По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 6 883
  • 351
  •   1
Отговори
Дългите и гъсти мигли винаги са били символ на женственост и изящна красота. Те придават дълбочина на погледа и подчертават естествените черти на лицето. Съществуват различни методи за удължаване и сгъстяване на миглите – от професионални процедури до серуми, които стимулират естествения растеж. Ако търсите ефективен серум за мигли, който наистина работи – Bonilash е един от най-добрите варианти! Само след 8 - 12 седмици редовна употреба миглите стават по-дълги, гъсти и обемни, а резултатите са клинично доказани.

Какво казват изследванията?
✔ 96% – добро попиване
✔ 88% – лесно нанасяне
✔ 76% – комфортна употреба
✔ 73% – висока ефикасност
✔ 88% – удължаване на миглите
✔ 84% – сгъстяване на миглите
✔ 68% – предотвратяване на падането им
✔ 84% – регенерация и заздравяване
✔ 88% – цялостно подобрение на състоянието
✔ 84% – подчертаване на естествения цвят

Как действа Bonilash?
Активната съставка биматопрост стимулира растежа и сгъстяването на миглите. Безопасността му е доказана в 32 клинични проучвания с над 5700 души. Още през 2008 г. FDA го одобрява като средство за лечение на редки и слаби мигли.

Безопасно ли е?
Да! Bonilash е офталмологично и дерматологично тестван, а при правилна употреба не са докладвани странични ефекти. В редки случаи може да има временно зачервяване, което отшумява при спиране на употребата.

Как да го използвам?
✨ Нанасяйте веднъж дневно (вечер) в продължение на 8 - 12 седмици
✨ За поддържане – 4 - 5 пъти седмично
✨ Една опаковка (3 ml) стига за срок от 5 - 6 месеца

Включете се в играта!

Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?
Ще се радваме да ни споделите своето мнение и личен опит с Bonilash, ако вече сте използвали серума.

➣ Следете темата, за да разберете кои са победителите, както и да научите интересни факти за миглите.
➣ Не пропускайте да прочетете и отзивите на Three Eyed Raven, за да разберете подробности за нейния резултат и личен опит с Bonilash.

На 27.03. ще обявим петима победители, които ще спечелят по една опаковка Bonilash.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:38 от Жaклин

# 1
  • София
Щастлива съм да участвам в тази тема с ревю, защото съм вече дългогодишен почитател на Bonilash и неведнъж съм го хвалила тук и пред приятелки.
Всъщност, забавно е, че буквално дни преди да получа поканата от BG-Mamma, направих поръчка на серум, тъй като поредната ми опаковка вече е на свършване.

Серумът е много лесен за употреба - четката му е подобна на очна линия, а текстурата лека и течна. Нанасям го плътно само в основата на миглите.
Важно е да спомена, че продуктът е изключително икономичен и една опаковка стига за няколко месеца.
Когато започнах да го ползвам го нанасях сутрин и вечер, после само вечер, а след около два месеца, когато се разви напълно ефектът от него, разредих употребата на 1-2 пъти седмично с цел поддръжка на резултатите.

За съжаление няма как да покажа хубава снимка на миглите ми без спирала преди да започна употребата му (беше доста отдавна и не подозирах, че някой ден ще ми е нужна за ревю), за да можете да видите разликата преди и след. Нооо има една специфика при начина, по който аз нанасям серума, която спомага да се илюстрира ефекта Smiley
Тъй като вече съм 40+ и се боря по всякакъв начин с времето, използвам различни трикове за оптичен лифтинг на окото. Един от тези трикове е да искам така наречения ефект "пеперудено крило" на миглите. А именно - да бъдат по-издължени във външния край на окото. По тази причина нанасям серума Bonilash само от средата на окото навън. Можете да видите на снимката колко голяма е разликата в дължината на външните мигли от тази на миглите от средата към носа.

За финал добавям и снимки със и без спирала и ви пожелавам дълги, гъсти и пърхащи мигли! Animal Heart Eyes Cat

# 2
  • При децата ми
Моите трикчета за хубави мигли са използването на рициново масло, нанасяне на база на миглите и подходяща спирала.

# 3
И аз нанасям рициново масло.
Не съм ползвала Bonilash.

# 4
Не съм изпробвала серума, но от доста време го гледам и се чудя, така че би ми дошло добре да го изпробвам Blush

# 5
Трикчета за мигли нямам. Освен да са ми добре измити очите.
Не съм чувала з апродуктите на Bonilash. Бих се радвала да изпробвам.

# 6
Харесвам миглите си. Не съм се сещала да правя по-специална грижа за тях, но бих започнала.

# 7
Не харесвам миглите си, пробвала съм да подобря състоянието им с рициново масло и различни серуми, но до този момент без особен резултат. Не съм ползвала Bonilash.

# 8
Имах хубави мигли, но с възрастта оредяха и загубиха плътност и цвят. Със спирала спасявам положението, но избягвам често да използвам. С радост бих тествала Бонилаш, за да възвърна естествената гъстота и обем на миглите си.

# 9
Аз си харесвам миглите, но никога не съм се грижила специално за тях. Не съм ползвала продукти на марката.

# 10
Харесвам миглите си-дълги с обем, но бих използвала такъв продукт за още по-добри резултати

# 11
Ползвала съм серума и бях много доволна. В момента не правя нищо за миглите си. Може би е време да започна отново.

# 12
Нямам трикове, но и не харесвам миглите си - къси и прави са.

# 13
Не харесвам миглите си, винаги са били късички, доста са плътни и тъмни, почти черни, но много къси. През годините съм измазала какви ли не масла, рициново, зехтин и какво ли още не без особен ефект.  Бонилаш никога не съм ползвала, защото отдавна се отказах да вярвам, че нещо може да ги накара да пораснат.

# 14
Не си харесвам миглите ,защото са доста незабележими Grinning Нямам специални трикчета,защото не вярвам нещо да помогне особено.Не съм пробвала серума,но бих го тествала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт