🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 286
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 2 160
Аз ако бях на мястото на Бранка, 20+годишна, щях да се държа по същия начин, убедена съм и доста от вас. Няма да забравя първата им среща в София, просто там наистина се усети тръпката, и после Бранимира доста се разочарова, какво получи тя, едно пулене насреща.

# 2 161
Бранка изобщо не е злодеят, който я изкарвате. Малко е темерутеста, ама не може всички да са като Даниела и директно да си обявят цената. Според мен тя до известна степен харесва Виктор, просто и на двамата социалните умения са доста слаби и не могат да намерят общи теми на разговор. Освен това, се притесняват един от друг и затова изглеждат толкова зле.
Ей един коментар в 10 ката. Аз също наблюдавам лицето и изражението на Бранка. Тръгне момичето нещо да споделя , и Виктор забива нещо кринджаво. Самият той е силно изплашен и притеснен от нея , той слага бариерата и започва да я обвинява в собственото си поведение. Тя какво е виновна , че той се спича като я види. Точно наблюдавах , как тя му разказва нещо и изведнъж той от нямане какво да каже , започва да и натяква за бариерите.

# 2 162
Няма проблем, нека си темерутства Бранка като ѝ е такъв характера.
Все ще има и за нея темерут.
Но ми направи много лошо впечатление, че не стига дето го отхвърля по всякакъв начин Викчо, но и после се цупи, че той обръщал внимание на други.
Мега злетащина, чак на садизъм избива.
Това моме изпитва неистова нужда просто да се цупи все за нещо на някого.

# 2 163
Може ли да помоля за профила на Гергана - бившата жена на Мартин.
Gergana Yosheva

Иначе, за мен това, че е зодия Водолей Бранимира, обяснява доста неща. Такива са си повечето - дръпнати, надменни, свободолюбиви, не ми допадат изобщо.

# 2 164
# 2 165
  • София
Може пък Гергана да го е зарязала, защо решихте, че той всичко е захвърлил. Grinning
Да те зарежат заради несериозност, пиене или каквото и да е подобно, също си е форма на провал.
Според мен, де.
Отивам в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт