По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 124
  • 351
  •   1
Отговори
# 330
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?
Миглите ми са къси и съм ползвала серуми за растеж.
Нямам личен опит с Bonilash ,но името ми е познато.

# 331
  • София
Опитвала съм миглопластика, но за съжаление много си пипам очите и миглите бързо падат. За това вече ползвам само спирала, за да предам по-голям обем и дължина на миглите си.

# 332
Миглите си засега подчертавам единствено със спирала за гъстота и обем. Бих се радвала да тествам серума на Bonilash, защото е офталмологично и дерматологично тестван.

# 333
Не съм изпробвала серума, но от доста време го гледам и се чудя, така че би ми дошло добре да го изпробвам

# 334
  • плевен
Слагам единствено спирала, но с удоволствие бих пробвала Bonilash, миглите ми имат нужда от малко повече гъстота.

# 335
Xаресвам миглите си,  но не съм се грижила специално за тях. Не съм ползвала продукти на марката.

# 336
Аз съм една от вас Бонилаш ,осъзната щастливка, която вече 3та година си ползва серума . Факта ,че го ползвам толкова време сам по себе си говори колко съм доволна! И като казвам 3г естествено не говоря за плътно всеки ден употреба оставям 3 месеца почивка след всяка изхабена опяковка . Аз съм влюбена в този серум не се притеснявам да излизам без спирала. Винаги се запасявам при пусната промоция в търговската мрежа 😘🥰

# 337
  • София
За хубави мигли си поставям само спирала за обем, не съм ползвала козметика на Bonilash!

# 338
Не съм използвала никакви серуми за мигли

# 339
Спечелих серума от предишна игра тук. Миглите ми са къси и не особено гъсти по принцип. В началото бях скептична, но при редовно ползване, постигнах доста добри резултати. Просто си трябва постоянство, всяка вечер без изключение да се нанася.

# 340
  • на дъното
Ползвала съм серума преди години и бях очарована от резултата.Не можех да си нося слънчевите очила толкова бяха станали дълги миглите ми ❤️
Трикчета които ползвам е така познатите 😉да не търкам силно и продължително при свалянето на грима очите

# 341
Миглите ми са нещо, на което обръщам внимание, защото те могат да подчертаят очите и да придадат по-освежен вид. Обикновено използвам някои домашни трикове като масла (например рициново масло), за да ги подхраня и заздравя. Не съм използвала Bonilash досега, но чух много положителни отзиви за серума и как той помага за удължаването и укрепването на миглите, така че бих искала да го пробвам.

# 342
Харесвам миглите си, но забелязвам, че с годините стават по редки и не така дълги, както ми се иска

# 343
Миглите са много чувствителни към третиране.Предпочитам да ползвам малко грим, подхранване с масла и внимателно почистване на очите.С удоволствие бих пробвала серума!

# 344
Използвам база за мигли, след което спирала за удължаване и за по-плътни. Не съм използвала спирала за мигли на Bonilash.

Общи условия

Активация на акаунт