Къде да срещна?

• 11 782
  • 379
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не виждам нищо лошо в изискванията на автора. Те вероятно импонират на собствената му личност, тоест такъв тип жена би харесала и него, и с такава биха се спогодили. Някоя по... да кажем, "волна" душа, вероятно би го намерила за прекалено скучноват, или суховат, или ригиден, така че не виждам какъв зорът той да я харесва, предвид че тя няма да хареса него.

Иначе, разглеждайки критериите по-конкретно, липсата на изявени пороци ми се струва нещо напълно нормално за човек, който изглежда също няма такива, и не виждам защо да няма такова изискване. Възрастовият диапазон и липсата на деца напълно отговарят на неговата възраст и това, че той няма деца (даже прагът на горната възраст е доста висок, тук колко се дъхат за значително по-млади). Почти всеки има някакви изисквания за възраст и това е нещо нормално. Интелигентност и образование са нещо, което често привлича жените, защо тези неща да не са критерий за автора? Всеки има критерий и за външния вид, на него явно му допадат по-натурални и елегантни жени, пак не виждам проблем. Може би ме смущава единствено частта с приятелите, въпреки че и нея я разбирам - едно е сериозно, дългогодишно приятелство, друго е резервна скамейка с точещи лиги "душеприказчици".

Колкото до Ковид... Ами аз съм от неваксинираните, така че Joy

Авторе, според мен получи добри предложения къде можеш да срещнеш подобни жени, ако ги има. Определено и аз бих ти препоръчала културни събития. Но по-интересно ми стана, какви са изискванията ти за личността на тази жена (въпреки че тези критерии говорят до някаква степен каква би била тя)?

# 31
Но като млада пушех, трева само по купони, пиех доволно, пак основно по сбирки и партита.
Като това за ковид ваксинацията ми е най-малоумното като критерии. Ако някой в момента ме попита ваксинирана ли съм, ще си помисля, че нещо не е ок с тоз човек.
Хубаво, но не ме вълнува особено какво сте правила навремето.
Споменах ли, че не понасям конформизма?
Нека да не съм в ред, но много хора се увредиха, други починаха вследствие от сърдечно-съдови проблеми, инсулти, тромбози и т.н. след тези ваксини.
Фармацевтичните компании си изпълниха мисията.
Няма да навлизам в полемика, но като мъж и неваксиниран - искам да изключа напълно вероятността, в един хубав ден(преждевременно хипотетично от ваксината) нещо да й стане на жена ми(да остане инвалид или до почине), ако имаме деца - съответно ще останат без майка.
Отделно, че не се знае как ще повлияят и на плода/бъдещото ми дете/деца респективно.
Моята семка казано на жаргон, не искам да се свързва с ДНК на ваксинирана жена.
Конспиративно, неконспиративно - това е положението!
Това беше и една от целите - да разединят хората и да вкарат подобни мисли и във ваксинираните(мъже или жени) - осъзнавам, че може и мен да не ме иска ваксинирана жена, защото не съм ваксиниран(с което нямам проблем респективно).
Хубаво е(за моите си възгледи), че все пак в България процентът от ваксинирани не е голям и от 10 жени примерно в най-лошия случай 4-5 няма да са ваксинирани.

Нали осъзнаваш, че това може да се случи и на НЕваксинирана жена? Как ще изключиш този вариант като живота е напълно непредвидим.

# 32
  • София
И аз да питам дали ще ваксинират бебето.

По темата - в университета.

# 33
  • Далечният изток
Той според мен е минал вече университетска възраст и очевидно не е срещнал там никоя, която да отговаря на изискванията.
В работата?

# 34
А с какво си готов да направиш компромис?
Това е също много важен въпрос, на който трябва да си отговориш.
Познавам много жени с подобни "списъци", които още си седят сами или както каза колегата Абуто - "от много избиране са се нахендрили на някоя проклетия/проклетник."
Помисли и започни да отхвърляш едно по едно изискванията си от тоя чаршаф.
Намали ги поне наполовина и шанса ти да срещнеш жена, за теб ще се увеличи значително.

# 35
Не виждам нищо лошо в изискванията на автора. Те вероятно импонират на собствената му личност, тоест такъв тип жена би харесала и него, и с такава биха се спогодили. Някоя по... да кажем, "волна" душа, вероятно би го намерила за прекалено скучноват, или суховат, или ригиден, така че не виждам какъв зорът той да я харесва, предвид че тя няма да хареса него.

Иначе, разглеждайки критериите по-конкретно, липсата на изявени пороци ми се струва нещо напълно нормално за човек, който изглежда също няма такива, и не виждам защо да няма такова изискване. Възрастовият диапазон и липсата на деца напълно отговарят на неговата възраст и това, че той няма деца (даже прагът на горната възраст е доста висок, тук колко се дъхат за значително по-млади). Почти всеки има някакви изисквания за възраст и това е нещо нормално. Интелигентност и образование са нещо, което често привлича жените, защо тези неща да не са критерий за автора? Всеки има критерий и за външния вид, на него явно му допадат по-натурални и елегантни жени, пак не виждам проблем. Може би ме смущава единствено частта с приятелите, въпреки че и нея я разбирам - едно е сериозно, дългогодишно приятелство, друго е резервна скамейка с точещи лиги "душеприказчици".

Колкото до Ковид... Ами аз съм от неваксинираните, така че Joy

Авторе, според мен получи добри предложения къде можеш да срещнеш подобни жени, ако ги има. Определено и аз бих ти препоръчала културни събития. Но по-интересно ми стана, какви са изискванията ти за личността на тази жена (въпреки че тези критерии говорят до някаква степен каква би била тя)?

И аз чак се ошашавих какво възмущение, след като сигурно поне половината жени отговарят на тези изисквания така или иначе. Не мисля, че са чак толкова разпространени БДСМ практиките, повечето жени също търсят моногамният във връзка, Кейт Мидълтън слага бая грим, обръща си внимание на дрехите, или ѝ обръщат, така че сигурно се има предвид просто да не изглежда неестествено гримирана и хирургично подобрена/набодена, не да ходи като умита чиния жената. Доста жени не са зависими от алкохола, а пийват само в компания. Много и не взимат наркотици, а пък той даже е съгласен да пуши. За телефона вероятно пак сигурно не са му толкова строги критериите, аз постоянно съм с телефон, но  в социалните мрежи (някакви) влизам 1-2 пъти седмично, ако се сетя. Висше образование също не ми се струва кой знае какъв подвиг да има жената, стига да не е на 20. Ваксинираните срещу Ковид в активна възраст не знам колко са, аз лично не съм се ваксинирала, около мен също има много неваксинирани. За мъжете приятели пропуснах - и там не мисля, че е кой знае какво. Много жени не поддържат някакви близки приятелства с мъже и в действителност, когато се демонстрират подобни приятелства, обикновено жената се кефи подсъзнателно, че има някакъв ухажор, който не ѝ харесва наистина, а той пък се надява приятелството да прерасне в нещо друго.

Въпросът е, че не ми се струват тези изисквания за наистина фундаментални и че, ако са изпълнени, авторът в действителност ще си пасне с такава жена.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 08:06 от кукумицинка

# 36
  • sofia
Как на тея културни събития разбирате, че някой е необвързан и търси гадже? Освен, ако не сте в обща компания.
А, сетих се, на разни екскурзии може да се запознае....въпреки, че там основно лелки ходят.

# 37
  • София
А с какво си готов да направиш компромис?
Това е също много важен въпрос, на който трябва да си отговориш.
Познавам много жени с подобни "списъци", които още си седят сами или както каза колегата Абуто - "от много избиране са се нахендрили на някоя проклетия/проклетник."
Помисли и започни да отхвърляш едно по едно изискванията си от тоя чаршаф.
Намали ги поне наполовина и шанса ти да срещнеш жена, за теб ще се увеличи значително.

И тогава ще се събере с някоя, срещу която вътрешно негодува, което рано или късно ще си приличи и в отношението му. Според мен съкращаване на критериите е нужно, когато те са нереалистични спрямо собствената личност. А според мен авторът си търси някоя, която отговаря доста близко на него самия. Вече ако сума време не му се получи, тогава да му мисли.

Кукумицинке, точно. За мен наистина най-голямата дупка в списъка на автора е липсата на личностни критерии. Човек все пак първо се влюбва в човека и после преценява навиците му. А иначе критериите за мен са много важно нещо и липсата им не говори нищо добро.

Авторе, някога бил ли си влюбен?

ПП: И на мен Кейт винаги ми се е струвала яко гримосана, явно авторът харесва елегантността и строгостта на визията й. За мен тя винаги е била безкрайно скучновата, но за други е еманация на това, което трябва да е една жена. Няма нужда всички да мислим еднакво.

# 38

И тогава ще се събере с някоя, срещу която вътрешно негодува, което рано или късно ще си приличи и в отношението му. Според мен съкращаване на критериите е нужно, когато те са нереалистични спрямо собствената личност. А според мен авторът си търси някоя, която отговаря доста близко на него самия. Вече ако сума време не му се получи, тогава да му мисли.

Ако критериите му бяха реалистични нямаше все още да е сам.
Толкова с "реалистичните" му изисквания.

# 39
Представям си на вратата на автора, звъни поредната от големия наплив, 25 год. желаеща, изпълняваща повечето изисквания , облечена тип жената-котка, с камшик. Той възмутен:
- Нали казах без извращения!
- Е аз идвам само да кажа - на мен да не разчиташ!

# 40
  • София

Ако критериите му бяха реалистични нямаше все още да е сам.
Толкова с "реалистичните" му изисквания.

Не е така. Щяха да са нереалистични, ако тези, които харесваше, го режеха. Аз по-скоро оставам с впечатление, че не среща такива жени.

# 41
Което отново прави изискванията му нереалистични.
Ако бяха все някоя женичка щеше да е хванал.
За това казвам да се мисли за компромиси - не му правите услуга да го ръчкате да си продължава по същия начин.
Дълго време още ще си поседи сам...

# 42
А това с бдсм е доста странно, от къде го измъкна ни в клин, ни в ръкав.

А, това е истинската му сексуална фантазия, само че го е срам да я признае дори пред себе си.

# 43
В разни групи за планински преходи и маратони, въпреки че то и там винаги има спонсор бирария и хората се черпят на финала, ама айде.

Без шега, разни протестантски църкви и подобни, на мен ми идват в повече такива религиозности, но се събират млади хора и нямат навика да имат пороци.

За друго не се сещам.

Иначе и за мен изискванията са нереалистични, ама той си знае. До момента не е ли срещал такова чудо на природата?

# 44
По начина на описване на изискванията и как отговаря автора като стил, мога да заключа, че той е от онези дървени философи, дето всичко знаят и могат и се имат за нещо повече от другите. Което автоматично отблъсква жените, без значение какви са. Аз примерно отговарям на всичките му изисквания, но ако някой мъж насреща ми използва израза "ванила отношения" и ми разтяга такива чаршафи с патоса, който лъха от постовете му.. ами НЕ, твърдо НЕ ми е.

П.с. не целя да обиждам, просто давам някакъв анализ от женска гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт