Задочна магистратура по Психология във Велико Търново

• 359
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, моля който е запознат да сподели информация относно изкарването на задочна магистратура по психология във Великотърновски университет. Тъй като съм от София и работя, планирам пътувания съответно за самите сесии 2 пъти в годината, а обучението да случвам онлайн с предоставените материали. Постижимо ли е това и какви са вашите впечатления от самия университет и специалността? Благодаря предварително!

# 1
Постижимо е. Вече всеки трети има тая магистратура.
Въобще не се притеснявайте, точно две ходения на място и сте с диплома. Гледат да си приберат парите от таксите и това е.

# 2
Ако искате просто да имате дипломата - това е мястото за Вас. Ако, обаче, искате да научите нещо наистина - не препоръчвам. Мнението ми е лично и впечатленията ми са формирани доста назад във времето (около 10 години), но останах силно разочарована, макар че съм завършила бакалавър във ВТУ и избрах тази магистърска програма, именно защото харесвам университета и предишният ми опит с преподаватели от катедра "Психология" беше преобладаващо добър.
Предполагам сте неспециалист (имате завършен бакалавър в друго направление, не Психология), друг университет, който предлага подобна магистратура е ПУ, може да проучите и там нещата. Успех!

# 3
Пълен фарс е ученето на магистратура в ВТУ. Нито са ми преподавали нещо, нито са ми изискали стаж, нито научих нещо

Явих се на "държавен изпит"след магистратура Консултативна психология.
Докато предствях емпиричната си разработка, осъзнах безобразно огромния си пропуск,че нямам независима променлива! Дори не мога да си обясня как съм допуснала подоба грешка....
Никой, от тримата им изпитващи не разбра! Изобщо не ме слушаха

Но! Ако искате да се окичите с титла "психолог" ,щото явно е на голяма почит напоследък, и да напишете книга, в която да разказвате как да се справим с домашното насилие или паник атаки, такива безмислени и неангажиращи магистърски обучения, са перфектния избор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт