По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 563
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
Нямам трикчета за мигли. Ползвам само спирала.

# 91
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Преди харесвах миглите си. По принцип са много дълги, тип "пеперудено крило" /по-дълги във външния край на окото/, но напоследък изобщо не са толкова гъсти, колкото би ми се искало да бъдат. Падат лесно и като че ли не израстват нови косъмчета на местата на падналите.
Грижа се за тях като ползвам рициново масло и слагам подсилващи серуми за мигли, а когато се гримирам, слагам задължително база под спиралата.

# 92
Нямам трикове, оставила съм природата да се грижи за тях. Не бих имала нищо против да са по-изразени. Все още не съм ползвала Bonilash.

# 93
Не съм изпробвала серума, но от доста време слушам за него.

# 94
Миглите ми са светли и безлични. С удоволствие бих пробвала продукт за промяната им.

# 95
Преди време ползвах bonilash,не видях някакъв ефект.Но най вероятно бях попаднала на някакъв прототип,защото цената на която я закупих беше доста по ниска .

# 96
Винаги съм искала по- дълги мигли. До днес, не знаех, че този продукт може да се ползва и с цел поддръжка. Това ме заинтригува и спечели.
Един "трик" съм си правила на миглите. Ламиниране и боядисване.

# 97
Продавала съм продукта, но така и не съм го използвала. Бих се радвала да имам преки наблюдения над него.

# 98
  • Варна
 Мисля, че все още имам хубави мигли, преди ползвах рициново масло, а сега витамин Е от ампула. Почти не се гримирам. Но с възрастта нещата се променят. Бих опитала този продукт.

# 99
За щастие съм с дълги, гъсти и извити мигли. Не полагам особени грижи за тях, ползвам само спирала и подхранвам с масла. Не съм използвала Bonilash, но с радост бих опитала.

# 100
Преди години нанасях рициново масло, но отдавна не съм.Искам по-дълги и гъсти мигли и с удоволствие бих използвала серума на Bonilash.

# 101
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?-Не харесвам особено много миглите си без спирала, затова използвам такава ежедневно.Преди време съм ги мазала с рициново масло и като че ли бях доволна.Не съм използвала Bonilash, но бих опитала с удоволствие.

# 102
  • Другата България
Трикчета за мигли нямам. Освен да са ми добре измити очите, и да съм нанесла околоочен крем.
Не съм чувала за продуктите на Bonilash. Бих се радвала да изпробвам серума.

# 103
  • Варна
Като цяло харесвам миглите си, но бих искала да са малко по-дълги и извити..
Понякога ги мажа с рициново масло или зехтин.
🌸

# 104
Харесвам могилите си, но и се грижа за тях страшно много. Задължително нанася или серум или масло

Общи условия

Активация на акаунт