По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 154
  • 351
  •   1
Отговори
# 210
Не харесвам миглите си, не съм полагала специални грижи за тях. Нямах представа, че има такъв продукт.

# 211
  • София
Миглите ми са нормални - нито прекалено дълги, нито прекалено гъсти. Подчертавам ги със спирала, но наистина рядко. Не съм използвала Bonilash - с удоволствие бих опитала!

# 212
  • Mediterraneo
Моите мигли се забелязват само ако са със спирала. Не си ги харесвам, а дъщеря само се шегува с мен, че нямам никакви. Нямам трикове и бих ползвала някакъв серум за тях.

# 213
  • София
Миглите ми са нормални, но със спирала изглеждат много хубави. Не държа да са много дълги, а много гъсти.

# 214
Нямам трикове и някак не им обръщам много внимание на миглите, а трябва. Не съм ползвала Bonilash, но много ми харесва като идея и бих пробвала.

# 215
Миглите ми са късички и трябва задължително спирала, за да си личат , не съм пробвала нищо като домашно средство , чела съм много неща за Бонилаш , но все още не съм изпробвала ефекта му , но с радост бих.

# 216
С къси мигли съм и със спирала ги пооправям. Не съм ползвала Bonilash, но ще пробвам.

# 217
Като цяло това е от малкото неща, които харесвам у себе си. Използвала съм Bonilash преди много време и останах много доволна.

# 218
За съжаление моите мигли не са особено дълги, постигам хубав ефект, когато използвам основа за мигли преди спиралата. Не съм използвала Бонилаш, но с удоволствие бих опитала 🍀

# 219
Не съм използвала Bonilash ,но ще се радвам да опитам ,доколкото моите трикове просто нанасям спирала няколко пъти и по-бавно я нанасям това е

# 220
Не съм изпробвала серума, но от доста време го гледам, така че би било добре да го изпробвам.

# 221
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?
Не харесвам дължината им и бих искала да се сгъстят и удължат. Преди ползвах рициново масло, но не видях особен ефект, а и не бях постоянна. Била съм и с изкуствени мигли "косъм по косъм", но бързо започват да падат и приличам на проскубана кокошка, а и освен това не изглеждат естествено.

# 222
Моите мигли са дълги, но прави и не особено гъсти. Ползвам спирала и ножичка за извиване.

# 223
Харесвам дължината на миглите си, но ме впечатли действието на "Bonilash" и ми се иска да разбера дали наистина има ефект.

# 224
Не си харесвам миглите. Ползвала съм рициново масло, но от него ми се подуваха клепачите. Не съм пробвала продукта, но бих желала.

Общи условия

Активация на акаунт