По-дълги, по-плътни и по-красиви мигли с Bonilash!

• 8 122
  • 351
  •   1
Отговори
# 15
Никога не съм харесвала миглите си, защото са много къси, а винаги съм искала да имам дълги мигли, но не бих се подложила на процедура за удължаване.  Много ми е смешно като видя реклама на спирала, че удължава миглите и винаги съм се шегувала, че ще ги призная, ако моите мигли станат дълги , пробвала съм, но уви никога не се получаваше. Затова ще ми бъде много интересно, ако използвам Bonilash дали ще има ефект или ще е както при спиралите?

# 16
  • София
Моите мигли са дълги, но ги подхранвам с рициново масло вечер. Не съм използвала Bonilash.

# 17
От извесно време разглеждам подобни серуми, но не съм се спряла все още на опредена марка. С радост бих използвала  Bonilash

# 18
  • София
Харесвам си миглите - не са от най-дългите, но са с хубава извивка. Не полагам специални грижи за тях. Не съм използвала серума на Bonilash, но бих го пробвала за сгъстяване.

# 19
Харесвам си миглите - дълги и леко извити ,нямам трикове ,не съм ползвала Bonilash и бих го пробвала с удоволствие.

# 20
  • Телиш/Плевен
Харесвам миглите си, но щях да се радвам да са една идея по-дълги. Не съм полагала никакви специални грижи досега. Нямам опит със серума на Bonilash, но съм чела хубави мнения за него и с радост бих го пробвала.

# 21
  • Там...
Дори и със спирала не си ги харесвам особено...

# 22
  • Beyond the stars
Нямам най-плътните и дълги мигли, но си ги харесвам. Използвам серум, но не съм пробвала до сега на Bonilash,а  е добра идея като чета отзивите.

# 23
  • Велико Търново
Харесвам миглите си и не полагам никакви специални грижи за тях, но с удоволствие бих изпробвала серума на bonilash. Изкушавах се на няколко пъти да си сложа допълнителни косъмчета с цел по-изразителен поглед без грим, но от естественият вид не ми се бяга Simple Smile

# 24
Не си харесвам миглите, защото са къси и руси. Не съм пробвала още никакви серуми или други препарати, с радост бих опитала!

# 25
Ами не особено доста са светли. Използвам спирала. Не съм пробвала бонилаш но искам

# 26
Рициновото масло доказано удължава и сгъстява миглите. Ползвала съм и серуми, съдържащи биматопрост, който е активна съставка и в Бонилаш, и за около две седмици миглите  видимо се удължават. Бонилаш точно не съм ползвала и ще се радвам да го опитам.

# 27
  • Пловдив
Миглите ми сравнително тънки и светли. С удоволствие бих ползвала серума на Bonilash,  преследвайки уплътняване и сгъстяване. Пробвала съм и друг серум. Имаше ефект, но не особено видим 😊

# 28
Не харесвам миглите си,  но освен нанасяне на спирала, не съм пробвала с други трикове за подобряването им.
Не съм ползвала Bonilash, но бих опитала.

# 29
Харесвам своите мигли и се старая да използвам качествени продукти за премахване на грим и спирали. Не съм използвала продукти на Bonilash, но имам огромно желание да ги опитам.

Общи условия

Активация на акаунт