🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 592
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 45
Росица и да не е на фестивала, на по стари снимки е облечена грозно. Май така си се облича по принцип безвкусно.
Пропуснала си обаче едно “според мен”. Щото иначе…. нали. Няма нужда от безсмислени спорове 😉

# 46
От Анкетата - Васил беше готин като нов. Сам по себе си, не знам. Може би заради Косара вече и той не ми е интересен. Бла, бла, баналности с монотонен тон и 5 думи на превъртане.
Косара тръгнах да я гледам в някакво старо клипче, гост в предаване, ами тоооолкова е скучна с тия бутици, дето ги намила нон стоп, и разни идеалистични лицемерни приказки, че дори за hate watch не става. Данчето от друга страна събира и контра-лагера си за публика.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 17:35 от Linda*kiss

# 47
Изобщо нямам за цел да адвокатствам на Росица, но което си е, си е! Точно този вид колан, е едва ли не "емблема" на Коачела'25.

И обичайните аутфити
Скрит текст:

# 48
Данка ако снима с телефон...нали знаете че образа е огледален бе, манивели ?
Май е от лЕво Даца....

# 49
  • София
Ох, няма да мога да гледам в реално време😕
В колко часа пускат по БТВ+?
Ще изпусна “if a body kiss’ a body, will a body cry”

# 50
От инстаграм: Роси на прословутата Коачела, доста кофти избор на обекло, тези колани не бяха ли модерни преди около 20г.?

Да ,отдавна им мина модата на тези колани.Освен ,ако пак не се е върнала 😀
Явно въобще не сте в течение с трендовете. Тези колани, както и разни други емблематични детайли от модата през ранните 2000 се наричат Y2K style и от доста време вече са мноооого модерни сред тийнове и 20+ младежи. Потърсете малко в Пинтерест и ТикТок.
Като цяло облеклото на Росица си е абсолютно ок за такъв тип фестивал и е много смешно как някои коментиращи, в стремежа си непременно да кажат нещо негативно, се напъват да коментират неща, от които си нямат и грам понятие.
И за да е ясно - не симпатизирам особено много на Росица, все тая ми е за нея. Но в случая коментарите за облеклото й са меко казано неуместни.
Росица и да не е на фестивала, на по стари снимки е облечена грозно. Май така си се облича по принцип безвкусно.

Модерно или не, на мен не ми харесва.

# 51
Аа...ей го и виенЦкото кУлило на Слънчака отзад....аз казах ли ви Joy

# 52
Някой може ли да ми припомни каква е семейната ситуация на Роси. Разведени родители? Липса на мъжка фигура?

# 53
Всичко си има.

# 54
  • Sofia
Данка ако снима с телефон...нали знаете че образа е огледален бе, манивели ?
Май е от лЕво Даца....

Айде да си направиш едно видео, не селфи и да ни кажеш дали е огледално Stuck Out Tongue Closed Eyes
Манивели LaughingLaughingLaughing

# 55
Благодаря за новата тема, Clouded

Дами, някоя има ли спомен в кой от трите дни миналата седмица Мартин се похвали с бройката? Че го клюкарим, а не помня в коя от сериите се изхвърли

# 56
Не е казвал за бройка, а за бройката, която щял да има, ако това, в което го ревнувала бившата му, било вярно.
Беше в епизода с гоненето на Йоана.

# 57
Благодаря, Линда

# 58
Мартин каза,че ако е вярно това, което го обвинят, трябва за четири години да е спал с 950 жени

# 59
Не, че нещо... Ама да се запиша...
Предпочитам на Коачела с колана на Роси, може и с Роси, може и да се облека като Джанис Джоплин, отколкото в "Джанъм", облечена с леопардов клин, сандали на 10 см ток "Роберто Кавали" - дъ Бест имитейшън и деколте до пъпа и да ми пее Меди, Галена, Емануела и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт