По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 141
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
Аз също нямам някакви трикове и особена грижа за миглите,но по докато използвах едни капки за очи, не знам защо доста мигли ми изпопадаха,така че трябва да започна някаква грижа за тях. Продуктите на Bonilash не съм използвала

# 166
Като блондинка, винаги ми се е налагало да подчертавам миглите си, а при махане на спирала, винаги пада и по някоя мигла. Определно имам нужда от помощ в борбата с красивите мигли.

# 167
  • В царството на мечтите
Не съм го ползвала, но ми е интересно да го изпробвам

# 168
Ползвала съм серума, бях скептична, но имаше голям ефект, докато го ползвах. За съжаление, след спирането на употребата му, миглите се връщат в обичайното състояние.

# 169
  • София
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях? Харесвам си ги, нямам тайни или трикчета, с които се грижа. Имам си по-особен начин, когато си слагам спирала, за да имам още по-добър резултат.

Не съм пробвала серума, но ако имам тази възможност, бих.

# 170
  • София
Трикчета нямам, но никога не си лягам без да съм махнала всякакъв грим от очите.

# 171
Мажа миглите си с гел от алое Вера и забелязвам, че стават по-плътни и има нови косъмчета, но процеса е много бавен. Много искам да са по-дълги и плътни. Не съм ползвала този продукт, но с удоволствие бих опитала, за да постигна ефекта, който търся Simple Smile

# 172
  • Вдън горите тилилейски
Харесвам миглите си, но когато са със спирала, иначе са къси, светли и незабележими. Нямам специални тайни и трикчета.
Все още не съм използвала Bonilash, но от доста време го заглеждам и много бих се радвала да мога да го пробвам.

# 173
  • Sofia
Моите мигли освен, че са къси и редки, са и тъмно руси. Почти не се забелязват. Ползвам рициново масло, но не съм видяла да има ефект. Ползвах също така и няколко серума за сгъстяване, но също без успех. Явно ще си останат такива. Не съм ползвала Бонилаш все още.

# 174
Нямам продукти, които да нанасям за растеж, но пък и не изпитвам нужда на този етап. В графа специални трикчета мога да отбележа старателното слагане на спирала , по точно определен начин, за да изглеждат миглите още по-дълги.

# 175
Не съм ползвала Bonilash.Само хубави отзиви чета и слушам.Имам голяма нужда в този момент от него и ще се възползвам Simple Smile
В момента миглите ми са тотално изтощени ,защото правих ламиниране и не ми понесе за моите мигли .Станаха тънки къси.

# 176
Понякога нанасям рициново масло.
Не съм ползвала Bonilash.

# 177
  • София
Харесвам миглите си.Слагам пудра преди нанасянето на спиралата.
Не съм пробвала серума.

# 178
Нанасям рициново масло вечер.

# 179
Къси са ми миглите, ползвала съм някакъв удължител преди сто години..не помня името му, нямаше ефект. Пробвала съм да нанасям рициново масло, пак без ефект.
Не съм ползвала Bonilash.

Общи условия

Активация на акаунт