По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 123
  • 351
  •   1
Отговори
# 300
  • В Космоса
Моите мигли са руси и задължително слагам спирала.
Не съм ползвала Bonilash.

# 301
Миглите ми са къси и с времето станаха по-редки. От много време знам за Bonilash,  но все се чудя и досега не съм го пробвала.

# 302
Ползвала съм на времето серуми. На този четчицата ми е малко странна, но бих го пробвала.

# 303
Не съм ползвала серум Bonilash. Миглите ми са къси и редки и за да изглеждат добре задължително използвам спирала.

# 304
Харесвам миглите си, но имам проблем - конкретно на лявото око често ми окапват най-крайните, точно когато са най-хубави. И така никога не са ми еднакво хубави и по-лошото - погледът ми изглежда изключително странно.
Към момента не съм, но бих изпробвала серума, за да проследя как биха били с него и дали проблемът ще се реши.

# 305
Харесвах доскоро миглите си без да полагам грижа за тях. С възрастта стават по-редки и по-къси Sad бих пробвала серума за мигли с надежда че биха възвърнали предишния си вид.

# 306
Миглите ми са къси, не слагам спирала, защото дразни очите ми. Не съм използвала серума, но ще бъде добре да го пробвам.

# 307
Здравейте, тъй като миглите ми са светли, задължително използвам черна спирала, а за трик - чувала съм от приятелки за масла, но честно казано не съм използвала.
Бих пробвала с удоволствие Бонилаш (досега не съм), защото ще е чудесно да станат по-плътни и дълги.

# 308
  • Бургас
Харесвам миглите си, но мисля, че както косата и те с възрастта се променят. Грижата ми за тях се състои в старателно разгримиране, нямам други трикчета.
Любопитно ми е дали наистина е възможно да се сгъстят и удължат миглите с помощта на серум (което винаги е добре дошло), така че с радост бих пробвала с Бонилаш

# 309
Не съм ползвала серума Bonilash. Миглите ми не са особено гъсти, обикновено използвам черна спирала, която впоследствие старателно почиствам.

# 310
Задължително ползвам спирала за обем, понеже миглите ми са редки.

# 311
Харесвам миглите си, нямам специални трикове, но бих се възползвала трик да по-плътни мигли. Не съм ползвала Bonilash до този момент.

# 312
Миглите ми са прави, светли и изискват спирала за да се видят . Използвам хубава спирала и ги подгъвам, така стават кукленско красиви. Почиствам с мицеларна вода на проверена и доказана марка. Никога не съм използвала серум или нещо по-специално за грижа за мигли. Бих се доверила и използвала качествен продукт, който няма да ми дразни очите и ще поддържа миглите ми красиви, дълги и гъсти.

# 313
Имам изключително късички мигли.
Ще се радвам, ако серума подейства.

# 314
Винаги съм имала редки, къси и прави мигли без никаква извивка. Възхищавала съм се на жените с хубави мигли и тайничко съм си мечтала за такива. И точно поради тази причина направих глупостта преди години да си сложа 3Д изкуствени мигли. Радвах им се, въпреки, че изглеждаха неестествено. Но получих алергия към лепилото и се наложи да ги махна. Какъв рев беше, когато си видях миглите.... В следствие на всички тези интервенции и лепила всеки месец, миглите ми бяха в ужасно окаяно състояние. Вече бяха не просто къси и редки, а накъсани и буквално по 2 - 3 на око. Дефакто почти ги нямаше. Това се случи по време на пандемията и ме успокояваше факта, че не излизах никъде. Не исках никой да ме вижда, беше ме срам. Почнах да ги мажа с какви ли не масла и продукти. Тогава не знаех за Bonilash. Ефект почти нулев. Все така редки, остри, къси и рехави. Затова много бих се радвала да използвам и пробвам вашия продукт. Прочетох много за Bonilash и мисля, че само това е спасението за моите мигли. Ще сбъднете една моя мечта! ☺️🙏

Общи условия

Активация на акаунт