По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 142
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
Миглите ми са нормални. Нито къси, нито дълги. Не правя нещо различно за тях освен да слагам спирала и нямам трикове. Бих искала да са по-извити.

# 241
Не харесвам миглите си, искам да са по-дълги и по извити. Освен спирала за дължина или обем, друго не ползвам.

# 242
Харесвам си миглите, но не достатъчно. Искам да са по- дълги. Не съм използвала вашите продукти. Нямам трикове.

# 243
Като цяло не харесвам мислите си, защото са къси. За да ги подчертая за да се виждат използвам извивачка след това спирала, която нанася със зиг - заг движения. И така имам красив поглед !
Не съм чувала за продуктите на Bonilash.

# 244
  • гр.София
Харесвам миглите си - черни и некъси. Ползвам само спирала за да ги извия и подчертая. Задължително вечер измивам хубаво.  За Bonilash съм чувала и чела,но не съм ползвала продукта.

# 245
Моите мигли са редки и къси,които единствено и основно подържам с подходяща спирала за гъстота и дължина,иначе съм пробвала единствено с рициново масло,но без резултат.Слушала съм за ''Bonilash'',дори съм виждала и реклама,но така и не съм ползвала,стига да имам възможност с удоволствие бих се възползвала от този продукт.

# 246
Хубави са ми миглите, но би било добре да са малко по-дълги. Не съм ползвала нищо за целта.

# 247
Не харесвам миглите си. Прави и къси са. Използвам само спирала. Дъщерите ми използват Bonilash и са много доволни.

# 248
Миглите ми са късички и с нито една спирала не съм имала удовлетворение от удължени мигли. Не съм ползвала този серум.

# 249
  • Чукарландия
Миглите ми са къси и светли, с две думи незабележими. През годините съм нанасяла вечер преди лягане рициново масло, но не съм била постоянна в усилията си, затова и нямам видими резултати. Бих се радвала да пробвам серума Bonilash! 🤗

# 250
За съжаление не си харесвам миглите, защото са ми редки, светли и къси. В момента ползвам друг продукт за увеличаване на обема, но като че ли не виждам резултат.
Бонилаш до сега не съм купувала, искала съм, но не съм стигала до него. Само четях отзиви.
Знам, че ще работи и с удоволствие бих го изпробвала на моите мигли да им вдъхне малко живец.

# 251
  • София
За миглите използвам серуми и основи преди спирала. Някои от тях са с подхранващ ефект и съм доволна. С удоволствие бих пробвала Вашия продукт.

# 252
  • in Wonderland
Не полагам никакви грижи за миглите си и не съм използвала продуктите на Бонилаш.
Харесвам си миглите, но бих ги подхранила.

# 253

Дългите и гъсти мигли придават неповторим чар и изразителност на погледа ни. Те не само подчертават красотата на очите, но и допълват цялостното излъчване на лицето. За да поддържате миглите си здрави и красиви, е важно да им осигурите правилна грижа

Основната активна съставка в серума за мигли Bonilash е биматопрост – доказано ефективен стимулатор на растежа на миглите. Той спомага за тяхното удължаване, сгъстяване и укрепване, като същевременно увеличава броя им и подсилва естествения им цвят. Биматопрост действа директно върху корените на миглите, като стимулира фоликулите, активира растежа, удължава жизнения им цикъл и насърчава появата на нови, здрави мигли.

Внимателно подбраните съставки на серума укрепват корените на миглите и стимулират синтеза на кератиноциди, които играят ключова роля в растежа и здравината на косъма. Това допринася за по-здрави, по-гъсти и по-плътни мигли, като подобрява цялостния им вид и състояние.

Другите активни съставки на Bonilash са:
✔️ Урея - спомага за хидратацията и витализирането на миглите
✔️ Глицерин - естествено овлажява косъма на миглите
✔️ Копринен протеин - придава естествен блясък на косъма
✔️ Биотин - всеизвестен с подхранването и възстановяването на косъма
✔️ Пантенол - успокояващо действие

# 254
Трикове конкретни нямам. Понякога използвам серуми за мигли и винаги е имало отличен ефект при използването им. С удоволствие бих използвала и Бонилаш.

Общи условия

Активация на акаунт