🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 582
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря за новата тема, Clouded! 🌹

1. Да
2. Да
3. 3 епизода по 1 час, ама е ясно, че няма как, така че по 2 часа...
4. Нито една. Бих гласувал за бармана, ама го няма като опция.
5. Нито една отново. Защото я няма опцията гласувах за Мартина, не за друго, а защото е точно неговия тип визуално.

# 46
  • София
Благодаря за темата 🌹

Харесва ми анкетата. На последния въпрос - не мога да си представя коя / каква жена е подходяща за Виктор, но ако има такава, тя не е в предаването. Любомира, Роси и Синтия сякаш показват най-добро отношение. На Косара и Ивет много им личи, че повече мислят за имиджа си, отколкото за него.

# 47
Опаа нещо съм пропуснала. Джокера сега Айгюл ли е ? Може ли малко резюме, кой го е написал, казал и как разбрахте или това само е някакъв майтап ?

# 48
Извън повтарящите се диалози по темата, искам да вметна, че изобщо не се бавят с гоненето на момичетата. Все пак имаме двама ергена с по 10 кандидатки и 4 новодошли. И двамата са останали с по 7, като с прехвърлянето на Адриана от Мартин на Виктор са 6 на 8. Съвсем нормална си е бройката. Преди с 20 жени на един ерген имаше много повече за гонене.
Също така сезонът ми харесва повече от предходните два. Първият ми беше най-интересен, тъй като беше нещо непознато, а и Виктор първи ми беше най-приятен с огнения си зодиакален знак. Време е за нов огнен. Досега освен него, минаха 2 водни, 1 въздушен и 1 земен. Гледа ми се емоционален и непресметлив ерген 😎😎😎
Дописвам се. Забравих ги Ива и Александра. Значи 7 за Мартин и 9 за Виктор. Май е време този с повечето да гони 😂😂

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 23:51 от KatyaS

# 49
  • България
2 епизода по 3 часа, не мога да следя в три дни от седмицата, имам си и други задачи, подготовка за следващия работен ден и личен живот.
За Виктор гласувах за Росица, но той не я заслужава. За Мартин гласувах за Ана-Мария - само тя има повече мозъчни клетки.
Йоана ми хареса, допадна ми и в НадкасТ. С класа е над Даниела и с две над Мартинка.

# 50
Росица е симпатична и възпитана , но мак да не я заслужава Викторми е прекалено.

# 51
  • България
Виктор е неосъзнат мъж без стабилна професия и принципи в живота. Отива накъдето го наклони вятърът. Изложи яко Росица като я унижи, че не искал да я целуне. После прие ненужното й извинение.

# 52
  • САЩ
Откъде се знае какво е писала Даниела в молбата за смяна на името?

Ясно е, че е написано иронично...Wink

Някой да ме светне Какъв му е фетишът на Виктор?

Садо-мазо,и той да е садото...FlushedRolling EyesSmile

Преди бяха "момичета", сега са "дами". Laughing
И тъй: ергените целуват дами, но някои дами остават без целувка от кавалерите, а други дами пишат писма до момите, които са били Satisfied

# 53
Извън повтарящите се диалози по темата, искам да вметна, че изобщо не се бавят с гоненето на момичетата. Все пак имаме двама ергена с по 10 кандидатки и 4 новодошли. И двамата са останали с по 7, като с прехвърлянето на Адриана от Мартин на Виктор са 6 на 8. Съвсем нормална си е бройката.
Славена не я броим, защото изобщо не се появи. Значи 23, от които 7 са отпаднали. За 12 епизода. По-мудно е от миналите сезони, в които почти във всеки епизод някоя си тръгваше.

За сравнение, сезон 3 има 26 участнички и 26 епизода - само в 3 от тях няма отпаднала (в 1 имаше 3 отпаднали, а в друг - 2 изгонени).

Сезон 2 има 27 епизода с 25 участнички. Помня, че двете Габита бяха изгонени в един епизод, значи пак са били 3 епизода без отпаднала.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 02:51 от Lilly_85

# 54
Благодаря и аз за новата тема. Изненадата съм, че мнението ми се припокрива с мнозинството по почти всички въпроси.

Залагам тази седмица да си тръгне по една от двата отбора като кандидатки виждам в Синтия, Александра, Ферай, Диана и ако имаме късмет Бранимира.

# 55
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Половината богаташки момиченца, другата половина - приятели на приятели на продукцията.
Аз не знам една случайна да има там. Или ако има такива,са 2-3 броя за 'разнообразие'.

# 56
Е, как кои ще са момичетата за новия ерген? Не се ли сещате какво ще стане?

# 57
  • София
В анкетата отговорих, че нито една от изброените не става за Виктор, същото и за Мартин.
Не знам кой ги е подбирал дамите, дали защото не са имали време, дали вече и жените загубиха интерес към участия, но за мен няма подходящи и за двамата. Не защото няма хубави момичета вътре.

# 58
  • Обран бостан ;)
Някой да ме светне Какъв му е фетишът на Виктор?
Много му разбира тиквата на Вико какво е фетиш.
Обичал да измъчва партньорките си, рече кроткия момък.

То, реално предаването си е мъчение за нормалните мъже.
Да си в компанията на красива, леко облечена жена, окичен с микрофон, огрят от 2000 вата прожектори и за капак оператори с камери, озвучители, осветители и 10-тина други кибици покрай теб. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ааааааа, не, не, не. Confused

# 59
Е, как кои ще са момичетата за новия ерген? Не се ли сещате какво ще стане?

Кои ще са?
Дано нещо наистина да стане най-накрая след тези anticlimax истории с вкарването и изкарването на всичките тези хора.

Общи условия

Активация на акаунт