Качествени мебели на разумна цена

• 416
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! От известно време търся да закупя спалня и диван, но срещам затруднения да намеря мебели, които да съчетават добро качество с разумна цена. Масово попадам или на мебели от по-нисък клас, като тези на ИРИМ, които не ми вдъхват особено доверие по отношение на издръжливост, или на прекалено скъпи предложения. Ще съм благодарна, ако споделите опит или дадете препоръки за магазини, в които може да се намерят качествени, добре изработени мебели на достъпни цени.

# 1
Към момента не знам какво е качеството на Ирим, но имам гардеробче, легло и скрин от тях от следстудентските си години (разбирай вече 20та година) и още ги ползва майка ми и не са мръднали (просто са в архаичен десен). За диван мога да препоръчам Нани (купуван преди две години). За мен съотношение качество/цена е отлично. След много, много обиколки това се оказа най ок.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 00:27 от N-i-a

# 2
  • София
Към момента не знам какво е качеството на Ирим, но имам гардеробче, легло и скрин от тях от следстудентските си години (разбирай вече 20та година) и още ги ползва майка ми и не са мръднали (просто са в архаичен десен). За диван мога да препоръчам Нани (купуван преди две години). За мен съотношение качество/цена е отлично. След много, много обиколки това се оказа най ок.
Не знам какво разбирате под разумни цени. Диван и другите мебели за всекидневната купих преди две години от Явор. За мен цените бяха разумни. За сега и качеството е ОК.

# 3
  • София/Севлиево
Нашият диван също е от Нани(или както ние си ги знаем Паралел Севлиево или Зона )-правиха ни го по индивидуална поръчка и е на почти 4 години,а е като нов.Цената тогава беше около 1600 лв и за подобен диван напълно ОК(в момента в магазина им в Севлиево има почти същия диван на 1900 лв,от серията Гала).

Общи условия

Активация на акаунт