🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 293
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 2 130
Аз мислех, че Синтия е натурална, една такава скромна, симпатична и хоп и тя дялкала нослето. Да си ходи, само фон е.

# 2 131
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Косара, Любомира, Мартина, Бранимира (за нея не съм на 100%,но сякаш я видях с цигара в един кадър)...пушат си.
Нищо не се случва със Синтия,защото е крайно изолирана. Няма вид на неприятна,агресивна и невъзпитана,а защо така я подритват,наистина не разбирам?
Тя, Диана и Ани май са единствените без лична среща.

# 2 132
Дори не знаех, че има Ани вътре…

# 2 133
Силвия също пуши.

# 2 134
  • Be realistic - plan for a miracle.

На Косара не знам защо така й се е смъкнала гушата и има толкова дълбоки бръчки, като за момиче/млада жена на 26 не е нормално.
Трябва да е гладка, като сълза и без никакви интервенции.

Понякога наистина се изумявам като чета какви чутовни стандарти, какви висини се изискват от жените на тоя свят. Наистина в тая тема си отговорих защо повечето се повличат в манията да се изпънат, изгладят, изрисуват, надуят, подплатят, да влязат в рамката там… Психиките им са виновни като първо нещо, но на много близко второ са ей такива коментарчета почващи с “трябва” и поставящи категорични изисквания върху плещите на 20-30 годишните да са сълзици с нулеви недостатъци.
В потрес съм маКло аз.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 08:06 от Preggo

# 2 135
Според мен Косара ще получи рози от тримата ергени.

# 2 136
Около половината от момичетата все още са без индивидуална среща. Синтия, Адриана, Клаудия, Александра, Ферай, Силвия, Диана... Пресиана и другата американска сестра също изхвърчаха без да са имали индивидуална среща.
Тази седмица сигурно ще си тръгне Нейно Борсучество Smile Жалко, защото е колоритна по своему. "Злите" герои са по-интересни за гледане от изцяло положителните. Не случайно във всеки хубав филм има и един качествен злодей, около който се гради сюжетната линия. Накрая даже може уж лошият да излезе по-симпатичен от "добродетелните".

# 2 137
Какви бръчки има Косара? Колкото до гушата, надявам се, че в женски форум няма да се налага да се връщаме към биологията пети клас и да си обясняваме, че хората са генетично предразположени да събират мазнини на различни места, а може и да е на хормонално ниво.

# 2 138
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не разбрахте ли че трябва да е сълза без грам недостатък, това нейното на нищо не прилича.

# 2 139
  • Обран бостан ;)
Много ми е странно колко много мъже по разни под над касти харесват Любомира.  Тя им била фаворитка и колко подходяща била за Виктор. Странна работа.

И аз се чудя какво жените харесват на Мартин, ама ... Wink

Очаквам с нетърпение първите срещи на новия ерген. Дано пак да не затънат в клишета и фантазии.

# 2 140
  • Бургас
Забелязахте ли двойния стандарт на Виктор, прояви се рибешкото двуличие. Трябвало жената да се дърпа, а  Любомира се дърпа, нали? Тази, която се дърпа вече я отписа, бил опитвал. Вече разбирам Бранимира, и аз да бях и аз щях така да реагирам.

На мен например Косара не ми харесва талкова много. Но все пак важен е характерът и излъчването, те правят човека красив и интересен в нашите очи.

Новият ерген не ми харесва, но дано покаже хубав характер.

Неговата зодия знае ли се?

# 2 141
Новият ерген е Овен.

За дърпането - има разлика между дърпане и дърпане. Едно е една жена да се дърпа леко, просто, за да предизвика интерес в даден мъж, друго е, когато буквално се обгради със стени и постоянно, категорично демонстрира дистанция и "мижав интерес". Виждаме го нагледно в предаването. Даниела се дърпа, дърпа, пък накрая се даде, защото нейното си е жива провокация. Бранимира, обаче категорично показва на Виктор, че не го иска. За какво да продължава да се бори за нея, щом отсреща вижда една огромна стена? Нормално е да му писне в даден момент и да се насочи към друга мома.

# 2 142
  • София
Бранимира ми е силно несимпатична, но я разбирам. Толкова кринджав мъж не й трябва. Може да е млада и неопитна, да се държи детински, но толкова глупава, че да скъси дистанцията с мъж, когото изобщо не харесва, не е.
Даже направи някакви опити за разговор с него, но то това с разговори не се поправя. Момчето не става.

# 2 143
Наистина е изумително как дори на най-харесваната участничка - Косара, може да бъде намерен кусур, аз лично не бях забелязала гуша и пр. Що се отнася до коментарите за телата на момичетата, смятам, че са повече от нормални - възможно е да не тренират ежедневно, но това са едни слаби, хармонично изглеждащи жени, очевидно поддържани по един или друг начин ( включително коригирани, с нужда или без). Никой не е съвършен,  а бодишеймингът, особено в женски форум, за мен е наистина странен. И както е казала по-горе и Preggo, именно заради този стремеж към съвършенство, жените правят особено тежки и безсмислени интервенции по себе си - оправят си носовете без нужда напр., а това  е една изключително тежка и болезнена операция, която се изтърпява само с много вътрешна сила и мотивация. Отделен е въпросът, че поне половината от жените в България не изглеждат толкова добре, колкото тези участнички, нито що се отнася до тела, нито визуално - обективно погледнато. Доводът ''те са влезнали вътре, за да ги обсъждаме и да търпят'', не ми е съвсем коректен, защото визията е нещо, с което се раждаме и е хубаво да се приемаме и подкрепяме една друга, а не обратното.

# 2 144
  • София
Аз  и Любомира харесвам как изглежда, и Мартин. Grinning

Той след пробива при Даниела какво, ще загуби интерес ли вече? И ще прехвръкне на следващата?

Общи условия

Активация на акаунт