🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 339
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 2 115
Косара май е единствената, която всички харесват - и ергени, и ергенки и зрители. Досега една лоша дума не съм чула или прочела само суперлативи. Това момиче ще има много голяма полза от шоуто явно.

# 2 116
Ергените имат ли свобода да избират на коя да дават роза  и с коя да излизат на среща, или всичко им се говори от сценаристите в ушето?

Косара сигурно ще  бъде с 3, като една роза ще има от Марто заради донос-материалите.

# 2 117
  • Out of the Mix
Значи, ако искаш да си поговориш с някого, без да те излъчват по ТВ, лапваш цигара и… 😂 Не лоша стратегия 😜
Утре ще има лапане и смучене на сламка. Mr. GreenJoy

# 2 118
Е как само суперлативи за Косара, ти темата не я ли четеш?! Не виждам какво да ѝ харесвам на поведението на селска леля. Виж, ако седи и мълчи, друга работа. Красавица е.

# 2 119
  • Out of the Mix
Гергана е по-хубава от Косара, нищо, че й е кака с 13-14 г.
На Косара не знам защо така й се е смъкнала гушата и има толкова дълбоки бръчки, като за момиче/млада жена на 26 не е нормално.
Трябва да е гладка, като сълза и без никакви интервенции.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 22:54 от Revoker

# 2 120
Нещо в областта на гушата наистина не изглежда добре.

# 2 121
Според мен има нещо на щитовидната жлеза. Характерно изпъкване.

# 2 122
Ана-Мария и Косара няма да бъдат избранници на никой от двамата ергени (третият още не ми прави никакво впечатление за предпочитанията си.
Те, ергените, вече се насочиха нанякъде и не виждам Ана-Мария и Косара на първото място. Освен това и двете имат някакъв здрав разум и съм убедена, че не си падат по двамата поотделно и като цяло - тези не са техните мъже.
Просто ми е неизвестно как ще подходи Мартина и докога ще го играе Куул, след като вижда все по-отявленото внимание на "нейния Мартин" към Даниела.
А Бранимира скоро ще си ходи, така мисля, там нещата са по-прозрачни.

# 2 123
Значи, ако искаш да си поговориш с някого, без да те излъчват по ТВ, лапваш цигара и… 😂 Не лоша стратегия 😜
Утре ще има лапане и смучене на сламка. Mr. GreenJoy

В който и да е от предишните сезони, това "безобразно" лапане на сламка щеше да мине между две мазания с цикатридина и едно Нюѝ и забравено на следващия ден Grinning

Сега това скандализира курника на макс Grinning O tempora...

# 2 124
Любомира си развяваше зърното пред всички, та за една сламка няма да се впечатляваме..
Същата девойка не се ли правеше на фатална изкусителка с маската?
Ми не ѝ се отдава тази роля, колкото и да се е амбицирала да се прави на главна актриса в 50 нюанса..

# 2 125
Може пък и да проработи при Васко Simple Smile Важно е, че опитва нещо, каквото и да е (дори прекрачва границата на неловкото и комичното).

Опитвам се да си спомня този сезон някоя да е направила нещо, някакъв опит, да вложи старание.... цъ.

Дори свалянето на гащите на Блага от сезон 1 беше в графата 'нещо'.
Теа пък помня как трябваше да стоят с 1/2 от момичетата загубили някаква игра в имението, по време на коктейл, но тя взе че изскочи да търси Алек.
Виктория и Генчо си криеха писма и се дебнеха под стряхата да се цунат.

Ей такива работи.

От старание да не се изложат - стоят като пънове и чакат живота да им се случи.

# 2 126
Наскоро, гледайки някакви избрани моменти от предни сезони ми попаднаха ергенки, които пушат и веднага ми направи впечатление (явно тогава - не ми е направило впечатление) колко рядко това влиза в кадър.

Вероятно повечето са непушачки, а и профилът им на фит/нежни/изящни дами не допуска пушене, но от 4 сезона, средно по 20+ момичета (~100 до сега) са доста редки кадрите с цигара, а в Биг Брадър, предаване с подобен характер, цигарите са тема номер 1, повечето игри и скандали са заради тях.

Кои са пушачките до сега, които сте забелязали?

(ще пиша по-късно кои аз съм видял, интересно ми е дали други също за забелязали това)

Има някакъв бан за пушене, в Кухнята и друго и предавания съм засичала, че ако някой пуши, ръката е размазана и не дават кадри с пушене. Явно да не се приема като начин на поведение и да не влияе от телевизора на малките деца като норма на поведение. Едва ли помага, но поне не пречи.

Мартина пуши Айкос (онова като в кутийка е айкос сякаш), и Анна Мария май пуши.

# 2 127
  • Варна
Да се пуши не може, ама да се надига чашката може. Егати лицимерната телевизия.

# 2 128
  • Вестерос
Ами не е толкова тунингована, натурална красавица си е.

Мммм, бая си е тунингована. Скули, устни, бръчки, коса, вежди, не виждам добре захапката, може и тя да е пипана. Като млада си е съвсем обикновено момиче. Като по-възрастна е уау, така че пипнала се е.
Скулите и устните са като старите. Вече търсите под вола теле...

# 2 129
Любомира поне веднъж беше в кадър с цигара. Може би затова има толкова дрезгав глас, от пушенето.
Ако Виктор не даде роза на Бранимира, дали пък Васил няма да й даде?
Надявам се Синтия да си ходи, нищо не се случва с нея.

Общи условия

Активация на акаунт