По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 149
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
Да, харесвам миглите си особено след употреба на Бонилаш.Ползвам от години и съм много доволна.Миглите ми стават видимо по-дълги и гъсти.Много бих се радвала да спечеля.Поздраеи

# 181
Определено не си харесвам миглите, защото са много къси и редки. Ползвам други серуми, но не виждам някакъв ефект. Ще се радвам да изпробвам и Bonilash.

# 182
  • Най-красивата страна
И аз използвам рициново масло.
Бих пробвала продукти на Bonilash.

# 183
  • Горна Оряховица
Не ги харесвам особено, но няма нищо домашно трикче, което да прилагам - нищо не помага. Къси и рядки са ми. Ползвала съм Бонилаш преди и бях доволна, но забравям да се мажа Simple Smile
Ако спечеля, ще бъда редовна в мазането Simple Smile

# 184
  • Бургас
Харесвам миглите си.
Не съм ползвала серума Bonilash.

# 185
  • Sofia, Bulgaria
Не ги харесвам особено, къси и почти незабележими са без спирала. Трикчета нямам, но никога не заспивам без да почистя лицето и очите си.

# 186
Харесвам миглите си, никога не съм използвала специална козметика за тях. Освен редовно миене на очите и лицето и използването на качествена спирала.
Нямам опит до сега и не мога да да споделя мнение за този серум, но бих се радвала да го изпробвам.

# 187
Не харесвам особено миглите си и не полагам особени грижи за тях. Понякога ги мажа с рициново масло, но не виждам кой знае каква промяна. С удоволствие бих пробвала серума на Бонилаш.

# 188
  • Враца
Рициново и арганово олио.

# 189
Принципно харесвам миглите си, но в момента не особено, защото изглеждат доста вяли. Определено имат нужда от подхранване, за да изглеждат по-добре. Трикове нямам особени, защото единственото, което съм правила във времето е да нанеса рициново масло на тях и веждите си, но маслото е доста мазно и това ми е неприятно. Един път опитах и с някакви витамини за подхранване, но не бях постоянна и ефект не видях особен. За Bonilash  съм чувала само хубави отзиви, така че бих опитала.

# 190
Харесвам миглите си. От време на време ходя на ламиниране, за да са по-здрави и извити, но това не отменя грижата, която човек може да положи вкъщи. Ежедневно свалям грима си, като избягвам силно търкане.
Не съм ползвала Бонилаш, но съм чувала хубави отзиви.

# 191
Нищо специално не правя за миглите си,освен да си слагам спирала.Бих пробвала серума ,за да видя какъв ефект ще даде на моите мигли.

# 192
Миглите ми са къси, а с годините и доста уредяха. Точно в момента търся подобен продукт. Бих пробвала този с удоволствие!

# 193
Не си харесвам миглите въобще,къси са и прави.Ползвала съм ризиново масло,както и разни продукти да растеж и удължаване на различни марки,но без ефект.Bonilash,не съм използвала.

# 194

✔️ Миглите растат на цикли – те преминават през фази на растеж, покой и падане, като пълният цикъл продължава около 90 дни.

✔️ Горният клепач има повече мигли – обикновено има между 90 и 160 косъмчета, докато долният клепач има само 70–80.

✔️ Миглите не побеляват – за разлика от косата на главата, миглите рядко губят пигмента си с възрастта.

✔️Клеопатра е използвала натурални масла за поддържане на миглите – в древен Египет жените нанасяли смеси от масла и въглен, за да ги подхранват и подчертават.

✔️ Миглите имат защитна функция – те предотвратяват навлизането на прах, пот и замърсявания в очите, като действат като естествена бариера.

✔️ Миглите се състоят предимно от вода и кератин.

✔️Съставките в Bonilash заздравяват корена на миглите и засилват синтеза на кератиноцидите в него - така подобряват вида и състоянието им, засилват растежа, сгъстяването и плътността на косъма.

Общи условия

Активация на акаунт