🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 725
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 30
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък съм сигурна,че не е знаел.
Такива панаири и беснеене(каквито ни обещават) едва ли могат да се изиграят.

# 31
  • София
И аз си мисля, че е знаел и циркът е взаимен.

# 32
Според спойлерите двамата жестоко се карали пред екипа, така че едва ли влизането ѝ е нагласено.

# 33
И двамата са добре платени за цирка, дори и да не го излъчат, вече се погрижиха да ни уведомят  за скандалите. Според мен е сценарий, и вярвам, че Мартин знае. Не съм сигурна за Йоана, едва ли е добра актриса, и точно затова няма да излъчат панаира. Ще гледам с интерес.

# 34
За мен лично това влизане на Йоана излиза извън формата, но по един ненужен начин, защото този сезон е интересен - двама ергена, всички общуват, играят игри заедно, има една динамика на ''всички сме заедно в къщата'', явно, че е Big brother идея тази, но сработва. Едно такова момиче е пресоляване на манджата с рейтинга, иначе ясно, че ще повиши интригата, но самата интрига вътре в къщата тази година сякаш я има повече от другите пъти. Миналата година беше много скучен Алек, жените бяха еднакви, тази година са по-разнообразни. Според мен са и по-интелигентни, няма толкова силикони и пози, на мен лично ми допада, че даже и са облечени нормално и ежедневно.

# 35
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И двамата са добре платени за цирка, дори и да не го излъчат, вече се погрижиха да ни уведомят  за скандалите.

Пепел ти на клавиатурата.Нали това чакаме цял ден?!

# 36
Не знам ще повиши ли интригата, защото за мен интрига изобщо няма, но селянията ще им я покаже в целия блясък... На екипчето имам предвид, дето си мисли, че народа умре да зяпа само сеири и чалга телевизия. Че и на участниците.

# 37
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Така говориш,обаче нека да си признаем,че сезона върви мудно и му трябва бустер (влизането на Йоана),за да се съживят участниците и разговорите.
Сигурно до края на снимките ще говорят само за това.
Пък и на Мартин му е много комфортно,дори прекалено. Нека му разбутат спокойствието и да го покажат в друга светлина.

# 38
  • София
Благодаря за темата 🌹.
Йоанче може да хвърли око ма Виктор 🤔😉

# 39
Ай сакън! Мартин ще откачи!

#BGMлоялнапрограма

# 40
Благодаря за темата 🌹.
Йоанче може да хвърли око ма Виктор 🤔😉
Ш'го обидиш, Виктор не може да си я позволи.
Въпреки, че на мама заведението , в което помагал ,е доста вървежно май.

# 41
Мартин нали гонел Йоана. Тя няма да има време да се завърти там, че и да се захаресва с някой.

# 42
Стига издавахтееее. GrinningАз си чакам сеира едно по едно.

# 43
Виктор не е разглезен и не разполага с пари, ще трябва да си ги изработи. Но и неговия тип съвсем не са момичета, като Йоана. Парите са си на мама в неговия случай.

# 44
“Сте прекарам малко повече time с Виктор”. 😂

Общи условия

Активация на акаунт