🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 582
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 30
Емануела преди беше по-хубава. Някой по-назад коментира, че сега била като жаба.
Аа, значи и двамата щели да се целуват. 😅
Предполагам, че Мартин ще се целува с Даниела, а Виктор - с Любомира.

# 31
...
Дали утре ще има предаване?
Тази вечер по телевизията в горния десен ъгъл имаше реклама за Ергенът утре в 20 ч. Така че да, явно ще има..

# 32
Предпочитам епизодите да са 3 дни по 3 часа 😎

# 33
Дори не знам как е възможно чисто документално да смениш 3-те имена с тотално различни от оригиналните.
Тя е сменила първото и е взела моминската фамилия на майка си, второто ѝ име е бащиното - Гюнер.

# 34
Предполагам, че зависи кога го е сменила, преди е било по-лесно, ако играеш турската карта.

# 35
  • София /Абсурдистан
И сега не е много трудно да си смениш името. Дъщерята на приятелка си смени името, адвокатката и действаше там нещо и стана лесно. То пак си е вариант на старото име, нищо различно. Иначе за познат художник адвокатката му поиска плакати от изложби, като доказателство пред съда, че е известен в обществото с това име и смяната стана бързо. И пак новото име си беше вариант на старото. Никой от двамата не е с друг етнос, българи са си.
Емануела беше по-хубава с черна коса. Сега изглежда странно.

# 36
  • Пловдив
Това със смяната на имената и в предходната тема го казахме - че реално няма нищо сложно да се направи.

Предпочитам 3 по 2 часа да го дават предаването.

# 37
  • София

Да не им докарат две специални дами да им покажат как да го направят 😂😂😂

# 38
  • Варна
Е,като почнете с това, името та името. Името не прави човека човек.
Росица за Виктор и Мартина за Мартин.
Кло,роза за теб 🌹

# 39
Благодаря за новата тема. Много интересни въпроси. Аз отговорих, че харесвам Йоана и вярвам, че е била с Мартин преди предаването. На въпроса коя е най-подходяща за Виктор, отговорих Бранка. Наистина го мисля, ха, ха. Харесвам най-много Роси и Косара, но не ги виждам до такъв мъж. А и той не ги заслужава. На въпроса коя е най-подходяща за Мартин, отговорих Даниела 😂 Еми, точно тя си е за него. Мартина ми е даже по-неприятна от нея и не искам да печели тя.

# 40
  • София /Абсурдистан
Мартин и Данка си се заслужават един друг.
Роси е твърде интелигентна за Виктор. Баш Бранка си е за него Simple Smile

# 41
Ама вие сериозно ли смятате, че Росица е подходяща за Виктор? Какво ви е направило момичето, за да заслужи това? 😁

# 42
  • София
Мен ме чопли въпросът Кои ще са дамите за новия? - Той ли ще си ги избира? Ще им дава рози, а те ще решават дали да ги приемат? Ако вземат роза от него, ще отпаднат ли от предния отбор или ще могат да действат и на двата фронта? 😜
Ама вие сериозно ли смятате, че Росица е подходяща за Виктор? Какво ви е направило момичето, за да заслужи това? 😁
И аз не му я давам 😂

# 43
Мартин и Данка си се заслужават един друг.
Роси е твърде интелигентна за Виктор. Баш Бранка си е за него Simple Smile
Така е за Роси, твърде интелигентна е за Викчо.
Данка е твърде напрегната за МАрто, но може и да произлезе игра, ако тя се приземи извън предаването. Всичко е крадено при нея - от носа до заглавието на книгата ѝ - момиче за милиони на клинт ийстуд филма с оскар. Посредствено и скучно

# 44
  • Вестерос
Откъде се знае какво е писала Даниела в молбата за смяна на името?

За темата 🌹

Общи условия

Активация на акаунт