По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 120
  • 351
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Харесвам миглите си, но винаги има какво още да се желае. Използвала съм рициново масло преди години.

# 46
  • Countryside
Миглите ми, като цяло са дълги и гъсти, но винаги може повече Simple Smile не съм ползвала нищо до сега, но в интерес на истината, отдавна се каня на БониЛаш, но не съм пробвала все още.

# 47
  • Бургас
Харесам миглите си, не съм полагала някакви специални грижи за тях.
С bonilash все още нямам опит.

# 48
Аз си харесвам миглите, но никога не съм се грижила специално за тях. Не съм ползвала продукти на марката, но с удоволствие бих пробвала.

# 49
Не съм използвала серума, но мисля, че имам нужда, тъй като миглите ми са тънки и със светли краища. Използвам единствено подхранваща спирала, когато се гримирам.

# 50
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?
Не бих го нарекла точно трикче, но откакто свалям грима си с масла забелязах уплътняване в миглите. Не са променили дължината си, но изглеждат някак по-плътни.
Бих се радва да изпробвам серума.

# 51
Аз имам проблем с миглите на едното око. Много са криви.
Не съм изполвала серума на Bonilash.
Иначе понякога си слагам рициново масло вечер.

# 52
Харесвам миглите си, дълги и гъсти са. Единственната ми грижа към тях е леко да ги извивам с "уреда ми за извиване". Ползвам понякога много лека спирала, за да им придам повече цвят и наситеност.
С радост бих използвала  Bonilash.

# 53
Нямам трикове за съжаление, но чувала съм добри отзиви за марката и се каня да пробвам.

# 54
От близо 2 седмици ползвам Бонилаш и мога да кажа че наистина има ефект. Миглите ми не падат толкова, виждам нови показващи се миглички. Още една опаковка няма да ми бъде излишна🥰
Иначе трикове нямам, освен първо сресване със суха четка, след това спирала и после пак сресване, тъй като имам дълги, но редки мигли и това помага да не слепват

# 55
Не си харесвам особено миглите, понеже са къси. Ползвам спирала, но не съм изполвала серума на Bonilash.

# 56
  • Пловдив
Миглите са ми горе-долу добре на дължина, но са редички и прави. За грижа на миглите използвам рициново масло с вит. Е.

# 57
Не ползвам нищо специално за мигли освен понякога спирала. Сега виждам вашия серум и може би ще го пробвам.

# 58
  • Nesebar
Преди години бях пробвала с рициново масло ,но ефект не видях . Сега просто си слагам само спирала.

# 59
Чувала съм за този продукт, но още не съм го използвала. Миглите ми са дълги, но не особено гъсти, а и започнаха да оредяват. Използвам машинка за извиване на мигли и след това слой спирала.

Общи условия

Активация на акаунт