По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 139
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Харесвам си миглите, но може още маааалко по -дълги да бъдат.
Не правя нищо за тях, не съм използвала серума на  Бонилаш. Но с удоволствие бих го пробвала.

# 256
Имам къси и не толкова гъсти мигли. Не полагам особена грижа за тях,единствено се старая да измивам старателно грима и спиралата от тях, както и да не прибягвам до изкуствени мигли или миглопластики Много бих се радвала да изпробвам ефекта на Bonilash.

# 257
Харесвам миглите си, защото са дълги и черни, но за сметка на това все не ми се струват достатъчно извити. Ползвала съм Bonilash миналата зима и бях много доволна от резултата. Сега си купих нова опаковка, мажа се редовно и до лятото се надявам да имам още по-дълги мигли. 🤗❤️

# 258
Преди имах хубави мигли. Сега не ги харесвам, станаха къси и редки. Слагам рициново масло , няколко 3 пъти седмично, но засега няма ефект. Не съм пробвала бонилаш

# 259
  • Ямбол
Харесвам миглите си и полагам грижи за тях.
Не съм ползвала Bonilash досега.

# 260
Забелязала съм,че миглите на едното ми око са сравнително по-големи от тези на другото. Не знаех,че има продукт, с който мога да се опитам да оправя това и бих го пробвала!

# 261
  • Пазарджик
Не съм изпробвала серума, но от доста време го гледам и се чудя, така че би ми дошло добре да го изпробвам

# 262
Не харесвам особено миглите си, искам да са много по-дълги, гъсти и извити. Използвам само спирала за дължина или обем.

# 263
Харесвам миглите си, единствено съм използвала рициново масло за тях,но в момента не полагам специфични грижи за тях.. Не съм пробвала серума на Bonilash и с удоволствие бих тествала.

# 264
Не харесвам особено миглите си,  но досега не съм ползвала серум. Имам желание да направя нещо, за да станат по-дълги и гъсто.

# 265
Харесвам си миглите, но напоследъл мисля,че имат нужда от подхранване преди да съм спряла да ги харесвам Wink. Определено съм се замислила да ползвам Bonilash

# 266
Харесвам ги ако са със спирала. Трикчета нямам, мазах се с аналог на бонилаш, но от друга държава. Нямаше ефект при мен.

# 267
Не харесвам миглите си ,иска ми се да са по -дълги и гъсти .
Не съм използвала Bonilash

# 268
Имах много хубави мигли, но с годините оредяха. Използвам подхранващ серум, но съм използвала Bonilash.

# 269
Харесвам миглите си. Предвид, че съм слагала доста снопчета по тях, останаха красиви и на мястото си. 😉 Грижа се за тях като се старая да използвам лек дегримьор и фино почистване без търкане.
Ще се радвам да тествам Бонилаш, чийто бранд знам още от първата му реклама по телевизията, но все още не съм го пробвала. 🩵

Общи условия

Активация на акаунт