🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 145
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 235
Всеки мъж е малко нарцис.
Иначе тази мъжественост и его как се понасят. Simple Smile

# 2 236
Голям смях е в темата - Мартин бил високоинтелигентен, Брана било прозвище Joy
А на мен ми се ще да се посочи поне една ситуация, в която Мартин е проявил “бърза мисъл”, но явно на хората не им е важно тая бърза мисъл да се е проявявала реално и за това примери - йок.

# 2 237
Иначе тази мъжественост и его как се понасят. Simple Smile

Неизбежни са, и мъжете, и нарцисите, като природните стихии Simple Smile Единствено можем да се научим да споделяме света с тях.

# 2 238
Ех, ако можеше и всеки нарцис да е поне малко мъж Joy

# 2 239
С Донатела. Много бързо я нави на масура като ѝ подаде кукичка с извинения. И тя поддаде.
Ако беше достатъчно силен и психологически играч Данчето, щеше да опъне още малко ластика и да го подразни с внимание към Виктор.

# 2 240
Разбирам, да.
Аз уважавам различното мнение, просто съм се интересувала доста за реалната личност зад екранния образ (защото тука все още цари доста дезинформация и още се цитират лъжи като това, че бил един от най-добрите покер играчи и т.н.) и малко ми идват в повече някои мнения, че едва ли не хората завиждат на мега успешния и невероятен Мартин. Но предполагам, че подобна позиция поне кара хората да понасят по-леко целия фалш.
Всъщност откъде идват тези слухове, че бил гениален покер играч? Аз нищо не намирам, освен статии как през 2011 почти стигнал до финала на някакъв турнир… Иначе го намерих в един от известните сайтове, но дори не влиза в топ 100 в събитията, в които е участвал.

# 2 241
От визитката му за участието в Игри на волята, а може и за ББ да са го представяли така, аз не съм гледала конкретния сезон.

# 2 242
Сиреч, той сам си е пуснал този слух? 😁

# 2 243
Хайде стига глупости.
В един международен турнир с 1000 участници е бил на 12 място.

# 2 244
Да, преди 14 години. От тогава насам обаче няма нищо - или поне не е бил известен турнир.

# 2 245
Добре, глупости са. Ама се запознайте повече с професиолната игра на покер, кариерата му,турнирите и тогава елате да проведем смислена дискусия. Като цяло, нека всеки вярва в това, което пожелае.

# 2 246

Общи условия

Активация на акаунт