Екстеншъни

• 407
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте момичета ще се радвам да си дадете мнението става въпрос за екстеншъни два пъти купувам индийска естествена коса гледам да е от хубав сайт скъпи коси взимам нали уш да са по качествени първата която я взех издържа някъде 6 месеца и стана толкова рядка че не можеше вече да се използва сега вторите екстеншъни който взех са от салон VANET и те така 6..7 месеца и станаха много рядки много коса пада и подчертавам че не я третирам постоянно не съм я боядисвала просто при самото разресване пада много имам специален гребен за екстеншъни използвам и спреи и други неща за разресване общо взето много се грижа за екстеншъните но просто много пада и първия който не беше от салон VANET и сега тези моля ви момичета който сте по запознати и и носите екстеншъни кажете някой добър сайт защото през 4..5 месеца давам по 1500.2000 лв за екстеншъни...

# 1
Последната ми коса е от салон Ултравиолет в София. Вече 6 месеца я нося и е страхотна. Най-качествената която съм имала до момента. Дори не личи , че не е моята а я мия и третирам с дрогерийни продукти . Мека , не се заплита, не се къса и НЕ пада, ежедневно оформяне с Дайсън. Старите ми не ставаха за нищо след 5-6месеца ползване.

# 2
Последната ми коса е от салон Ултравиолет в София. Вече 6 месеца я нося и е страхотна. Най-качествената която съм имала до момента. Дори не личи , че не е моята а я мия и третирам с дрогерийни продукти . Мека , не се заплита, не се къса и НЕ пада, ежедневно оформяне с Дайсън. Старите ми не ставаха за нищо след 5-6месеца ползване.

Къде се намира този салон

Общи условия

Активация на акаунт