По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 153
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях? - не харесвам миглите си, защото са много къси и прави;
Ще се радваме да ни споделите своето мнение и личен опит с Bonilash, ако вече сте използвали серума. - не съм ползвала Вonilash до сега, но бих пробвала

# 226
Честно казано, не полагам грижи за миглите си, но определено бих ги подхранила с Bonilash!

# 227
  • Монтана
Харесвам миглите си и не правя нищо по-специално за тях, но бих пробвала продуктите на марката.

# 228
Харесвам миглите си, но отдавна искам да изпробвам и Бонилаш!
Използвам база и спирала Simple Smile)

# 229
  • Пазарджик
Харесвам миглите си. Дълги и гъсти са, но са руси и без спирала все едно нямам мигли.

# 230
  • у нас
Не съм използвала продукта, но съм чувала за него. Нямам трикове.

# 231
  • София
Не си харесвам миглите, ще пробвам с вашия продукт дали ще се оправят.

# 232
  • София
Като цяло мога да кажа, че си харесвам миглите, но разбира се винаги има какво още да се желае Simple Smile 
Нямам някакви домашни и специални трикове, но се старая да използвам качествени продукти за премахване на грим.
До момента не съм използвала продукти на Bonilash, но с удоволствие бих опитала.

# 233
Харесвам си миглите - не са от най-дългите, но с подходяща спирала изглеждат добре. Не полагам някакви специални грижи за тях. Не съм използвала все още продукти на Bonilash, но бих го пробвала.

# 234
Не полагам допълнителини грижи за миглите ми. Старая се да не ползвам спирала много често. Бих искала да пробвам продукта.

# 235
Смятам, че миглите ми да една идея по-къси, затова използвам подходящи спирали.
Използвала съм Bonilash и съм доволна от продукта - освен че миглите ми изглеждаха подхранени, имаше и промяна в дължината им.

# 236
Не харесвам миглите си, къси са, трудно се извиват.
Нямам никакви трикове, освен да заложа на качествена спирала.

# 237
Не полагам никакви грижи за миглите си и не съм използвала продуктите на Бонилаш.
Харесвам си миглите, но бих ги подхранила.

# 238
Не си харесвам миглите. Не съм използвала продуктите Bonilash, но ще се радвам да го направя.

# 239
  • София/Севлиево
Много си харесвам миглите,нямам никакви трикове,дори рядко слагам спирала, защото дори към хипоалергенни правя алвргии.Бих се радвала обаче ако могат да бъдат една идея по-дълги.

Общи условия

Активация на акаунт