🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 140
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за темата. И аз чакам сеира тази вечер.

# 16
Най вероятно тя ще влезе в края на епизода,а сеира ще остане за утре

# 17
Аз имам усещането ,че влиза за 5 минути слава и е поукрасила историята им

# 18
Йоанка ако влезе чак към 23часа ,то направо ще сме полузаспали вече ,и с изчакано търпило.

# 19
  • София
Благодаря за новата тема! Simple Smile

На първите два въпроса гласувах с 'Не'
На третия въпрос гласувах с втората опция, колкото предните сезони, но както е тръгнало може да стане и по-зле. Ако този въпрос беше зададен в началото щях да отговоря, че ми е по-интересно.
На последния въпрос отговорих с първата опция - следя всичко.

#BGMлоялнапрограма

# 20
Благодаря за новата тема! 🌹

Момичета, днес ще влиза Йоана, не утре. Вижте Мартин как лежи на пейката като горкан. Значи, ще е днес. Нали по-рано някой се двоумеше - дали ще е днес или утре

Днес специално отново попитах братовчед ми, за неговият приятел - познат ( не им знам отношенията), каза че Джанъм е негов (на турчина). Пак казвам, това е все едно аз не зная за приятелките ми 😊

Приятно гледане довечера, момичета!

# 21
Благодаря за темата!

Нямаше точно моят отговор на последния въпрос в анкетата. Следя анализите с интерес, дори и сега да са малко конпроментирани. Глвдах докрая само подкаста с Елвира. Последната въобще й не я пуснах. Засега са отпадали предимно безинтересни за мен участнички. Когато почнат да излизат вълнуващите ме, ще гледам и тях. Не-надкаст подкасто не следя.

# 22
Благодаря за темата.
Някой знае ли, дали Мартин и Йоана към момента са заедно?
Чудя се, дали наистина я е отсвирил заради влизането й?

# 23
Благодаря за новата тема! 🌹

Момичета, днес ще влиза Йоана, не утре. Вижте Мартин как лежи на пейката като горкан. Значи, ще е днес. Нали по-рано някой се двоумеше - дали ще е днес или утре

Днес специално отново попитах братовчед ми, за неговият приятел - познат ( не им знам отношенията), каза че Джанъм е негов (на турчина). Пак казвам, това е все едно аз не зная за приятелките ми 😊

Приятно гледане довечера, момичета!
Няма съмнение, че е днес, дори в официалния анонс на Бтв пише, че е още тази вечер.

# 24
Благодаря,Кло! Чакам с нетърпение.
Не смятам,че би лъгал Марто за бизнеса си да не сме в детската градина.Смятам че е така както казва - трима партньори са.Той се яви преди заминаването с един, който каза че е партньор(ако не се лъжа) и турчина.Но явно турчина страни от медийното пространство.

# 25
Йоана май е с покана от продукцията и хонорар. Не виждам иначе смисъл от влизането, ако са били ок с чичо Марти..
Но явно вътре се е объркало нещо.

#BGMлоялнапрограма

# 26
Преди заминаването беше с Мони Щерев, партньори са ,да . Мартин има процент в Джанъм още от първия им ресторант ,който по мое мнение си беше най-хубав.

# 27
На визитка с Мартин беше Щерев, казаха че са съдружници и се познават от 25 години

# 28
Мерси за темата!🌹

Идвам и аз при вас за почивка и добро настроение!  Уморих се днес от работа ( сори,Данче ,за мръсната дума)
 Надявам се тази седмица в "Ергенът" да има по много от "шампанско и сълзи" и сеир!

Специален поздрав за Ферай :

# 29
Благодаря за темата 🌺
Ще гледам за реакцията на Мартин като види Йоана, гложди ме съмнение, че той знае за нейното влизане. Не вярвам, че наистина са се разделили 3 дни преди полета му за Шри. Не вярвам, че не се чуват докато той е там. Предполагам, че тъпото му държание към момичетата е защото не е наистина ерген и се ограничава до клиширани лафчета и тъпи шегички, не инвестира интелект и внимание в общуването с момите, защото знае, че Йоана го чака. А и като сравни Мартина и Даниела с Йоана, очевадно няма как наистина да хлътне по някоя от тях.

Общи условия

Активация на акаунт