🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 738
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 220
Аз лично мисля, че ако в ИВ е било сложно, стратегическо, гадно на моменти, това тук е просто песен за Мартин. Когато умееш да комуникираш лесно, свободно и леко, влизайки в тона ( и главата) на някого, което той го умее очевидно, просто се наслаждаваш на уменията и почивката си там. Срещи на брега на морето с някакви мацки, от които, за мен лично никоя не е интересен типаж. Как няма да има интрига с Даниела, която единствено създава някаква тръпка, макар и с баналните си включвания на хай-левъл жена. Жалко, че Адриана отпадна от играта за него, много красиво и харизматично момиче. Мартина е много скучен играч за мен, а останалите жени отчайващо бързо се отказаха, енергийно усещайки дисбаланса - или, с други думи, че няма да успеят да привлекат вниманието му. Ива е красавица, но изглежда вяла и сякаш не й се полагат усилия да играе играта, дано се пораздвижи малко.

# 2 221
На тази Клаудия не и разбрах, когато бяха на груповата среща на плажа, нещо каза, че решавала нещата с бой, някой ако може да преразкаже , че това което аз  мисля, е чух ми е странно…може да не съм я разбрала.

# 2 222
Последна моя плеяда Stuck Out Tongue Closed Eyes в защита на Мартин Joy Ако наистина беше готованец, още щеше да си кюта в майчината кантора като помощник-нотариус, както повечето нотариални чеда. Като се пенсионира жената, ще се направят необходимите врътки, за да поеме той кантората и воала̀. Шест цифри ще изкарва много по-лесно и без да се излага публично и да го ядат тропическите комари. Така че адмирирам неговата еманципация.

# 2 223
Мисля, че няколко пъти се обясни, че в Игри на волята Мартин получи много солидна подкрепа от продукцията, за да продължи напред. Иначе щеше да отпадне много по-рано. Който е фен на този формат, знае за какво става въпрос.

# 2 224
Ами тази подкрепа от продукцията не е била даром. За топ атлет не е ставал, видно е, но е правил шоу, интриги, завихрил е с големия черпак супата на фабулата. Един хитър и мотивиран злодей е много по-ценен и рядък в такива формати от 20 еднотипни спортяги да влачат гуми или там каквото правят.

# 2 225
Участвайте до 26 март в новата форумна игра с награди, предоставени от Bonilash! >>>
https://www.bg-mamma.com/?topic=1754152

🔥Можете да спечелите един от петте серума за по-дълги и плътни мигли.
Не пропускайте – включете се още сега!

# 2 226
Голям смях е в темата - Мартин бил високоинтелигентен, Брана било прозвище Joy

# 2 227
Е, добре, де, ама е нормално много хора да не изпитват възхищение към него, щото умеел да прави интриги, топ качество. Grinning

# 2 228
Някои ще напишете ода за възхвала на Мартин Joy явно всеки вижда в него това, което го влече. Не мисля, че интригите и шанаджийството в реалити формат са признак на високоинтелигентност...

# 2 229
Иначе аз да кажа, че вече нямам никакви надежди към този сезон. Особено след като към края на подкаста Йоана не сподели, че първоначално е била поканена от продукцията да бъде от жените за Виктор, защото я познават от кастинга на Островът на 100-те гривни, но им била отказала. Уж тогава Мартин не бил приел още да участва, уж му се били обадили да го питат дали има нещо против, съвсем се оплетоха и в един момент решиха, че е по-добре да сменят темата.

# 2 230
Clare, Joilette, ladonnae, spero, Multimedia не знам що се хабите. Тук Марто е недолюбван и не си заслужава оборването. Смея да твърдя, че имам достатъчно житейски опит и мога да преценявам хората. Създадох си мнение за Марто(припокрива вашите мнения) и изобщо нямам намерение да убеждавам някой в това. Има си трески за дялане, но не е болка за умиране. А пък на способни, уверени и успешни хора много малко могат да простят, така че дърдоркайте си не ми пречите. Joy Аз си се забавлявам в развлекателно предаване 'се пак.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 19:13 от *Амбър*

# 2 231
Според мен просто уверените хора, които демонстрират самочувствие, въздействат психологически на останалите, като успяват да им внушат, че притежават качества, които всъщност често липсват. Също така мисля, че жени на по-млада възраст и без много опит много по-лесно биха се впечатлили от човек, като Мартин.

Неопитните жени в по-млада възраст ще се воечатлят от Виктор, щото бил сладурче с мускули и дотам, от опит. В него има доза егоцентризъм и не много акъл, което не е добре за мъж на 26 години. Показателна е сценката с разплаканата Росица за отношението към момичетата там. Другото, което ми напраеи впечатление е как Роси, въпреки всичко му направи мил жест с шоколада, който дори не сподели с нея. Тези мъже са свикнали да получават заради грешното отношение към тях точно на младите жени. Не всяка на 20 год е такава, разбира се. Има разсъдливи и отговорни към себе си момичета като Бранимира.

# 2 232
Виктор на този етап от живота си по-скоро може да впечатли някоя гимназистка за мен.

# 2 233
Е, добре, де, ама е нормално много хора да не изпитват възхищение към него, щото умеел да прави интриги, топ качество. Grinning

И аз не му се възхищавам Grinning Смятам го за типичен нарцис и малко над средното като интелект. Като средното са повечето жени там. Повечето от списващите тук са по-умни от него Flowers Rose И доста съм му сипвала назад в коментарите, ама днес съм благоразположена.

Не става въпрос за диагнози, да не скочите сега, а за нарцистични поведения и характеристики, които всички имаме в някаква степен, но при някои хора са по-застъпени. Той определено е някъде в горния край на спектъра.

Но точно тези типажи са супер за такива неща. Идва им отвътре да се изявяват, да ги гледат, да ги обсъждат, да ги мразят, да им завиждат. Перфектна сделка. Той получава валидация и внимание, плюс рекламка и малко парички за разкош, ние — сеир и дъвка за чесане на езиците.

# 2 234
Разбирам, да.
Аз уважавам различното мнение, просто съм се интересувала доста за реалната личност зад екранния образ (защото тука все още цари доста дезинформация и още се цитират лъжи като това, че бил един от най-добрите покер играчи и т.н.) и малко ми идват в повече някои мнения, че едва ли не хората завиждат на мега успешния и невероятен Мартин. Но предполагам, че подобна позиция поне кара хората да понасят по-леко целия фалш.

Общи условия

Активация на акаунт