е притрябвал съдружник, че и точно той(ако не беше дете на родителите си). Лично мнение.

# 13
Де юре е така, но дефакто не е. Не познавам някой, който е поискал и не го е направил. Била съм свидетел на такова дело. Казваш, че си познат в обществото с новото си име и с него се чувстваш ок и си готов.
Потвърждавам - сменя се лесно. Имам позната, която е с типично българско име - смени го и аргументът беше, че много пътува и в чужбина трудно го произнасят. Познавам и мъж, който смени неговото, защото било много ретро и не се чувствал комфортно (цитирам - “като някакъв пенсионер”). Никой в съда не им е казвал, че аргументите им са невалидни или пък недостатъчни. А пък в случая на Даниела е съвсем лесно - страхът от расистки прояви е съвсем разумна причина.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 21:21 от Lilly_85

# 14
Всеки може лесно да си смени името.
Дали утре ще има предаване?

Общи условия

Активация на акаунт