🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 582
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 15
За бизнеса на Мартин. Подозирам, че са го избрали за съдружник, заради родителите му и връзките им. Едва ли им е притрябвал съдружник, че и точно той(ако не беше дете на родителите си). Лично мнение.
Мда, може и да има нещо такова. За никой от другите собственици не се знае нищо със сигурност, хората дискретни, само за този се вее "собствеността", пък тя даже е нищожна.

# 16
Благодаря за темата Flowers Rose

Не ми допадна Йоана, но й вярвам, че са поддържали контакт.
Три дни по два часа е по-добре.
За Виктор - Любомира, защото с нея е най-отпуснат.
За Мартин - Даниела, защото не му предлага всичко наготово, както е свикнал.

# 17

Не, Марто каза на Даниела "не ми се чете твоята тъпня", ама за който има мозък да мисли...
Мартин владее перфектно английски, аз го чух как говори. А ако искаше да имитира как чете книга, можеше да не се изхвърля с книга на английски.
За Марто в анкетата писах "друга", и това е Косара.
Много мозък има в това изказване. В самото вживяване в едно предаване също.

# 18
  • София
Благодаря за темата 🥰.
Някой да ме светне Какъв му е фетишът на Виктор?

# 19
Напълно подкрепям Даниела, ако е сменила името си. Не всеки човек харесва името си, а това е нещо, с което се идентифицира, името създава асоциации, взаимовръзки, изключително важно е. За операциите не бих я разбрала, защото е била хубаво момиче, с приятни пропорции на лицето, но за името я разбирам. Турско име в България - все още има много негативизъм по нашите земи към хора, които понастоящем нямат никаква вина за произхода си, като с това не целя дебат по тази тема. Според мен, има и хора, които и да не са от турски произход, не се гордеят с рода си поради редица причини - семейни, икономически, социални и т.н. Името е наистина ключово, ако човек гради определена представа за себе си в собствените си очи и се опитва да излезе от пашкула на някаква среда, затова я разбирам - не е задължително непременно да има срам, по-скоро е амбиция да се изградиш наново. Пак казвам, за лицето не мога да го схваща,  вероятно е искала да постигне един впечатляващ ефект на чертите, но всъщност е изплискала легена със скулите конкретно. Не знам може ли това да се маха, но според мен, ако може, би изглеждала по-пропорционално, все пак това е някакво лично непрофесионално мое мнение. На моменти е наистина като анимационен герой.

# 20
Някой да ме светне Какъв му е фетишът на Виктор?
Много му разбира тиквата на Вико какво е фетиш.
Обичал да измъчва партньорките си, рече кроткия момък.

# 21
Фетишът му беше жартиер.
Много шаблонно.
Измъчва той, нищо не измъчва, щом търси вниманието на Брана, значи харесва него да доминират.
Грешки на сценария.

# 22
Изхвърли се, прави се на корав мъж с порочни навици. Най-много до белезници да му идва на ум.

# 23
Измъчва ги, но не в леглото, а със скучните разговори.

# 24
Благодаря за темата 🌺
Някой сметна ли колко дни е бил Мартин в ШЛ.?
Стана ми интересно колко взема на ден 🙂
И дори не го коркат много. Той знаеше, че ще влезе бивша, " но не знаел коя", уж.  С Йоана заедно са си поръчвали дрешки и бански преди формата, но той не се е досетил, разбира се.

# 25
Ми тъкмо добре ще дойдат белезниците - да го закопчееш някъде, и да идеш да си допиеш питието Joy

# 26
  • София /Абсурдистан
С Бранка няма да му се получи измъчването, той ще е потърпевшият.

# 27
Благодаря за темата 🌺
Някой сметна ли колко дни е бил Мартин в ШЛ.?
Стана ми интересно колко взема на ден 🙂
И дори не го коркат много. Той знаеше, че ще влезе бивша, " но не знаел коя", уж.  С Йоана заедно са си поръчвали дрешки и бански преди формата, но той не се е досетил, разбира се.
От 15-ти януари до 4-ти март - 48 дни (плюс/минус 2 дни).

# 28
С Бранка няма да му се получи измъчването, той ще е потърпевшият.
Е, той това иска.
Затова се е лепнал като семки на стадион.

# 29
Lilly_85, 🌺
Чува се за трицифрена сума, та май се пада по
2 хиляди на ден, минимум, ' щото незнаем каква трицифрена. Плюс, че няма разходи, не работи
 (ако не се броят мазните погледчета и  фасоните). Малко като свекърва смятам, ама поне да съм спокойна, че е доволно "момчето".
Не мисля, че осигурява шоу , достойно за толкова пари, ама аз не съм критерий.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 16:04 от dany_nik

Общи условия

Активация на акаунт