По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 127
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
Не харесвам миглите си, но не използвам нищо за да подобря положението.
Не съм ползвала Bonilash, но бих го пробвала с удоволствие.

# 286
Харесвам миглите си, никога не съм се грижила специално за тях. Не съм ползвала продукти на марката.

# 287
Нямам трикове за хубави мигли. Разчитам на спиралата. Не съм използвала ссерума на Bonilash, но бих опитала.

# 288
  • EU
Триковете за мигли са ми извиване и 3 пъти нанасяне на спирала за обем.
Не съм чувала за продуктите на Bonilash. Бих се радвала да изпробвам.

# 289
Преди време мажех миглите вечер с рициново масло... за резултат не мога да кажа, че имаше нещо уау. Старая се да почиствам добре от грим. Използвам измиващ гел, тоалетно мляко или мицеларна вода.. Не съм използвала серума на Bonilash.

# 290
От години използвам Bonilash. Благодарение на серума миглите ми станаха по-дълги и леко подвити. Вече не се налага да ползвам миглоизвивачка при гримиране. Миглите ми се подвиват с нанасяне само на един слой спирала.

# 291
  • SF
Не съм ползвала Bonilash, но от много време съм им "хвърлила око". Миглите ми са дълги, нормално дълги, но не са обемни и лъскави. Ползвам спирала, за да им придам малко плътност.

# 292
  • Враца
Имам къси мигли без обем. Не съм използвала Bonilash, но с радост бих го направила и споделила мнение и резултати, ако има такива при мен.

# 293
Харесвам си миглите,  средна хубост са,  нито са прекалено уоу, нито прекалено зле.  Истината е, че не съм се фокусирала  кой знае колко върху тях и да ми стават фикс идея.  Не съм изпробвала  никакви трикчета.
От много дълго време, обаче, искам да пробвам Бонилаш,  защото съм чувала прекрасни отзиви за впечатляващи  резултати. Simple Smile

# 294
Аз  също нанасям рициново масло, за сега не ползвам серум, но бих пробвала.

# 295
Харесвам миглите си. Не полагам специална грижа за тях, но с удоволствие бих пробвала серума на Bonilash.

# 296
  • Русе
Миглите и очите са основен акцент в грима ми.Имам по рождение хубави мигли и досега не съм полагала грижи за тях.
Всяко нещо е до време обаче и бих опитала Bonilash.

# 297
  • София
Не съм пробмала серума. Чувала съм за него и няколко пъти съм се замисляла да го купя, но все отлагам.
Миглите ми са тънки и къси.

# 298
Нямам трик за хубави мигли.Ползвам от време на време спирала.Бих се радвала да ползвам продукта за мигли на Bonilash и да споделя впечатленията си.

# 299
Не харесвам миглите си ,защото са доста късички.Преди слагах рициново масло ,но не видях ефект.
Bonilash не съм използвала ,но бих с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт