Серум за растеж на мигли

• 598
  • 6
  •   1
Отговори
Момичета, дайте предложения за хубав серум за растеж на мигли? Моите не са дълги и обемни, но от няколко седмици ми се накъсаха и на места имам като дупки. Ползвала съм Бонилаш, който не бих казала, че беше уау, имаше някакъв малък ефект и бих го купила отново, но искам да чуя и мнение за други, от които сте останали доволни, тъй като Бонилаш не е никак евтин.

# 1

Пробвайте този. По нищо не отстъпва на Бонилаш, ефектът е същия, но цената е два пъти по-ниска. Бях го купила от Нотино, мисля че за около 30 лв., а и милилитрите са повече - 5 мл.

# 2
Момичета, дайте предложения за хубав серум за растеж на мигли? Моите не са дълги и обемни, но от няколко седмици ми се накъсаха и на места имам като дупки. Ползвала съм Бонилаш, който не бих казала, че беше уау, имаше някакъв малък ефект и бих го купила отново, но искам да чуя и мнение за други, от които сте останали доволни, тъй като Бонилаш не е никак евтин.

Много благодаря! Още утре ще го потърся из магазините, видях, че в Дъглъс също го продават и го имат наличен в някои от моловете Flowers Hibiscus

# 3
  • София

Пробвайте този. По нищо не отстъпва на Бонилаш, ефектът е същия, но цената е два пъти по-ниска. Бях го купила от Нотино, мисля че за около 30 лв., а и милилитрите са повече - 5 мл.

И аз съм с този, много е добър.

# 4
  • По света и у нас
Рициново олио

# 5
Рициновото масло аз лично не го препоръчвам за мигли, а по скоро за вежди. Не ми действа добре на клепачите. Бях си взела такова за веждите и съм доволна. По точно е серум с рициново масло, май съдържаше и още нещо.

# 6
Аз съм виждала голям ефект от Нанолаш ,но развих алергия , в момента ползвам този на Ординери , но не слагам всяка вечер.

Общи условия

Активация на акаунт