По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 160
  • 351
  •   1
Отговори
# 195
  • ВАРНА
Нямам тайни трикчета за миглите си. Не съм използвала серума, бих пробвала.
Имам дълги и гъсти мигли, една лека спирала ми е достатъчна да изглеждат "богато".

# 196
  • Бургас
Не съм ползвала серума на Bonilash, но с удоволствие бих го опитала.
На въпроса - не харесвам миглите си защото са къси, светли и рехави.
Ползвала съм гел форми съдържащи рициново масло за стимулиране на растежа им.

# 197
Харесвам миглите си-дълги с обем и бих използвала такъв продукт за още по-добри резултати.

# 198
Не съм ползвала Bonilash , но бих го използвала защото миглите ми са
къси и рехави.

# 199
Харесвам миглите си, преди години съм ползвала разни серуми, от които не видях много голям ефект. В момента не ползвам нищо, но бих се радвала да изпробвам серума на Bonilash.

# 200
  • София
Не харесвам вече миглите си понеже бяха увредени от няколко години миглопластика. От една година не нося екстеншъни на мигли, но моите така и не се възстановиха. Къси и по-редки са отпреди да започна с миглопластиката.
Не съм използвала досега Bonilash нито друг серум за мигли.   

# 201
Никога не съм се грижила специално за миглите си,слагам от време на време спирала и това е.
С радост бих пробвала bonilash,защото явно трябва да е полагат грижи и за миглите,предполагам че резултатите ще са веднага на лице

# 202
Не съм ползвала досега този продукт, но съм чувала отзиви.
Харесвам миглите си 50/50, искам да са по-гъсти и една идея по-дълги.

# 203
  • София
Не съм ползвала този серум,но определено имам нужда,защото покрай косата,май ми изтъняха и оредяха миглите,а и аз не се гримирам,така че ми е важно как са в натурален вид.

# 204
Не съм ползвала продукта ,но бих го пробвала.Казват че миглите ми са дълги,но аз виждам че с годините,се промениха ,станаха по тънки.Най-вероятно имам нужда от някакъв продукт ,за да възстановя миглите си.

# 205
Харесвам миглите си, единствено ползвам понякога рициново масло.

# 206
Моите мигли без спирала са нищо особено, но със спирала стават много хубави. Преди години съм ползвала рициново масло и зехтин за укрепване и стимулиране на растежа. Не съм пробвала Bonilash. Ще се радвам да опитам.

# 207
Нямам трикове, а миглите ми ще са щастливи ако получат Bonilash Heart Exl

# 208
Не съм пробвала Bonilash, а иначе купувам спирала за обем или удължаване.

# 209
Миглите ми не са  нито много дълги,нито гъсти.С подходяща спирала успявам да докарам повече обем и гъстота.Други продукти не съм ползвала или пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт