Къде да срещна?

• 11 765
  • 379
  •   1
Отговори
Здравейте, дами и господа!
Мъж съм в началото на 30-те и с времето реших, че някои неща в любовта не трябва да се оставят на случайността.
Разбира се, наборът от т.нар. критерии се отнася за моето търсене и не означава, че отговарящите на тях жени - ще бъдат привлечени(по един или друг начин) от мен.

Фундаментални критерии(с които трудно мога да направя компромис):
1. Условно между 20-40 години(без деца и с желание за деца), необвързана и търсеща сериозна връзка.

2. Да не е ваксинирана(визирам Ковид) - няма да обяснавам защо това е важно за мен.

3. Хетеросексуална и моногамна, и без БДСМ зависимости(защото нито съм садист, нито имам афинитет да връзвам, шамаря и пр., нито съм и подчинен, та евентуално да ме доминира и пр.).

4. Емоционално зряла(интелигентна) и осъзната(с драмите и обсесиите надалеч, не сме на 16-вече, макар че възрастта не е твърд показател в това отношение, но така или иначе с годините/опита би следвало да надграждаш, важи и за двата пола).

5. Да не е обсебена от социални мрежи и телефона - Фейсбук, Инстаграм, Тик-Ток и пр. приложения.

6. Наркотици(дори и трева) - твърдо не, алкохол - най-добре да е с повод и умерено, цигари - най-добре да не пуши, но по-малкото зло са/бих направил компромис в сравнение с останалите, вейпове и ел.цигари -  адски вредни, позьорщина и още куп негативни конотации, енергийни напитки - твърдо не, бяс ме хваща като видя не само жени, но и мъже да пият тези простотии.
Млади хора, а имащи нужда от енергия/стимуланти...Моля!?

7. Без хетеросексуални мъже приятели(душеприказчици, бъдита и пр. мейнстрийм неща).
Аз съм най-добрият приятел на партньорката ми, и човекът на когото може да сподели всички радости и страхове.

8. Без маниакалности(и драми) на тема красота, гримове и ала тийнейджърски истории.
Жената трябва да има самочувствие и да е уверена в себе си, и да се стреми към минимализъм и естетическа елегантност в това отношение.
На прима виста - Кейт Мидълтън е ярък пример за това което визирам.
Силно се моля, все повече български жени да черпят вдъхновение от нея, да я копират дори и т.н.

9. Висшето образование(особено в днешно време) не е най-надеждният индикатор за някои неща, но както се казва по-добре да го има, отколкото да го няма.

Препоръчайте ми места, където статистически се увеличава вероятността да срещна жена/жени, които да покриват тези критерии?
Благодаря!

# 1
Библиотека, опера, конкурс на изпълнители на класически инструменти, разни уъркшопове, хотел adults only, туристическа дестинация като Виена, Испания, Италия.

# 2
Кафе може ли да пие, или по-добре само чай?

# 3
Интернет, фейсбук, сайтове за запознанства (такива, които са с платен абонамент и са проверени).
П.С. За мъж на 30 години имаш твърде много изисквания ми се струва. Ако не си готов на компромиси още дълго време ще си поседиш сам.

# 4
Запиши някоя магистратура/докторантура в Станфорд, Йейл, Харвард, Кеймбридж, Оксфорд...

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 00:02 от Tina*

# 5
В Уиндзор. Кейт е  там.
 Тя какви изисквания  да предяви?
 Само крила на ангел не си добавил.

# 6
Това трябва да е някаква пързалка🤣
Звучи повече от абсурдно!
Ако наистина е вярно, по-добре си търсете куче или котка.

# 7
Препоръчайте ми места, където статистически се увеличава вероятността да срещна жена/жени, които да покриват тези критерии?
Благодаря!
Не знам дали ще срещнеш, но може да видиш.
Отиваш в Чили, в пустинята Атакама. Там се намира най-големия телескоп в света.
Друг вариант е да ти дам моята жена. Но от деветте критерия отговаря само на един. Ама все пак е нещо.

# 8
3 са стъпките към успеха: 1 - с/у 20$ месечно получаваш почти неограничен достъп до chatGPT. 2 - копи пейст на изискванията в прозорчето на чата. 3 - избираш му женско име.

# 9
  • Paris, France
Скрит текст:
Здравейте, дами и господа!
Мъж съм в началото на 30-те и с времето реших, че някои неща в любовта не трябва да се оставят на случайността.
Разбира се, наборът от т.нар. критерии се отнася за моето търсене и не означава, че отговарящите на тях жени - ще бъдат привлечени(по един или друг начин) от мен.

Фундаментални критерии(с които трудно мога да направя компромис):
1. Условно между 20-40 години(без деца и с желание за деца), необвързана и търсеща сериозна връзка.

2. Да не е ваксинирана(визирам Ковид) - няма да обяснавам защо това е важно за мен.

3. Хетеросексуална и моногамна, и без БДСМ зависимости(защото нито съм садист, нито имам афинитет да връзвам, шамаря и пр., нито съм и подчинен, та евентуално да ме доминира и пр.).

4. Емоционално зряла(интелигентна) и осъзната(с драмите и обсесиите надалеч, не сме на 16-вече, макар че възрастта не е твърд показател в това отношение, но така или иначе с годините/опита би следвало да надграждаш, важи и за двата пола).

5. Да не е обсебена от социални мрежи и телефона - Фейсбук, Инстаграм, Тик-Ток и пр. приложения.

6. Наркотици(дори и трева) - твърдо не, алкохол - най-добре да е с повод и умерено, цигари - най-добре да не пуши, но по-малкото зло са/бих направил компромис в сравнение с останалите, вейпове и ел.цигари -  адски вредни, позьорщина и още куп негативни конотации, енергийни напитки - твърдо не, бяс ме хваща като видя не само жени, но и мъже да пият тези простотии.
Млади хора, а имащи нужда от енергия/стимуланти...Моля!?

7. Без хетеросексуални мъже приятели(душеприказчици, бъдита и пр. мейнстрийм неща).
Аз съм най-добрият приятел на партньорката ми, и човекът на когото може да сподели всички радости и страхове.

8. Без маниакалности(и драми) на тема красота, гримове и ала тийнейджърски истории.
Жената трябва да има самочувствие и да е уверена в себе си, и да се стреми към минимализъм и естетическа елегантност в това отношение.
На прима виста - Кейт Мидълтън е ярък пример за това което визирам.
На прима виста - даже не си правите труда да проверите дали Уелската принцеса, родена Кейт Мидълтън, отговаря и на 30% от километричните ви изисквания. Тя пуши и естествено се е ваксинирала  срещу Ковид. Също пие алкохол, което в родината и се консумира в индустриални количества и няма как кралското семейство да не го употребява, най-малкото за да подкрепя печеливша индустрия.  Нищо чудно в младостта си да е пробвала и треви, разни химически и фармацевтични продукти.

Жена с възпитанието, образованието и визията на Кейт Мидълтън е родена и отгледана в успяло и доста заможно семейство. И тя, и сестра и са си намерили мъже от сой. Мъжът на сестра и е бивш пилот от формула 3 и настоящ управител на hedge fund, син на шотландски лорд със замък, земи и доста имоти тук там.

Жените като Кейт след завършване на университет работят основно socialite, пишат по някоя статия за модни списания и се водят на работа в борда на директорите на някоя фирма на родителите им, които яко ги финансират докато си намерят съпруг.

Ако вашият баща има произхода, имотите, финансите и връзките на бащите на принц Уилиям и Джеймс Матюс, вие сте завършили елитно училище като Хароу или Итън и около вас се въртят хиляди жени с профила на Кейт. Ако вашият баща няма поне това, което гореспоменатите имат, жени като Кейт няма и да ви погледнат, особено ако чуят за ваксинационните изисквания.   
Друг вариант е да ти дам моята жена. Но от деветте критерия отговаря само на един. Ама все пак е нещо.
Разгеле! Че аз на нито един не отговарям. Мислех да предложа ММ, който отговаря на претенция номер 6, но го е страх от неваксинирани и да не налепи Ковид, та 3 или 4 ваксина и booster, ай кихне, ай е отишъл да си прави тест.

# 10
  • Пловдив
Застреляй се и не се мъчи,  не мъчи и клетата нещастна душа дето ще ти се върже.

Защо ми дишане от въздуха бе хора? 😐😐😐

Без BDSM?? ....баси скучния дето си 🥱🥱

# 11
Имаше скоро подобна тема, пак с такъв лиричен чаршаф от изисквания. Не ми се търси същия ли е …

# 12
Верно, че май сестрата на Кейт Мидълтън е по-добър вариант. Онази прекрасна ролкя...
Себастиян Ветел даже си беше кръстил на нея една от колите докато караше във Ред Бул.

# 13
  • Paris, France
Това трябва да е някаква пързалка🤣
Звучи повече от абсурдно!
Ако наистина е вярно, по-добре си търсете куче или котка.
И какво ви е направила нещастната котка или куче?

Домашното животно изисква редовна грижа, хранене, чистене, обезпаразитяване, извеждане за куче и даже ваксини. У неваксиниран и котката си няма да заведа за 3 дена.
Верно, че май сестрата на Кейт Мидълтън е по-добър вариант.
Не е. И двете са женени и с по 3 деца и не отговарят на условие 1.

# 14
  • София
На хубав метъл концерт. Октомври идват Опет.

Общи условия

Активация на акаунт