По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 138
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
С bonilash все още нямам опит ,но трикчето ,което използвам е вечер да нанасям кокосово масло на миглите.

# 151
Не си харесвам миглите. Не съм ползвала Bonilash, но с удоволствие бих пробвала.

# 152
  • София
Не харесвам миглите си- къси и прави са. Нямам трикове за поддръжка, както и опит с Бонилаш.

# 153
Харесвам миглите си, но бих искала да са по-дълги. Преди време използвах рициново масло за кратко, но консистенцията му ме отказа и спрях.
Все още не съм използвала Бонилаш, въпреки че отдавна знам за продуктите.

# 154
Използвам рициново масло за удължаване на миглите-понякога, когато се сетя.
Веднъж съм купувала от серума, но не съм го използвала докрай,понеже не бях редовна.

# 155
Харесвам милите си, защото са дълги и когато ги подчертая със спирала окото ми се отваря и изглежда страхотно, по-голямо и по-издължено.
Не съм използвала Bonilash, но преди време бях купила серум на друга марка и не останах доволна. Нямаше никакъв видим резултат. Затова с удоволствие бих пробвала  Bonilash. Чувала съм марката, знам за нея, чела съм страхотни отзиви и честно казано не знам защо до момента не съм го изпробвала. Голям пропуск! Blush

# 156
  • София
Преди време имах поставени 3D мигли и след махането им миглите ми бяха в ужасно състояние.Тогава започнах да използвам Bonilash и ефекта беше видим.
Понякога мажа миглите си и с рициново масло.

# 157
Не харесвам миглите си, къси са и редки. С удоволствие бих изпробвала серума и да тествам възможността за придобиване на гъстота и обем.

# 158
Не са достатъчно гъсти и са светли, от което изглеждат по-къси. Със спирала се оправя положението.

# 159
Харесвам миглите си. Не полагам допълнителна грижа за тях. Но, защо пък не!

# 160
Понякога харесвам миглите си, друг път не 😄
Нямам никакви специални трикчета. Ежедневно използвам извивачка и спирала.
Знам за Bonilash от години, чела съм много ревюта и с удоволствие бих го пробвала .

# 161
Харесвам си миглите, но никога не съм полагала специални грижи за тях и трикчета нямам.
Не съм ползвала серума на марката.

# 162
С удоволствие бих пробвала Bonilash.

# 163
Нямам трикове, но и не харесвам миглите си - къси и прави са, а когато се гримирам полудявам до като им придам нормален вид.

# 164
Не са ми идеално лоши миглите, изключително рядко слагам спирала и бих искала да са ми хубави и без Simple Smile Не съм пробвала серума, но ще помисля по въпроса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт