По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 124
  • 351
  •   1
Отговори
# 60
Никога не съм ползвала Бонилаш и бих се радвала да го пробвам. Иначе ме полагам никакви грижи за своите мигли.

# 61
  • София
Бих искала миглите ми да са по-дълги, без да слагам спирала.

Като тийнейджър нанасях рициново масло на миглите и веждите си, за да се сгъстят.

# 62
Нямам някакви специални трикове, просто се старая да почиствам добре грима си в първия възможен момент и да нанасям от маслата и кремовете ми за лице и върху миглите.
Много бих се радвала да изпробвам серума, тъй като от раждането на сина ми до сега миглите са ми в лошо състояние и искам да ги подхраня и възстановя. Смятам че серума би ми помогнал.

# 63
Харесвам миглите си. Не съм използвала Бонилаш досега, но бих искала да го пробвам.

# 64
До сега не съм ползвала Бонилаш, но ще съм много щастлива да го пробвам.
Понякога, вечер след почистване на грима
си  слагам рициново масло на миглите, но не виждам някаква полза.

# 65
  • София
Здравейте!
Харесвате ли миглите си и имате ли някакви домашни трикчета или тайни, с които да се грижите за тях?
Харесвам ги, но можеше да са по-гъсти и дълги. Simple Smile Използвала съм серум и масло, мисля, че имаше ефект. Тайната ми е в грима. Използвам спирала, която ги прави красиви.
Ще се радваме да ни споделите своето мнение и личен опит с Bonilash, ако вече сте използвали серума.
Все още не съм ползвала серума на тази марка.

# 66
Не са ми хубави милите, къси и прави.
С удоволствие бих пробвал серума.

# 67
Харесвам си миглите, не съм пробвала серума но с удоволствие бих.Никакви специални грижи не полагам за тях.

# 68
Бих искала да са по-дълги и гъсти.
Не, не съм пробвала серума.

# 69
Използвам рициново масло, нанасяне на база на миглите и подходяща спирала

# 70
  • Пловдив
Харесвам миглите си, но винаги може и да са още по-хубави Simple Smile С удоволствие бих изпробвала Бонилаш

# 71
След кофти поставяне на изкуствени мигли, моите вече не са хубави Sad опитвах с рициново масло и бюджетни серуми за мигли, пооправиха се, но все още не са перфектни. Цената ме спира да опитам Бонилаш, надявам се да имам късмет 🍀

# 72
Харесвам миглите си- дълги и извити са, но с възрастта леко оредяха.  С удоволствие бих изпробвала Бонилаш

# 73
Не си харесвам миглите, никакви трикове не използвам, както и досега не съм използвала, Bonilash, участвала съм във ваша игра за печелене, но не съм печелила, надявам се този път за имам повече късмет, защото е страхотен продукта, от мнения на хората!

# 74
  • Пловдив
Не харесвам миглите си Sad Преди ползвах рициново масло, но сега нищо, защото ми се зачервяват очите. Нося и диоптрични очила, които смаляват още повече окото. Бих пробвала Бонилаш, защото е дерматологично тестван!

Общи условия

Активация на акаунт