🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 608
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 15
Клаудия е най близка със Синтия, редовно качват заедно сторита

# 16
От инстаграм: Роси на прословутата Коачела, доста кофти избор на обекло, тези колани не бяха ли модерни преди около 20г.?

# 17
  • München
Искам всички да се разотиват. Да вървят на Кочела ли..коАчела ли...зад нея най-добре...да не се връщат!

Никой не ми отговори на въпроса - Клаудия с кого е близка вътре, че тази близката да се разсърди ако Клаудия се целуне с Виторио?

А дали е възможно Виктор да целува Бранимира? Защото Брана и Люба са си дружки.... 🤔

# 18
Искам всички да се разотиват. Да вървят на Кочела ли..коАчела ли...зад нея най-добре...да не се връщат!

Никой не ми отговори на въпроса - Клаудия с кого е близка вътре, че тази близката да се разсърди ако Клаудия се целуне с Виторио?

А дали е възможно Виктор да целува Бранимира? Защото Брана и Люба са си дружки.... 🤔

А, ще се сетите....и аз тЕй смятам...ако е вярно инфото в промото де....

Еййй...че то Кочела като Слънчака ве....едно към едно....Joy

# 19
  • София
Благодаря, Clouded, 🌹
Да изгонят Марто, че много лошо влияе на братлето 😉

# 20
Брана  наистина ще му сцепи главата, ако тръгне да я целува, не вярвам да се осмели.

# 21
Бранимира може би се е прежалила, аз въобще не мога да повярвам, че Виктор има нещо към Клаудия. Аз, на мястото на Бранимира, от скука, бих го направила:)
Ана - Мария - такъв типаж жена съм виждала и в живота. Храни се от интрига, действа на принципа ''разделяй и владей'', задължително се обгражда с клакьори. На мястото на Мартина не бих се сдружила точно с нея, защото си сваля акциите още повече.

# 22
  • София
Тета, ако довечера видиш Роси на Коачелата, качи некое друго фото.

# 23
….

Еййй...че то Кочела като Слънчака ве....едно към едно....Joy

Teta, ти не тръгваше  ли също на тази Коачела днес?😀😀😀Ако си там, дай знак! ✌🏼Подозирам таен замисъл един по един всички да ги привикаш , та току виж- преоткрият Роси😄

🌻Благодаря за темата!

Трудно ще преглътна реакциите на нацелувана Клаудия, а предпочитана Брана🙃🤣 По- добре да е обратното- та най- накрая Брана да си намери официален повод да изрита клетия Виктор…. И да се изнася от горещото и влажно място към Бг, където няма пипала😵💫🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 16:16 от ellis

# 24
От инстаграм: Роси на прословутата Коачела, доста кофти избор на обекло, тези колани не бяха ли модерни преди около 20г.?

Да ,отдавна им мина модата на тези колани.Освен ,ако пак не се е върнала 😀

# 25
Ако Виктор целуне Бранка, очаквам в следващия епизод да е с посинено око и върната роза.

# 26
Гугъл Coachella стайл - на този фестивал така се обличат в кънтри-бохо стил.

Да ,отдавна им мина модата на тези колани.Освен ,ако пак не се е върнала 😀

# 27
Благодаря за темата!
Ергенският запой много не ми хареса заради изливането на бутилки в нечие гърло, хич не съм фенка, но пак беше някакво забавление.
Не харесвам Наум като водещ и гласувах за Виктор, но може и всичките да ги изкарат.

Тези колани са модерни на Коачелата всеки път, стилово са Удсток, Гластънбъри, та някои слагат по 2-3 такива наведнъж.

# 28
Съвсем нормално е Роси да сложи такова коланче в стил ''деца на цветята'', точно така си го представям този фестивал.

# 29

Смятате ли за нормално участничката с енергиите, да шофира автомобила си без предпазен колан, както изисква българското законодателство? В допълнение, докато е на пътя, с едната ръка държи телефона и снима сторита, а с другата ръкомаха за ефект. Това поведение не само, че е опасно, но и дава много лош пример на хора, които я следват.

Общи условия

Активация на акаунт