По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 137
  • 351
  •   1
Отговори
# 270
Имам тънки и къси мигли а като всяка жена мечтая за дълги мъгли. Имала е период, в които съм ги мазала с глицерин, но не съм забелязала да има ефект. С удоволствие бих пробвяля Bonilash.

# 271
Неотдавна приятелка ми похвали този продукт, но аз не съм го ползвала. С къси и фини мигли съм и слагането на спирала ми е всекидневното предизвикателство. Извивачка, задължително малка четка на спиралата... Не съм пробвала нищо за стимулиране на растежа до момента. Бих опитала с Bonilash.

# 272
Честно казано почти нямам мигли, даже мои приятелки са ме питали защо не сложа изкуствени, но не съм фен на подобни неща. Бих пробвала този серум, ако проработи при мен наистина ще направи чудо.

# 273
  • Бургас
Не съм ползвала продукта, но бих се радвала , до вга едкнствено схм подхранвала миглите с бадемово масло.

# 274
Не съм изпробвала серума, но от доста време го гледам и му се чудя...

# 275
Нанасям понякога рициново. Не съм тествала Bonilash, но много бих искала.

# 276
Не харесвам миглите си - прави, дълги и руси. Не съм ползвала Bonilash, но съм пробвала серуми на други марки и не останах доволна.  Затова с удоволствие бих пробвала  Bonilash.

# 277
  • Варна
Не съм изпробвала серума. Приемам миглите си такива, каквито са, но не бих отказала да са по-гъсти и дълги.

# 278
Харесвам миглите си , когато сложа спирала. Забелязала съм , че не трябва да наплъстявам спиралата , максимум до два пъти . Не съм ползвала серума до сега , но с удоволствие бих го тествала.

# 279
Никога не съм използвала такъв продукт.
Имам гъсти и поддатливи на обработка мигли. Мажа ги с арганово масло понякога.

# 280
  • някъде
Не съм пробвала серума. Не подхранвам миглите си с нищо, но не бих отказала да са по-дълги.

# 281
Все още не съм пробвала Bonilash, но бих желала. Миглите ми са дълги, но не извити, използвам база, качествени спирали и рициново масло.

# 282
Нямам конкретни трикове за хубави мигли. Разчитам на спирала да подобри изгледа им. Ползвала съм няколко пъти серума на Bonilash и съм изклмчително доволна от резултата само с една опаковка. При мен всеки път забелязвам, че миглите стават по-дълги и някак подредени.

# 283
  • Варна
Имам къси и редки мигли. Не съм ползвала продукта. Бих се радвала да го ползвам.

# 284
  • София
Нямам трикчета, изобщо не съм се сещала да полагам грижи за миглите си...

С удоволствие бих пробвала този продукт.

Общи условия

Активация на акаунт