По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 135
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
Нямам трикчета за миглите. Освен да са ми добре измити очите.
Не съм чувала за продуктите на Bonilash. Бих се радвала да изпробвам.

# 121
Не съм използвала серума, слагала съм рициново масло на миглите

# 122
Да, харесвам миглите си като цяло .
За да се грижа за тях използвам няколко домашни трикчета.

Първо, редовно прилагам рициново масло. Нанасям малко количество с помощта на чиста четка за мигли преди лягане.
Също така, се опитвам да не използвам водоустойчива спирала твърде често, тъй като тя може да изсуши миглите. Вместо това предпочитам да използвам хидратиращи формули. И накрая, важно е да премахвам грима си всяка вечер, за да предотвратя изтощаването на миглите. Използвам нежно мляко за почистване, което е щадящо и не дразни очите.

# 123
Не си харесвам миглите, нямам трикове за по- красиви мигли.. не съм ползвала Bonilash, но с удоволствие бих го пробвала Flowers Four Leaf Clover

# 124
  • Г. О.
Не се грижа за миглите си по различен начин от този за премахване грима и почистване на лицето. Бих се радвала да изпробвам вашите продукти.

# 125
Не съм използвала Бонилаш. Бих искала, обаче.

От време на време ги мажа с рициново масло, за да ги “подкрепя”. Не са ми особено дълги и плътни миглите. 😆

# 126
Миглите ми изглеждат добре. Рядко ползвам спирала и периодично мажа с рициново масло за подхранване. С удоволствие бих опитала продукта.

# 127
  • София
Нямам трикчета за мигли. Използвала съм разни масла, но ми дразнят очите.

# 128
  • Варна
За съжаление все още нямам трикове за миглите... Но трябва да ги ,,започвам,, с нещо, тъй като имат нужда.

# 129
Не си харесвам миглите. Къси и редки са и бих изпробвала серума!

# 130
  • София
Понякога нанасям с четчица масло по миглите, нищо специално. Ползвам и спирала

# 131
  • Пловдив
От 2 години използвам серум на друга марка и миглите ми станаха страхотни, но сега го спряха и се чудих какъв друг да изпробвам, защото имам много чувствителни очи, парят ме и ми се зачервяват.Певица съм и искам винаги да изглеждам добре и държа миглите ми да са гъсти и дълги.
Имам желание да изпробвам Бонилаш и ако нямам парене в очите, или дискомфорт, би било супер, защото в момента останах без никакъв серум, а имам нужда да продължа да ги подхранвам, иначе ще станат пак къси и тънки..🥹
Надяван се Бонилаш да ми стане новият любимец в грижата за моите мигли❤️

# 132
Нямам трикове ,миглите ми са къси и редки ,никога не съм използвала серума ,но е време да започна 🙂 .

# 133
  • Пловдив
Когато бях тийн имах много яки мигли,но сега вече не са ,тъй като работех в завод с  пряка струя огън /факли напоени с етанол за постигане на стерилна среда/ и повредих красивите си дълги мигли! Н е  с и  г и  харесвам ,защото са много крехки и рехави -тънки. Опитвам се да въстановя баланса им с глицерин от аптеката  . Бих се радвала да тествам  серума на Bonilash ,защото е офталмологично и дерматологично тестван, искам да се  възвърне усмивката на очите ми с
 здрави  мигли ....пърхащи като пеперудки Simple Smile

# 134
  • Плевен
За съжаление не...след химията станаха ужасни и ми се иска да намеря начин да изглеждат по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт