🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 324
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Out of the Mix
Любомира си развяваше зърното пред всички, та за една сламка няма да се впечатляваме..
Същата девойка не се ли правеше на фатална изкусителка с маската?
Ми не ѝ се отдава тази роля, колкото и да се е амбицирала да се прави на главна актриса в 50 нюанса..
Хайде сега...нека продължава в същото русло Ивет, може да е нелепо, ама явно е решила да се учи, като е решила да започне в центъра на прожектора, именно в праймтайма по ТВ-то. Една жена не трябва ли да бъде и изкусителка за мъжа до нея, освен всичко друго? Rolling Eyes

Понякога наистина се изумявам като чета какви чутовни стандарти, какви висини се изискват от жените на тоя свят. Наистина в тая тема си отговорих защо повечето се повличат в манията да се изпънат, изгладят, изрисуват, надуят, подплатят, да влязат в рамката там… Психиките им са виновни като първо нещо, но на много близко второ са ей такива коментарчета почващи с “трябва” и поставящи категорични изисквания върху плещите на 20-30 годишните да са сълзици с нулеви недостатъци.
В потрес съм маКло аз.
Съвсем различни неща имам предвид. Ти така си интерпретираш, но твое право.
Всичко това го казвам на фона на масовите маймуни с носове, джуки и всякакви "валидации за разрешаване уж на комплексите в тренда".
На 25 тялото е супер младо, бързо възстановява, няма нужда от "интервенции". Едно такова момиче слага секси дрешката, червилото, може и гланц, айде леко сенки, или някаква спирала да придобие по - "фатален" вид, и друго не й трябва.
По мое време преди 15 г. в моите 20 нямаше такива момичета и всички бяха красиви, дори жените в средата на 30-те бяха страхотни.
Явно съм свикнал на нормалност и естественост.
Ето, Гергана веднага казах, че ми е най-красива, подобен типаж жена, натурална, спортуваща, здравословно живееща, в перфектна форма, а както виждаме на 40 и нагоре е повече от възможно. Всичко си зависи от индивида и решенията, които взима за себе си, начина на живот.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 11:32 от Revoker

# 2 146
За Косара коментарът ми е, че говори като лелите на мъжа ми, който е старозагорец. НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДИАЛЕКТА. Имаме приятели оттам и техните деца - имат лек диалект, но ни е сладко.
Въпрос на манталитет е.

# 2 147
Любка ако се облича подходящо и пусне едно бритонче ще е симпатична повече.Има живец в нея,очите ѝ гледат широко и любопитно на света,контактна е и това привлича.
А пък Марто си е топ.Казахме слабичък,но е жилав ,оплешивявал-има пари и на това ще реши проблема.Има толкова топъл поглед,прекрасна усмивка и същия живец и хъс към живота.Човек пълен с енергия,с огромно чувство за хумор и самоирония.Галантен ,мил към жените...да изреждам ли още Бъндо?Ти такъв ли си да те харесаме и теб? Stuck Out Tongue Winking Eye
Косара казахме,че не е съвършена.Красива,но започва да олеква с поведение и...в повечко гордост.

# 2 148
Косара не ми е тип жена като външност, но не виждам нищо като недостатък във вида ѝ.
И аз смятам, че всички момичета са симпатични в този формат. Всяка е по свой начин естествена и реалистична. Дори направените. Даже Данка си има свое изкуствено присъствие.
//
Викчо ми е мега бастунест и не мога да преглътна дори прекрасното му тяло. Не предизвиква нищо сексуално в мен.
Виж, Марто е друга работа. Там може да се заиграе ментално човек. Както и с новият ерген – той пък е такава скрита лимонка, че буди любопитството.

# 2 149
Той след пробива при Даниела какво, ще загуби интерес ли вече? И ще прехвръкне на следващата?
Това, а може би и понеже шоуто е вече към края си и е решил да пробва още една участничка. 😀 Също е възможно да го прави и заради наличието на трети ерген, да си маркира ясно територията. 🤣

# 2 150
  • София
Бранка е нормално да се дърпа на Виктор, като не го харесва, ама не е нормално да се цупи, че после обърнал внимание на друга. Не го ще, ама иска да й ходи по г*за. Айде няма нужда.

# 2 151
Това момиче Бранимира все се опитвам да не го осъждам много и да съм великодушна към душевната му киселящина. Но след последните разговори, в които се разбра, че майката и/или бащата били психолози, ами, определено не са си свършили работата като родители, като професионалисти хептен.
То бива на 20 да си толкоз кисел и сопащ се, ама чак толкова запек не бива.

# 2 152
Аааа, децата на обущаря ходят боси.
Или родителите толкова са се вживяли в кариерата си, че не са дали обич на детето си – спекулирам разбира се.

# 2 153
  • София
Бранимира и аз не мога да я разбера. Хубаво, решила да опита и заминала за Шри Ланка, там установила, че не може да го диша Виктор. Ама явно ѝ харесва почивката там и не ѝ се ще да връща роза... Може да направи като някои други и да смени отбора, ама си е риск дали новият избраник ще я иска...

# 2 154
  • Пловдив
Бранимира ми е от типа хора, "на крива ракета космосът е крив". Тя май си е намусена по рождение, живецът ѝ е на минимума.

# 2 155
  • Обран бостан ;)
Забелязахте ли двойния стандарт на Виктор, прояви се рибешкото двуличие. Трябвало жената да се дърпа, а  Любомира се дърпа, нали? Тази, която се дърпа вече я отписа, бил опитвал. Вече разбирам Бранимира, и аз да бях и аз щях така да реагирам.

Това, с "дърпането" е тънка работа и трябва да знаеш кога да спреш.

Ситуацията напомня за онзи виц, дето кокошката бягала от петела, ама в един момент се замислила дали пък не бяга прекалено бързо. Wink

Явно всяка там си мисли, че е принцеса, а другите са простакеси, ама да смятат, че и ергените така мислят за тях си е меко казано наивно.

Вярно, че там обстановката е различна, но и в реалността дърпането не е много печеливша тактика и работи само ако мъжът няма алтернатива.

# 2 156
Бранка изобщо не е злодеят, който я изкарвате. Малко е темерутеста, ама не може всички да са като Даниела и директно да си обявят цената. Според мен тя до известна степен харесва Виктор, просто и на двамата социалните умения са доста слаби и не могат да намерят общи теми на разговор. Освен това, се притесняват един от друг и затова изглеждат толкова зле.

# 2 157
Може ли да помоля за профила на Гергана - бившата жена на Мартин.

# 2 158
  • София
Дърпането или трябва да е много лека игра, или да е истинско. Много кандидат "манипулаторки" яко предобрят. И тогава единственият интерес остава да я мине най-накрая за отметката. Никой себеуважаващ се мъж няма да се унижава да гони жена, която постоянно демонстрира, че не го желае. Тези, които гонят такива жени, имат сериозни дефицити, избиват на его, или просто нямат интерес към жената отвъд секс. Виктор е по-скоро от първите, бавно му идва акълът, но има признаци все пак да дойде. При Мартин е повече его и донякъде скука покрай всички рибоци, които му се поднасят на тепсия.

# 2 159
Амии, за Росица бих казала, че социалните ѝ умения са слаби, но Бранимира си е направо враждебна. Като не ѝ харесва да си ходи. Никой не я спира.
Тук идва усещането, че е селска пръчка. Да не се мине, все пак на безплатна почивка е.SmirkSmirkSmirk

Общи условия

Активация на акаунт