Къде да срещна?

• 11 768
  • 379
  •   1
Отговори
# 15
Мъжът на сестра и е бивш пилот от формула 3
Не знам от каква соя е, обаче явно не ѝ е стигнала за мъж от някоя по-предна формула.
Мисля, че ако авторът кара бесно и през дупките не бива да се отчайва съвсем.

# 16
Аз имам контра въпрос (знам, че няма да ми се отговори ама все пак):
На тоя чаршаф с изисквания ти какво предлагаш насреща?

# 17
Ако напише какво предлага и какви компромиси е готов да направи може и жена от форума да си хване. Защо не?
Ама така да пльосне само един списък с изисквания и да духне, много несериозна работа.

# 18
Ако автора няма някой милион в банката (или както казваше баба ми - "Ако няма 300 свине в балтата") то шанса му да се нареди до принц Уйлиам и баджанака му e точно нула.
И най-често тея с претенциите се надръдват на някоя проклетия, на която "ходят по свирката" докато им късат нервите.
Както казват - най-хубавите неща в живота се случват случайно. Девет изисквания... Девет баби хилаво дете.
Утре сутрин като се събудят БГ мамите колегата ще го разкостят. Тука при подобни теми става транжорна още преди трета страница.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 04:49 от Абуто

# 19
От друга страна не е лошо човек да има самочувствие. Поне докато Нарциската не го превърне в произведение на пияния Микеланджело посредством небрежно вкаменяващ поглед.
При положение, че е тенденция сред жените на неговата възраст да имат подобен списък с претенции само като увод към основните, а на въпроса какво предлагаш насреща да отправят два показалеца към себе си със странична чупка в кръста, що пък човек да не се поучи от околната си среда.

едит: пф, може би баш това го правят на 15, не на 30, но както и да е, илюстрираме принципно положение, не буквално.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 04:48 от vяsko

# 20
  • Далечният изток
Аз отговарям на всички фундаментални критерии, обаче пък ти не отговаряш на нито един от моите, сори...
И слагай интервал пред тия скоби, че отказваш хората да четат още преди да са ти прочели критериите. Аз се отказах точно тогава, на вторите скоби Grinning

# 21
Аз мисля, че е хубаво човек да има изисквания, но казани по този начин само отблъскват. И опираме до основният проблем комуникацията... хората не могат да общуват. Не само къде да я срещнеш е въпросът, но като го направиш как ще я спечелиш, ако дори не можеш да общуваш?

# 22
Темата трябва да се премести в смешките...

# 23

И аз се зачудих същото. 😄😄

# 24
Добро утро!
Първо, не знам защо някои се захванаха за частта с Кейт Мидълтън?
Ако обичате, вниквайте в контекстта!
Цитат
Без маниакалности(и драми) на тема красота, гримове и ала тийнейджърски истории.
Жената трябва да има самочувствие и да е уверена в себе си, и да се стреми към минимализъм и естетическа елегантност в това отношение. На прима виста - Кейт Мидълтън е ярък пример за това което визирам.
В превод(за неразбралите) - "естетика" и "стайлинг" тип инфлуенсърка от Инстаграм или Галена не ме вълнуват!
Те вече и преобладават у нас, на другия полюс са гръндж и хипстърските субкултури, които също не ме привличат, особено сред жените(прекалено мъжкарско ми идва).
Исках да кажа(визирайки Кейт Мидълтън като пример, просто за нея се сетих), че предпочитам фокусът да е към т.нар. тих лукс, който да подчертава женствеността.

Цитат
Без BDSM?? ....баси скучния дето си
Промиха ви мозъците тези 50 нюанса...
Нали знаете основните принципи в BDSM?
Отделно, че тук противоположностите се привличат - садист със садомазохист, доминиращ с подчинен и т.н.
ОК, може би трябваше да уточня, че визирам тежка BDSM динамика и роли/практики.
Аз съм ванила, сенсуалист, харесвам еротиката, ролевите игри и т.н.(с някои леки BDSM фрагменти).
Иначе, да ви насиня с флогър или деградирам(с ваше съгласие) - нямате грижи, но просто не е моето.

Цитат
На хубав метъл концерт.
Не съм почитател на този тип музика.
Като обща култура познавам и съм слушал/слушам някои от по-емблематичните групи, но дотам.
Същността ми трудно понася честотите, меланхолията, тъмните нюанси и т.н. на т.нар. тежка музика.
И на още куп други жанрове, но няма да се впускам в анализи, макар че сходствата в това отношение не са никак маловажни в една връзка.

Цитат
Защо така саркастично?
Каквото и да кажа, винаги ще се разтълкува в различни посоки.
Никой не е перфектен!
Например, ако кажа че съм:
Материално подсигурен, интелигентен, емпатичен, добър любовник, без лоши навици и пороци, и т.н.
Е, как тогава как така е сам? Сигурно е непривлекателен или нещо психически не е в ред...
Или пък: Ако изброя част от тях - някой ще се захване за липсващото и т.н.
Ха, значи е гола вода в секса или - е, материално е добре, но явно е студен човек, нарцисист, темерут или пък - всичко е наред, но щом никоя не го е взела -  явно ще да е простак, лош комуникатор и т.н.

И за финал, все пак ще кажа следното(изхождайки от т.нар. ТОП червени флагове за жените) КАКВО НЕ ПРЕДЛАГАМ:
- Никога не бих посегнал на жена(понеже този проблем е доста често срещан у нас и всяка втора тема е свързана с нарцисизъм, домашно насилие, изблици на агресия и т.н.)
- Нямам най-често срещаните и опасни/дразнещи особено жените пороци - алкохолизъм, наркотици, хазарт, склонност към изневери и т.н.
- Абсолютно моногамен съм и може да бъде спокойна, че няма как да й изневеря.
Тук вероятно и ще се появи мантрата: "И да знаете, няма мъж, който да не склонен към изневяра, на думи не вярвайте".
Ами хубаво, значи аз съм някакво изключение.
Имам принципи и никога не бих предал човекът(жената) на сърцето ми!
- Предвид модата(особено напоследък) мъжете да качват бройки за спорта, свалки и еднократни подвизи от Тиндър или пък директно с ескорт и пр., което реално води до изкуствен промискуитет(тип поквара) и това, едно че изкривява възприятието за секса и интимните отношения, но и създава реално поле за опасност към полово предавани болести и изобщо една "духовна нечистоплътност".
С други думи, ще кажа че при мен няма такива работи, стриктно си правя профилактични прегледи и съм абсолютно надежден в това отношение.

Цитат
Девет изисквания..
Това са фундаменталните Stuck Out Tongue
Виж, в известна степен те описват и моя милост.
Не че си търся "двойничка", но в крайна сметка сходствата са ключови(като вид основа).

Цитат
При положение, че е тенденция сред жените на неговата възраст да имат подобен списък с претенции
Моите ги считам за критерии.
Претенция е, ако искам да е чашка C, руса коса и сини очи, без нито една пломба и т.н.
(Не че няма, но това вече ще е претенция, особено ако съм 1.60 см., с наднормено тегло и с жълти като царевица зъби).

Цитат
Е как какво. Мижитурк@ на 30, който живее още при майка му и е пристрастен към пор**то.
Благодаря за констатацията. В случая тя говори много повече за вас, отколкото за мен(предвид че изобщо не ме познавате).

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 06:58 от Revalion

# 25
  • sofia
Не отговарям на критерий 1 и имам известна пристрастеност към бг-мама. 🤣
Но като млада пушех, трева само по купони, пиех доволно, пак основно по сбирки и партита. Не съм имала пристрастеност към мрежите, щото мрежи нямаше ...но към 25тата си година се регистрирах в бг-мама 🤣🤣
Към гримове не съм имала влечение никога, но дрехи и обувки ...оххх....
Та, зачеркни някои критерии, особено в началото на запознанството. Като това за ковид ваксинацията ми е най-малоумното като критерии. Ако някой в момента ме попита ваксинирана ли съм, ще си помисля, че нещо не е ок с тоз човек.
Искрено се надявам, че повечето критерии не ги задаваш като въпроси в началните срещи, защото биха отблъснали, дори и жената да не е садо-мазо и да не е ваксинирана.
И като финал ....има черти на характера и поведението, които никоя визия, пари или каквото там се сетите, не може да компенсира.....но понякога не се проявяват в началото, после си показват "рогата".

# 26
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Резко се разсъних. Добре почва седмицата...😆

# 27
Аз всъщност познавам такава жена, строга елегантност. За мен лично това се нарича емоционално дърво, но все пак е елегантна, тиха. Отговаря на всичко и е зодия Козирог, също като Кейт.
Обаче е на 36, не знам дали имаше възраст и това ок ли е. Къде да я срещнеш..  последно като общувахме ходеше на танци и фитнес, латино танци, фитнес и мола на покупки или обяд с приятелка, да се разходи, защото живее в малък град до София и там скучае.

Може би харесваш по-сдържани емоционално жени, аз това разбрах като прочетох за Кейт.

А това с бдсм е доста странно, от къде го измъкна ни в клин, ни в ръкав.

# 28
Но като млада пушех, трева само по купони, пиех доволно, пак основно по сбирки и партита.
Като това за ковид ваксинацията ми е най-малоумното като критерии. Ако някой в момента ме попита ваксинирана ли съм, ще си помисля, че нещо не е ок с тоз човек.
Хубаво, но не ме вълнува особено какво сте правила навремето.
Споменах ли, че не понасям конформизма?
Нека да не съм в ред, но много хора се увредиха, други починаха вследствие от сърдечно-съдови проблеми, инсулти, тромбози и т.н. след тези ваксини.
Фармацевтичните компании си изпълниха мисията.

Цитат
А това с бдсм е доста странно, от къде го измъкна ни в клин, ни в ръкав.
Напротив!
Статистически е доста възможно жена Х да покрие тези критерии, но същевременно да практикува тежък BDSM(садомазохизъм, шибари и пр.).
Нищо лично, въпрос на избор, но не мога да й смогна в това отношение и съответно няма как да бъде пълноценна връзката.
Както казах, аз съм моногамен и няма начин примерно да се съглася - с мен да е във ванила отношения, а с друг/други пък да практикува/задоволява тази си BDSM потребност с мое съгласие(понеже има и такива двойки).

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 07:38 от Revalion

# 29
  • sofia
А какво мислиш за ваксинацията на бебетата, по принцип? Това е много по-важна позиция от ковид ваксините.

ПП: примерът за навремето, беше защото хората се променят....

Общи условия

Активация на акаунт