Мъж съм в началото на 30-те и с времето реших, че някои неща в любовта не трябва да се оставят на случайността.
Разбира се, наборът от т.нар. критерии се отнася за моето търсене и не означава, че отговарящите на тях жени - ще бъдат привлечени(по един или друг начин) от мен.
Фундаментални критерии(с които трудно мога да направя компромис):
1. Условно между 20-40 години(без деца и с желание за деца), необвързана и търсеща сериозна връзка.
2. Да не е ваксинирана(визирам Ковид) - няма да обяснавам защо това е важно за мен.
3. Хетеросексуална и моногамна, и без БДСМ зависимости(защото нито съм садист, нито имам афинитет да връзвам, шамаря и пр., нито съм и подчинен, та евентуално да ме доминира и пр.).
4. Емоционално зряла(интелигентна) и осъзната(с драмите и обсесиите надалеч, не сме на 16-вече, макар че възрастта не е твърд показател в това отношение, но така или иначе с годините/опита би следвало да надграждаш, важи и за двата пола).
5. Да не е обсебена от социални мрежи и телефона - Фейсбук, Инстаграм, Тик-Ток и пр. приложения.
6. Наркотици(дори и трева) - твърдо не, алкохол - най-добре да е с повод и умерено, цигари - най-добре да не пуши, но по-малкото зло са/бих направил компромис в сравнение с останалите, вейпове и ел.цигари - адски вредни, позьорщина и още куп негативни конотации, енергийни напитки - твърдо не, бяс ме хваща като видя не само жени, но и мъже да пият тези простотии.
Млади хора, а имащи нужда от енергия/стимуланти...Моля!?
7. Без хетеросексуални мъже приятели(душеприказчици, бъдита и пр. мейнстрийм неща).
Аз съм най-добрият приятел на партньорката ми, и човекът на когото може да сподели всички радости и страхове.
8. Без маниакалности(и драми) на тема красота, гримове и ала тийнейджърски истории.
Жената трябва да има самочувствие и да е уверена в себе си, и да се стреми към минимализъм и естетическа елегантност в това отношение.
На прима виста - Кейт Мидълтън е ярък пример за това което визирам.
Силно се моля, все повече български жени да черпят вдъхновение от нея, да я копират дори и т.н.
9. Висшето образование(особено в днешно време) не е най-надеждният индикатор за някои неща, но както се казва по-добре да го има, отколкото да го няма.
Препоръчайте ми места, където статистически се увеличава вероятността да срещна жена/жени, които да покриват тези критерии?
Благодаря!