Иначе, разглеждайки критериите по-конкретно, липсата на изявени пороци ми се струва нещо напълно нормално за човек, който изглежда също няма такива, и не виждам защо да няма такова изискване. Възрастовият диапазон и липсата на деца напълно отговарят на неговата възраст и това, че той няма деца (даже прагът на горната възраст е доста висок, тук колко се дъхат за значително по-млади). Почти всеки има някакви изисквания за възраст и това е нещо нормално. Интелигентност и образование са нещо, което често привлича жените, защо тези неща да не са критерий за автора? Всеки има критерий и за външния вид, на него явно му допадат по-натурални и елегантни жени, пак не виждам проблем. Може би ме смущава единствено частта с приятелите, въпреки че и нея я разбирам - едно е сериозно, дългогодишно приятелство, друго е резервна скамейка с точещи лиги "душеприказчици".
Колкото до Ковид... Ами аз съм от неваксинираните, така че

Авторе, според мен получи добри предложения къде можеш да срещнеш подобни жени, ако ги има. Определено и аз бих ти препоръчала културни събития. Но по-интересно ми стана, какви са изискванията ти за личността на тази жена (въпреки че тези критерии говорят до някаква степен каква би била тя)?