По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 133
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
Харесвам си миглите, но винаги може да са още по-хубави! 😍 Слагам си разни масла, но много ще се радвам да пробвам и Бонилаш.

# 106
Имам прилична дължина на миглите, но те са със светли връхчета и без спирала не се вижда дължината им. И в момента ползвам Бонилаш, който поддържа добрия вид на миглите ми и ги подчертавам със спирала. Трикчето ми е, че винаги ползвам база под спиралата.

# 107
Никога не съм харесвала миглите си ,защото са къси. Трикове за поддръжка нямам,просто винаги използвам спирала. Не съм ползвала Бонилаш,но ще се радвам да имам тази възможност и да видя ефект.

# 108
Никак не харесвам миглите си ,защото са доста късички .Използвала съм рициново и кокосово масло ,но без ефект.
Не съм използвала Бонилаш ,но с удоволствие бих опитала .

# 109
С възрастта миглите ми не са така гъсти и красиви, както когато бях по-млада. Нямам трикове за тях.

# 110
Харесвам миглите си и не правя нищо по-специално за тях, но бих пробвала продуктите на марката.

# 111
Не съм ползвала Бонилаш, а имам голямо желание.
 Харесвам си ги, но истински късмет с тях има сина ми, който е с дълги и гъсти мигли.

# 112
Не съм използвала Bonilash,но съм доволна от обикновено и ямайско черно рициново масло -екстра черно.Нанасям маслото с чиста спирала от мигли като внимавам да не попадне в очите.Имам 2 трикчета за дълги и обемни мигли,защото природата не ме е надарила с такива.
1.Използвам първо силиконова удължаваща спирала и върху нея слагам спирала за обем,която не е силиконова.
2.Слагам база за мигли и върху нея спиралата за обем.
Това е от мен.Бих се радвала да спечеля и споделя отзиви от Вашия продукт!!!
Късмет на всички!!!

# 113
Нямам трикове за миглите си.Бих изпробвала продукта.

# 114
  • София-Младост
Харесвам си миглите, но не полагам нещо по-особено за тях. Виждала съм мигли след Бонилаш и ефекта е наистина голям, но не знам дали е и траен.

# 115
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?

Не, къси и недостатъчно черни са ми миглите. Слагала съм изкуствени, но нямам време за поддръжка. Общо взето не се грижа за тях ☺️

# 116
Почиствам си грима всеки ден, други трикове нямам. Отдавна искам да пробвам серума! 😍

# 117
  • София
Не си харесвам миглите, тъй като са къси и прави. Нямам трикове за тях, тъй като нося очила с диоптер и не прибягвам до поставянето на изкуствени такива. С радост бих изпробвала Bonilash.

# 118
Използвам Bonilach, миглите ми са доста по-гъсти. Преди време си купих масло от Опунция и го ползвах дълго време, миглите ми станаха по-дълги и по-блестящи. А срещу умора на очите ползвам чай от лайка, който също действа и хидратиращо на миглите ми.

# 119
  • Елхово
Не съм изпробвала серума, но от доста време го гледам и се чудя, така че би ми дошло добре да го изпробвам

Общи условия

Активация на акаунт