По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 120
  • 351
  •   1
Отговори
# 345
Харесвам миглите си, дълги са.  Нищо не им правя. Ползвала съм Бонилаш веднъж, първоначално изпитвах дискомфорт, но след няколко ползвания отмина, а ефекта които забелязох беше леко сгъстяване.

# 346
Миглите са ми редки.
Използвам само спирала.
Не съм ползвала продукта

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 17:02 от Joy Joy

# 347
Харесвам миглите ми, но могат да са и по-дълги и по-плътни. Нямам домашни трикове и не съм ползвала Bonilash.

# 348
Когато подхождам с грижа към миглите си, виждам видима промяна - изглежадат по-дълги, хидратирани и цялостният вид на очите е много по-добър. В тази ситуация бих казала, че си ги харесвам, да. На дясната мигла имам естествена извивка, докато на лявата липсва.Simple Smile Моята грижа се състои в мазане на връхчетата с масло от репей. Преди години съм ползвала обикновен вазелин и резултатът беше същият.

# 349
Харесвам миглите си.Нямам домашни трикове и не съм ползвала серума.

# 350
Харесвам миглите си. Като ученичка харесвах предимно очите си (котешки). Трик за запазване на миглите ми е да не използвам миглоизвивачка или други предмети. Спиралата я изчиствам с леки движения. Не съм използвала Bonilash, но съм пробвала други серуми за мигли, но не съм видяла видими резултати, а след нанасяне имаше усещане за "тежест" С радост бих тествала Bonilash и споделила мнение

# 351

Изтеглени са късметлиите, които печелят една опаковка серум за мигли Bonilash. Честито на:

LieToMe
Веронезе
MeriPopins
Elai
Cyber_zone

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 18:00 ч. на 02.04.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Bonilash. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Bonilash до 23.04.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт