По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 124
  • 351
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Миглите ми са много къси,след миглопластика и повече не пораснаха.Ще се радвам да пробвам серума.

# 316
Мазала съм си миглите с рициново масло и имаше доста добър ефект.  Серум за мигли не съм използвала. Бих се радвала да имам възможността да пробвам Bonilash.

# 317
Миглите ми са хубави и освен извиване и спирала нищо не правя по тях

# 318
Много харесвам миглите си. Дълги са, а за да запазя и гъстотата им, ги мажа с рициново масло.  Всеки ден поставям спирала за да "отваря" очите ми и да имам свеж и бодър вид на лицето.

# 319
Харесвам миглите си и не полагам специална грижа за тях.Бих опитала удоволствие Bonilash

# 320
Харесвам миглите си. Нямам трикове за поддръжка, винаги ги почиствам от грим преди лягане.
Нямам личен опит с Bonilash, но с радост бих го изпробвала.

# 321
  • София
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?
- да, много си харесвам миглите, но ги почиствам с мицеларна вода всяка вечер

Ще се радваме да ни споделите своето мнение и личен опит с Bonilash, ако вече сте използвали серума.
Не съм ползвала серума Bonilash. За пръв път чувам за него. Би ми било интесно да го ползвам, особенно ако е толкова ефективен.

# 322
Много ще ми е приятно, ако с използването на серума Bonilash, миглите ми станат по-гъсти и плътни!

# 323

Не са ми достатъчно дълги и гъсти миглите, не си ги харесвам много.
Не съм ползвала продукти на Bonilash, не мога да споделя опит. Ще се радвам да тествам.

# 324
Харесвам миглите си, преди слагах вечер рициново масло. Правя си ламиниране от време на време. Не съм ползвала Бонилаш

# 325
Нямам специални трикчета за миглите си.Не съм много доволна, че са къси и прави.Не съм пробвала продуктите на Bonilash ,но бих ги пробвала.

# 326
Не харесвам миглите си ,къси и редки са.
Ползвала съм рициново масло ,но не видях особен ефект.Не съм ползвала Bonilash ,но с удоволствие бих.

# 327
Не мога да използвам нищо за миглите си, защото имам много чувствителни очи и изпитвам ужас от страничните ефекти на различните продукти върху очите.
Бих изпробвала единствено Boniash,защото чувам много добри отзиви!

# 328
Миглите ми са къси, незабележими , а на долния клепач съвсем нямам.
Понякога ги подхранвам.

# 329
Използвам  рициново масло и имаше доста добър ефект.  Серум за мигли не съм използвала.

Общи условия

Активация на акаунт