🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 107 231
  • 2 246
  •   1
Отговори
🌹Добре дошли в петата тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а две! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. Обединени от една обща цел, Виктор и Мартин ще изминат един вълнуващ път, в който ще могат да се подкрепят, да споделят мисли и да се съветват, да бъдат приятели, понякога и конкуренти в едно незабравимо пътешествие към истинската любов.

Виктор, 26

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.
Одобрени от МАРТИН

Скрит текст:
Даниела Рупецова

Диана Кабакчиева

Адриана Велчева

Анна-Мария Граченова

Силвия Кирова

Ферай Наджиб

Мартина Петрова

Одобрени от ВИКТОР
Скрит текст:
Росица Костова

Клаудия Тодорова

Косара Тончева

Синтия Цицвидзе

Ивет Иванова

Любомира Христова

Бранимира Петкова

Присъединили се по-късно

Скрит текст:
Ива Костова - първоначално не получава роза, но после е поканена в Шри Ланка

Александра Колакова - включила се по-късно в състезанието със сестра си Анна

Йоана Илиева - бивша приятелка на Мартин

ОТПАДНАЛИ
Скрит текст:
Славена Гайдарска - отказала участие след одобрение от ВИКТОР

Николина Цветкова - отказала роза на МАРТИН

Габриела Петрова - неполучила роза от МАРТИН

Пресиана Спасова - неполучила роза (първоначално избрана от ВИКТОР)

Яна Рашева - неполучила роза (първоначално избрана от ВИКТОР)

Eлвира Йорданова - отстранена без церемония по инициатива на МАРТИН

Анна Колакова - неполучила роза на церемония

Зодии на участниците
Скрит текст:
Мартин - Козирог
Виктор - Риби

Славена - Везни
Габриела - Близнаци
Николина - Стрелец
Даниела - Стрелец
Диана - Везни
Елвира - Рак
Адриана - Везни
Анна-Мария - Стрелец
Силвия - Скорпион
Ферай - Везни
Мартина - Овен
Росица - Риби
Клаудия - Телец
Косара - Овен
Синтия - Водолей
Ивет - Стрелец
Яна - Водолей
Пресиана - Везни
Любомира - Телец
Бранимира - Водолей
Ива - Водолей
Анна - Водолей
Александра - ???
Йоана - Стрелец

ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ на След церемонията

Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 20:35 от Clouded

# 1
В очакване на разврата на събитията довечера Grinning

# 2
Чакам довечера какви скандали ще има. Grinning

# 3
Тръпнем 🤣

# 4
Според мен няма да е кой знае какво, ама да видим

# 5
Както винаги засилките са много големи. Мартин лежи, бере душа, ще мре... Чудо голямо станало - някакво хлапе, дето хал халбер си няма как се играе тая игра с такъв мъж, се вдигнало чак до другия край на света с надеждата да омилостиви Чичо да се навие да продължи да харчи парички по нея.
Днес няма церемония, нали?

Благодаря за темата! Flowers Rose

# 6
Според мен няма да е кой знае какво, ама да видим
Аз си мисля, че няма да излъчат това, което наистина е било. Доста ще са отрязали при монтажа.

# 7
Днес ли влиза бившата?

# 8
Уж днес, да.

Благодаря за темата и старанието, Clouded!

# 9
Нямам търпение за панаирите.
Мартин може да е много злобен и лош.

# 10
Тази Яна чак пари да иска- тя с какво блести, че не го виждам. Нека ходи по предавания да си чака ергените като им иска пари. Да се радва и някой без пари да я хареса.

# 11
Нямам никакви очаквания за довечера аз🙃
Ще си ги гледам със снизхождение и двамата, като тези в Парламента😉

Абсолютно ниско ниво показват във всяко отношение, може би без облеклото/Ергените, депутат/ките ни са абсолютен кич и в това/
Хайде, единият с дефицити от детството… Но другия, 40 годишника?!🤔 Той може би е в свръх излишък?! На обгрижване, осигуряване, протекция, средства, социален комфорт… И накрая какво??? 40 години родителска борба за един Мартин. Ама и Сотир да се казваше или Иван- Александър… резултатът е един- посредствен в мислене, поведение, инфантилен на моменти, жлъчен и неискрен в общуването, попийващ, поиграващ по казина, жени …безсмислен път.
Добре че е успял с двете си  чудесни деца навремето, че сега сигурно и за това щеше да го мързи.
Мързеливи- това за мен е думата, определяща и двамата Ергени- личи както по живота им извън, така и по комуникацията им вътре във формата.

Е, аналогията с Парламента ни е напълно случайна🤣🤨

# 12
Мерси за новата тема, Кло. 🌹

Между другото, някой от вас гледал ли е “Зад кадър” с Туджаров? Не съм виждала никой тук да го коментира.

# 13
  • USA
Тази Яна чак пари да иска- тя с какво блести, че не го виждам. Нека ходи по предавания да си чака ергените като им иска пари. Да се радва и някой без пари да я хареса.

Това беше шега ми се струва. Прави се на интересна.
Обаче съм сигурна,че има толкова глупави мъже,че като нищо ще й пратят пари за едно "здравей".

Тази вечер ще има скандали да,което не го разбирам.Да правят циркове в национален ефир. Трай си там,пък в София се разбирайте.
Йоана е празнувала с Мартин рожденния му ден 2-3 дни преди да замине за Шри Ланка и според мен са си били гаджета,когато е заминал.Ина снимки на тортата му в телефона й.
Обаче тя влиза,той избеснява от това нейно решение (всички го знаем Мартин какъв е,когато го изкарат от зоната на комфорт) и сега са разделени.

# 14
Тази вечер ще има скандали да,което не го разбирам.Да правят циркове в национален ефир. Трай си там,пък в София се разбирайте.
Йоана е празнувала с Мартин рожденния му ден 2-3 дни преди да замине за Шри Ланка и според мен са си били гаджета,когато е заминал.Ина снимки на тортата му в телефона й.
Обаче тя влиза,той избеснява от това нейно решение (всички го знаем Мартин какъв е,когато го изкарат от зоната на комфорт) и сега са разделени.
И аз мисля, че не са се разделяли и идеята е била той да не избере никоя и после да си продължат както си е било. Но явно Йоана се е поблазнила да я покажат по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт