По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 136
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
Харесам миглите си, не съм полагала някакви специални грижи за тях.
С bonilash все още нямам опит.

# 136
Харесвам миглите си когато съм с хубава спирала, иначе не. Определено обаче трудно намирам подходяща спирала и бих искала да са малко по-дълги. Ще ми е интересно да пробвам Bonilash 😊

# 137
Харесвам ги да, но от 1 година използвам Бонилаш, сега съм на втора опаковка като поддържаща терапия. Другият ми трик е, че слагам винаги основа преди спирала.

# 138
Не съм използвала Bonilash , миглите са ми къси и бих искала да пробвам серума.

# 139
  • София
Харесвам ги със спирала, бих пробвала Bonilash за малко дължина.

# 140
Знам за серума, но не съм го ползвала. Любопитна съм да видя ефект. Не полагам специални грижи за миглите си.

# 141
  • София
Не съм използвала Bonilash , но бих искала да га тествам. След неуспешна миглопластика, миглите ми останаха увредени.

# 142
Харесвам миглите си, до този момент не съм полагала някакви специални грижи и не съм ползвала продуктите за мигли на Bonilash.

# 143
Миглите ми са светли и с доста тънки косъмчета. Не съм използвала нищо върху миглите си. Бих пробвала серума.

# 144
Не харесвам миглите си. Полагам незадоволителни грижи. Не съм ползвала до сега продуктите на Bonilash и имам намерения да поправя този пропуск.

# 145
Има какво да се желае от обема на миглите ми, но като сложа подходяща спирала изглеждат добре за мен. Не използвам някакви специални грижи за тях. Не бях чувала са Bonilash.

# 146
Харесвам миглите си. Не полагам някаква специална грижа за тях, но с удоволствие бих пробвала серума на Bonilash.

# 147
  • София
Харесвам миглите си, но винаги може да са по-дълги и по-обемни. Не правя нищо специално за тях, ще се радвам да тествам Bonilash.

# 148
  • Бургас
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?
Ще се радваме да ни споделите своето мнение и личен опит с Bonilash, ако вече сте използвали серума
- Харесвам си ги, въпреки че винаги има какво още да се желае. Трикчета и тайни нямам. Bonilash не съм позлвала.

# 149
Моите мигли са прозрачни и без спирала все едно съм без мигли. Това, което правя аз е да ходя през около 2 месеца на козметик, който ламинира миглите ми като по време на процедурата използва и подхранващи масла. Така след нанасяне на спирала миглите ми изглеждат много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт