Биопсия на сливиците

• 546
  • 14
  •   1
Отговори
  • Washington,USA
Някой правил ли е такава процедура? Страшна ли е? Sad

# 1
  • София
Не е страшна, взема се материал и се пуска за изследване. Около 15 мин беше цялото нещо, не помня дали ми слагаха упойка, ако е имало, било е локална.
Не е най-приятното нещо, което може да ти се случи, но не е и нищо страховито или драматично. Не нося на болка и пломба на зъба понякога ми правят с 2 упойки, защото първата не ме хваща от ужас.

# 2
  • Washington,USA
А сред това може да се ходиш вкъщи не е нещо за което трябва да се седи в болници нали?

# 3
  • София
Манипулацията е с направление за хоспитализация, ако е по касата, поне едно време беше така. Спомените ми не са скорошни.

# 4
Каква е новата диагноза?

# 5
  • Washington,USA
Каква е новата диагноза?

Изследване за тази. Няма нови диагнози.

# 6
А, назначено е заедно с лумбалната пункция от другите теми значи.
Да снимаш после резултатите, че цял форум те следим как си.

# 7
  • Washington,USA
А, назначено е заедно с лумбалната пункция от другите теми значи.
Да снимаш после резултатите, че цял форум те следим как си.

Добре, ако не съм гушнала букета преди това.

# 8
Тази биопсия какво я налага?

# 9
  • Washington,USA
Тази биопсия какво я налага?

Доказване на прионова болест.

# 10
За коя болест точно доказването е с биопсия от сливиците? Кой лекар и къде иска да я направиш?
Аз доколкото знам се доказват в мозък, но пък ти може и в сливиците да имаш мозък, знае ли човек????

# 11
  • Washington,USA
За коя болест точно доказването е с биопсия от сливиците? Кой лекар и къде иска да я направиш?
Аз доколкото знам се доказват в мозък, но пък ти може и в сливиците да имаш мозък, знае ли човек????

Вариант на Кройцфелд Якобс.

# 12
И все пак кой лекар ти препоръча биопсията? В коя болница? Имена и място ако може. В този подфорум се пише така. Ако не напишеш, ще те докладвам до модератор.

# 13
И все пак кой лекар ти препоръча биопсията? В коя болница? Имена и място ако може. В този подфорум се пише така. Ако не напишеш, ще те докладвам до модератор.
То модератор трябва да ѝ наложи БАН!!!

Аз всяка тема ѝ докладвам вече, без да си правя труда въобще да чета. Тя си прави майтап с всички, които с месеци, да не кажа години ѝ дават съвети.. И всяка седмица нова диагноза си поставя и се започва 🤦

# 14
Така де, затова и задавам конкретни въпроси, не очаквам отговор, защото няма такъв. Явно има нужда от помощ, но не такава.

Общи условия

Активация на акаунт